Ne alaka siz jenifer lopez'lemi berabersiniz ? yada salma hayek..
Hem merak ettiğinizi sormuş hemde adımıza cevap yazmışsınız elbetteki hayır diye, nerden biliyorsunuzki..
Göreli bi kavram değilmi abi güzellik.. Neye göre hoş görünme ? kime göre.
Unkapanı'nada bastan sona kadar katılıyorum..
Hoşa görünmeden kastım tabiki size göreydi.Size göre hşa görünme.
Sadece sormak istediğim ilk bakışta sizi bir insana çeken ne?
Henüz daha onu tanımadan.Onu tanıdıktan sonra,ve eğer tanıyorsan elbette ki durum farklıdır.
Elbette ki ben Jennifer Lopez ile birlikte değilim.
Güzellikten ile kastım o değil zaten.(Herkesin güzel olarak kabul ettiğini senin de güzel kabul etmen.)
Güzellik elbette göreceli.Onda hemfikirim.Yalnız dış güzelliğin hiçbir önemi yoktur demek bana samimiyetsizlik gibi geliyor.
Şimdi bunları söylüyorum,hemen herkes yok abi kastettiği kız güzelliği dünyaca kabul edilen biri olmalı falan filan.
ya da kişi güzelse tamam,herşey ok.
Sadece anlamak istediğinizi anlamışsınız bence.
Behsettiğim kısaca o insana içinin ısınması derim.
İkinci olarak,bir insanı diğer insana ilk bakışta çeken şey dış görünüm,izlenimdir.Bunu sen kabul etmeyebilirsin ama uzmanlar bunu kabul etmişler.(Ve tabi ki ben de bunu kabul ediyorum.)
Bu dış görünüş çok mu önemli dersen,o kişiyi tanıdıktan sonra hiç de önemli olmayabilir.
Çok güzel olan birinden de hoşlanmıyabilirsin.(Güzelliği tescillenmiş birinden)
Huy,karakter,mizaç,kişilik,değerler,ortak noktalar,ortak amaçlardan başlamak üzere birçok şey önemlidir ayrıca.
Ben biraz da dünyadaki durumu gözönüne alarak yorum da bulundum.
Demek istediğinizi anlıyorum.
Yalnız benim de demek istediğim,iç güzelliğin önemsiz olduğu,ya da dış güzelliğin iç güzellikten daha önemli olduğu analamına da gelmesin.Konfiçyus'un sözünü de not ettim oraya,ordan da çıkarabilirsiniz demek istediklerimi.