ASLIHAN' Alıntı:ben doğruyu konuşuyorum zatennn :sinirli
sen muhalefet ediyon her zamanki gibi![]()
gidişata bakılırsa zor gibiKorsan' Alıntı:ASLIHAN' Alıntı:ben doğruyu konuşuyorum zatennn :sinirli
sen muhalefet ediyon her zamanki gibi![]()
Evet doğruyu konuşuyorsun. Ama kendi doğrunu..
E muhalif olmak genlerimde var benim.. Napayım :d Sinirlenme sinirlenme.. Bir gün bir ortak bir şeyleri savunuruz belki kim bilir :d
crt' Alıntı:Bilgi birikimi ve huy güzelliğine bir de fiziki güzelliği eklersek fazla söze ne gerek ..?Muhteşem olur..
Aksini varsaydığımızda hayatın cehenneme dönüşmesi de pek muhtemekdir![]()
crt' Alıntı:Herkesin gönlünde bir aslan yatarmış ...
Ama hayal ile gerçek çok farklı şeylerdir...
Fiziki olarak muhteşem değiliz belki pek çoğumuz..
En azından yeniliklere açık olmak ve kendini geliştirmek elimizde diyelim ve isterseniz şansımızı biraz daha zorlayalım![]()
crt' Alıntı:Tabiki hedefimiz sürü misali ot gibi yaşamak değildir...
Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle başarıların daim olsun ..
Sevgili crt senin elinde varsa böyle biri bana gönderirmisin acaba?Ben bütün istanbulu talan ettim ama bulamadımda :ciglikcrt' Alıntı:Bilgi birikimi ve huy güzelliğine bir de fiziki güzelliği eklersek fazla söze ne gerek ..?Muhteşem olur..
Aksini varsaydığımızda hayatın cehenneme dönüşmesi de pek muhtemekdir![]()
turtur' Alıntı:Çirkin demeyelimde güzel olmayan kadının kahrı çekilmez derler .Siz nedersiniz bu işe ???![]()
İş başa düştü desenecrt' Alıntı:Sevgili Turtur
Ben elinde satılık malı olan pazarlamacı değilim...
Ama yine de yüce Tanrım gönlüne göre versin..(aramaya devam )
Güzellik çok göreceli bir tariftir ...(kadın erkek farketmez)çirkinin kahrı gerçekten çekilmez ...
Ben değilKaracaoğlan diyor ki..
Ben güzele güzel demem
Güzel benim olmayınca
Muhannetin kahrın çekmem
Gel deyip de gelmeyince

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.