katılıyorum ) cok guzel gercektendeturna233' Alıntı:Hayat; bir oyun sahnesidir,neyi oynarsan onu yaşadığın,bu yüzdendir ki; rolleri seçerken iyice düşünmek gerekiyor. çok güzeldi.teşekkürler...
hahahahahaha ya kendi yazdığıma güldüm hahhaha.. çok alem adam.maxMESA' Alıntı:Hayat bir canlının doğumundan ölümüne kadar geçen süredir.
Dünyanın en yüzeysel adamı
çoğu yorumun klişe yada alıntı olduğundan bahsedip, son sözünüzü "bilim adamlarına göre...." diye bitirmek,karaçocuk' Alıntı:Hayat; en çok gülerken güzeldir. bu yanıtı çok beğendim eminimki yazan keyfçi bir arkadaşımızdı. diğer çoğu mesaj ya alıntı ya klişeydi yada tribe girilip yazılmış mesajlardı ...
bana göre hayat maddedir çok net anlatımıyla bilirsiniz doğanın özü ana maddesi proton ve netron atomlarının elektronların çevresinde belli bir çekim etkisiyle dönmesi olayıdır yani bilim adamları dünyayı anlamaya çalışırken doğanın en küçük yapı taşını anlamaya çalışmışlar çünkü bu en küçük yapı taşı bütün hakkında fikirler verecek en önemli olaymış düşünün en küçük yapı taşı atomu inceliyorlar ve dikkat çeken bir olay ortaya çıkıyor milyonlarca atom parçacıkları protonlar ve netronlar elektronlar çevresinde çekim etkisiyle birbirlerine belli bir mesafede çarpmadan dönüyorlar. ve şimdi ilginç olan dünyada milyonlarca yıldızın arasında güneşin etrafında çekim etkisiyle dönüyorlar ... neyse arkadaşlar uzatmak isterdim ama işim var ... şu kocaman galakside insanoğlu bir hiç..... demeyeceğim tabi bilim adamları insanoğlunun doğanın bilinci olduğunu düşünürler çünkü......