Sizin Hayata dair felsefeniz nedir?

Ne yaşamak için elde edeceğiniz gıdanın,ne de vücudunuzu örtmek için muhtaç olacağınız elbiselerin kaygısını çekmeyiniz.Hayat gıdadan,vücut da elbiseden asil değil midir?
Yarın için kaygı çekmeyin;çünkü,yarın ki gün kendi için kaygı çekecektir.Her güne kendi derdi yeter.”

yumuşak tatlı dıllı guler yuzlu olmak hataları gormemek.Her konuda orta kararı bulabılmek.

Suratı ekşi olanın balı da acı olur.

Sabretnesini bil! vaktinden önce çiçek açmaz.

Gülümse hayata,hayatta sana gülümsesin :)

Evet yani Harun: ) bak sana işte bu konuda katılıyorum: (
Yaşam çok kısa ecel saniye kadar yakın (biraz karasarmı oldu ne ?)
Fazla ciddiye almanın anlamı yok .

Değişmeyen neyimiz varsa odur bence felsefe..
Doğuyor büyüyor yaşlanıyor ve ölüyoruz.. Bu aşamalarda sayısız değişiklik kaydediyoruz her yönden her anlamda..En önemliside hayata bakış açımız malum herşey kapsama alanında bu bakışın.
Hiç değişmeyeceğini düşündüğünüz bir şeyler varsa sizde işte felsefeniz..
Şu an bunalımdayım kestiremiyorum ne değişir ne kalır ama bir iki şey söylemek gerekir ki:
Edenin bulduğu bilecek aklın varsa,ektiğine dikkat et..
Ne kadar köfte,o kadar ekmek..mm yada tam tersimiydi yoksa..
Konuyla ne kadar bağlantılı bilmiyorum yazdıklarım
Belki tam üstüne bastım belki uzaktan baktım
İşte bir tane daha çıktı..
Herşeyi bileceksin ama....
Deli dedirtmeyeceksin kendine işte..

DOĞRU
AMA SADECE İNSANLARA KARŞI DEĞİL ALLAHU TEALAYA KARŞIDA..

kardeşler
O söylediğiniz bütün güzel özellikler; Yaratılış maksadını bilen ,Allah için seven Allah için buğzeden her insanda olur temennimiz.Şu kadar varki insana hayvan bitkiden ayrı olarak bedavaya akıl verildi.O akılki Rabbini bulup ibadet edecek şekilde dizayn edilmiş.Sonradan fıtrat bozuluyor ve Onun huzuruna eli boş gidiyoruz.Konu uzar isteyene açıklarsın talebena vecedena.Hidayet meselesi.selam ile

İSLAMA göre ypılanmnızı tavsiye ederim.selam..

Geri