Evet doğruyu konuşuyorsun. Ama kendi doğrunu..ASLIHAN' Alıntı:ben doğruyu konuşuyorum zatennn :sinirli
sen muhalefet ediyon her zamanki gibi
gidişata bakılırsa zor gibiKorsan' Alıntı:Evet doğruyu konuşuyorsun. Ama kendi doğrunu..ASLIHAN' Alıntı:ben doğruyu konuşuyorum zatennn :sinirli
sen muhalefet ediyon her zamanki gibi
E muhalif olmak genlerimde var benim.. Napayım :d Sinirlenme sinirlenme.. Bir gün bir ortak bir şeyleri savunuruz belki kim bilir :d
o maddeleride eklersem sanırım dünyada var olmayan bir tanımlama yaparım diye düşündüm. Şayet olsaydı muhteşem insan olacağından hiç şüphem olmazdı...crt' Alıntı:Bilgi birikimi ve huy güzelliğine bir de fiziki güzelliği eklersek fazla söze ne gerek ..?Muhteşem olur..
Aksini varsaydığımızda hayatın cehenneme dönüşmesi de pek muhtemekdir
hayal olmadan olmaz ki ben hayalperest biriyim kii eğer olmasaydım şuan da bende sürüyü takip eden sıradan biri olacaktım. Beni herkesten farklı kılan hayallerim. Düşünüyor olmam istediğim yol için çabalıyor olmam. Muhteşem değilim ama kendi hayatımda bir numarayım. Kendmi çok seviyorum ben çok şanslıyım bu bedene bu ruh...Tabii bunun bir amacı var amaçtan şaşmadan üzerime vazife işleri yaptım, yapıyorum ve hep yapacağımcrt' Alıntı:Herkesin gönlünde bir aslan yatarmış ...
Ama hayal ile gerçek çok farklı şeylerdir...
Fiziki olarak muhteşem değiliz belki pek çoğumuz..
En azından yeniliklere açık olmak ve kendini geliştirmek elimizde diyelim ve isterseniz şansımızı biraz daha zorlayalım
Teşekkür ederim, tabi öncelik herşeyin hayırlısı olsuncrt' Alıntı:Tabiki hedefimiz sürü misali ot gibi yaşamak değildir...
Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle başarıların daim olsun ..
Sevgili crt senin elinde varsa böyle biri bana gönderirmisin acaba?Ben bütün istanbulu talan ettim ama bulamadımda :ciglikcrt' Alıntı:Bilgi birikimi ve huy güzelliğine bir de fiziki güzelliği eklersek fazla söze ne gerek ..?Muhteşem olur..
Aksini varsaydığımızda hayatın cehenneme dönüşmesi de pek muhtemekdir
Çirkin kadın yoktur klasik olacak ama bakım ve bakımsız diye 2'ye ayrılır. Bir erkek bir kadını mutlu edebildiği ölçüde erkektir bence Yani kahır çekmek için önce siz fedakarlık yapın ki sonra fazlasıyla size dönecektir.turtur' Alıntı:Çirkin demeyelimde güzel olmayan kadının kahrı çekilmez derler .Siz nedersiniz bu işe ???
İş başa düştü desenecrt' Alıntı:Sevgili Turtur
Ben elinde satılık malı olan pazarlamacı değilim...
Ama yine de yüce Tanrım gönlüne göre versin..(aramaya devam )
Güzellik çok göreceli bir tariftir ...(kadın erkek farketmez)çirkinin kahrı gerçekten çekilmez ...
Ben değil Karacaoğlan diyor ki..
Ben güzele güzel demem
Güzel benim olmayınca
Muhannetin kahrın çekmem
Gel deyip de gelmeyince