Sizce dış güzellik önemli mi?

• Konbuyu başlatan UNKAPANI
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde UNKAPANI tarafından oluşturulan Sizce dış güzellik önemli mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 28,842 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Sizce dış güzellik önemli mi?
Konbuyu başlatan UNKAPANI
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ozge.mzk
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
E gülmekte haklısın valla alper.. Nae yalan sölim.
Ben cidden samimiyim bu aralar :d ama sadece bunun farkında olan tek  benim o kadar :d
Ay barim ben güzele güzel dimem güzel benim olmadıkça dimde..Dış güzelliğide hepten yok saymayak deelmi :d

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
valla samimiyet kadar güzel önemli bişi yok keşke herkes böyle samimi olabilse

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
agokalper' Alıntı:
valla samimiyet kadar güzel önemli bişi yok keşke herkes böyle samimi olabilse
Aynen haklısın valla keşke dediğin gibi olsa..

spiritualsigns' Alıntı:
Quasimodoya sevgiler  ;D ;D
Quasimodo güzelliğe önem veren biri :d yoksa esmeraldayla işi ne  :d
Ay aklıma salma hayek geldi bah sabah sabah :d
Ama yorum harika vesselam iyi oturdu :d

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Quasimodo,dış görünüşünün çirkinliğiyle yüreğindeki güzellik ve sonsuz sevgi arasında kalmış başarılı yazar Victor Hugo'nun yarattığı ünlü bir roman kahramanı  :)

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Merak ediyorum acaba,dış güzellik önemli değildir diyenler kendilerine hoş görünmeyen biriyle mi birlikte olmayı tercih ediyorlar.
Elbette ki hayır.
Güzellik elbette ki herşey değildir.
Son derece güzel olan biri de çeşitli sebeplerden dolayı kişiye itici gelebilir.

Fakat kabul etmemiz gereken,kişiyi ilk başta diğer kişiye çeken şey çoğunlukla dış güzelliktir.

Aradığı şeyin onda olduğuna inandıran da odur.

Aradığı onda mıdır kimse bilemez.
Onu tanıyıncaya kadar.

Aşk arzulanan bir varlıkta tadacağımız tada susamaktır.
                                                                              Montaigne

Şimdi tadacağımız tat aradığımız şey midir onu ancak onu tanıdıktan sonra anlayabiliriz.

Bu yüzden ben,bir insanı tanımadan onu sevemezsin diyorum.Onu tanımadan önce,sevgi dediğiin şey sadece bir yanılgıdır.

Soru güzellik önemli midir yerine güzellik herşey midir diye sorulsaydı daha kolay cevaplanabilirdi.

Ben güzellik herşey değildir diyenlerdenim.

Güzele kırk günde doyulur,güzel huyluya kırk yılda doyulmaz.
                                                                                Konfiçyus

Güzel huyluyu bulabilmeniz için de onda sizi çeken birşeyler olmalıdır.
İlk bakış denilen şeyde de dış görünüş önemlidir.

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Merak ediyorum acaba,dış güzellik önemli değildir diyenler kendilerine hoş görünmeyen biriyle mi birlikte olmayı tercih ediyorlar.
Elbette ki hayır.
Katılmıyorum görüşüne zaten bu göreceli bir kavram bi başkasının benim sevdiğim insanı bana yakıştırıp yakıştırmaması bence çok saçma bişey.Önemli olan aslolan güzelliktir yani gerçek yürektir geçici olan dış güzellik değil :)

S

spiritualsigns

Sevmek harici dediklerine katılıyorum Serdar'ın.... zaten insanları tanımadan hissettiğiniz şey sevgi değildir ki... hoşlanırsınız sadece ilginizi çeker... yanıltıcı olan budur.. adına aşk dersiniz tuhaf bir bağlılık dersiniz veya başka birşey... sevgi değildir o... sevgi sonradan oluşan bir duygu durumudur...

her halukarda o hissettiğiniz ışık sizi çekiyorsa ne kim veya nasıl olduğu önemsizdir bencede...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
longcoming' Alıntı:
Elbette ki hayır.
Ne alaka  siz jenifer lopez'lemi berabersiniz ? yada salma hayek..
Hem merak ettiğinizi sormuş hemde adımıza cevap yazmışsınız elbetteki hayır diye, nerden biliyorsunuzki..
Göreli bi kavram değilmi abi güzellik.. Neye göre hoş görünme ? kime göre.
Unkapanı'nada bastan sona kadar katılıyorum..

S

spiritualsigns

Halo effect yada Halo etkisi denen bir olay var ve ikili ilişkilerde siz farkında olmasanızda büyük rol oynuyor ve kişiye göre, bakış açısı ve karakteristik özelliğine göre değişen bir etki durumudur...

Ben longcoming'e katılıyorum kısmen... 

Y

yağmur90

Kullanıcı
25 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
tokat
tabiikide herkes dış görünüşe dikkat etmem desede öncelik dış görünüştedir.sonuçta birisiyle ilk tanıştıgınızda hemen karakterini huyunu çözemezsiniz.her ne kadar önemsiz bulsakta,gerçekler bunlar.

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Ne alaka  siz jenifer lopez'lemi berabersiniz ? yada salma hayek..
Hem merak ettiğinizi sormuş hemde adımıza cevap yazmışsınız elbetteki hayır diye, nerden biliyorsunuzki..
Göreli bi kavram değilmi abi güzellik.. Neye göre hoş görünme ? kime göre.
Unkapanı'nada bastan sona kadar katılıyorum..
Hoşa görünmeden kastım tabiki size göreydi.Size göre hşa görünme.
Sadece sormak istediğim ilk bakışta sizi bir insana çeken ne?
Henüz daha onu tanımadan.Onu tanıdıktan sonra,ve eğer tanıyorsan elbette ki durum farklıdır.

Elbette ki ben Jennifer Lopez ile birlikte değilim.
Güzellikten ile kastım o değil zaten.(Herkesin güzel olarak kabul ettiğini senin de güzel kabul etmen.)
Güzellik elbette göreceli.Onda hemfikirim.Yalnız dış güzelliğin hiçbir önemi yoktur demek bana samimiyetsizlik gibi geliyor.
Şimdi bunları söylüyorum,hemen herkes yok abi kastettiği kız güzelliği dünyaca kabul edilen biri olmalı falan filan.
ya da kişi güzelse tamam,herşey ok.
Sadece anlamak istediğinizi anlamışsınız bence.
Behsettiğim kısaca o insana içinin ısınması derim.
İkinci olarak,bir insanı diğer insana ilk bakışta çeken şey dış görünüm,izlenimdir.Bunu sen kabul etmeyebilirsin ama uzmanlar bunu kabul etmişler.(Ve tabi ki ben de bunu kabul ediyorum.)
Bu dış görünüş çok mu önemli dersen,o kişiyi  tanıdıktan sonra hiç de önemli olmayabilir.
Çok güzel olan birinden de hoşlanmıyabilirsin.(Güzelliği tescillenmiş birinden)
Huy,karakter,mizaç,kişilik,değerler,ortak noktalar,ortak amaçlardan başlamak üzere birçok şey önemlidir ayrıca.

Ben biraz da dünyadaki durumu gözönüne alarak yorum da bulundum.

Demek istediğinizi anlıyorum.
Yalnız benim de demek istediğim,iç güzelliğin önemsiz olduğu,ya da dış güzelliğin iç güzellikten daha önemli olduğu analamına da gelmesin.Konfiçyus'un sözünü de not ettim oraya,ordan da çıkarabilirsiniz demek istediklerimi.

Y

yusuf63

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
ancak %10 dur. 60 yaşına geldiği zaman bir bayan ya da erkek nasıl olur
artık begenmezler birbirlerini
ama iç güzellik olursa 600 yaşına kadar yaşasa da gül ile diken gibi birbirinden ölüncede ayrılmazlar
görmekteyiz şimdi ki evlilikleri yeni evlenen Özellikle genç arkadaşlarımız 6 ay ev abartı değil sonra sı duruşma salonu
maalesef bu boşanmalrın %90 diyebilirimki flört edip birbirini sözüm ona deli gibi seven
ama dış güzelliğini seven
erkek:fıstık gibi kız olmalı der
kadın:yanıma yakışmalı beni taşıyabilmeli der
6 ay yada 1 yıl sonra
HAKİM karşına.........

Y

yusuf63

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
yalansa söyleyin arkadaşlar
uzun süredir katılamadım aranıza
inşallah bundan sonra
katılabilirim

S

spiritualsigns

Bunu sadece aşkla sınırlandırmayın... iş görüşmeleri olsun bir arkadaşlık başlangıcı olsun.... Bir şekilde ilk intibamız çok önemli....

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
walla ben çocuklarımın güzel olmasını istediğim için güzel biriyle evlenmek isterim.ama insan aşık olursa ne güzellik kalır nede başka birşey.o yüzden önemli değildir diyorum  8)

H

hayalhane

turtur' Alıntı:
walla ben çocuklarımın güzel olmasını istediğim için güzel biriyle evlenmek isterim.ama insan aşık olursa ne güzellik kalır nede başka birşey.o yüzden önemli değildir diyorum  8)
aslında katılıyorumda turtur aslındas balgibide önemli biliyomusn
asıl güzellik ryhaniyette olacakta,dış güzellikte önemli yahu ;D ;D

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dış güzellik hastası olan genelde erkekler olduğu içindir ki  :D önemsizdir diyenlere yemezler diyorum  ;D
Bence de değildir ama  :)