BU teze katılamayacağım :-\ çünkü Ülkemizde çoğu insan anı nı yaşamaktan bir haber.re-Member' Alıntı:aynı anket türkiyede yapılmış olsa insanların geleceği yatırım oranı daha düşük çıkar.. gerçi varsayımlara dayalı bir söylem oldu benimkisi ama genel anlamda anı yaşıyoruz sadece.. belki kişisel olarak geleceğe yatırım yapma isteği içerisindayiz ama istekler amaca dönüşmediği sürece bu yatırımlar an içinde ölüyor ve anı yaşamaya başlıyor her birey ..
bence geleceğe en büyük yatırımın yolu eğitimden geçer çünki gelecek nesil bilgiye susamış bence benim arkadaşın çocuğu daha 5 yaşında okula gitmiyor ve okuma yazma biliyor azimli ve hırslı babasına kızdığım tek nokta o yaşta bir çocuğu değerlendireceği yerde gidip bilgisayarın karşısına otutturup oyun oynatmaya çalışıyor. bende bundan dolayı arkadaşımı yadırgıyorum. Haksızmıyım acaba bilmiyorum...!re-Member' Alıntı:aynı anket türkiyede yapılmış olsa insanların geleceği yatırım oranı daha düşük çıkar.. gerçi varsayımlara dayalı bir söylem oldu benimkisi ama genel anlamda anı yaşıyoruz sadece.. belki kişisel olarak geleceğe yatırım yapma isteği içerisindayiz ama istekler amaca dönüşmediği sürece bu yatırımlar an içinde ölüyor ve anı yaşamaya başlıyor her birey ..
Serdar bu söz doğru ama bunun türk versiyonu varmı acaba bildiğin ben bulamadım dalongcoming' Alıntı:Gelecek hakkında düşünmezseniz,asla bir geleceğiniz olmaz
Henry Ford
Gülşah' Alıntı:BU teze katılamayacağım :-\ çünkü Ülkemizde çoğu insan anı nı yaşamaktan bir haber.re-Member' Alıntı:aynı anket türkiyede yapılmış olsa insanların geleceği yatırım oranı daha düşük çıkar.. gerçi varsayımlara dayalı bir söylem oldu benimkisi ama genel anlamda anı yaşıyoruz sadece.. belki kişisel olarak geleceğe yatırım yapma isteği içerisindayiz ama istekler amaca dönüşmediği sürece bu yatırımlar an içinde ölüyor ve anı yaşamaya başlıyor her birey ..
Yarının kaygısı ile daha fazla çalışmaya adıyor kendini,gerekirse ek iş bile yapıyor ki yarına biraz daha iyi yatırım yapmak için ve sonuç gençliğini yaşayamadan yaşlanmak.
Türk versiyonu var mı bilmiyorum ama Gelecekle ilgili Atatürk'ün bu sözünü severim:Serdar bu söz doğru ama bunun türk versiyonu varmı acaba bildiğin ben bulamadım da
Bu belki biraz daha yakın ondanlongcoming' Alıntı:Türk versiyonu var mı bilmiyorum ama Gelecekle ilgili Atatürk'ün bu sözünü severim:Serdar bu söz doğru ama bunun türk versiyonu varmı acaba bildiğin ben bulamadım da
İstikbal göklerdedir.
K.Atatürk
Gerçekten doğru adminim 10 saniye sonrası beli değil bu dünyada ama yapacağımız şeye bağlı deilmi kendimiz için amenna ama yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız için geleceği düşünmek gerekmezmi..!Korsan' Alıntı:Genelde yarın için planlar yapmam vesselam.
Gerekte yok gibi 10 sanıye sonrasını bilemediğin bir zamana önceden neden plan yapılırki.
Sizinde fikirlerinizi alalımyasinyarar' Alıntı:Eğitim Herşeyin Başı arkadaşlar siz eğitime ne kadar önem veriyorsunuz..?
sonuna kadar haklısın kanımca çünki çocuğa geleceğisorarasan tamam belki kendinin farkına varmış birisi idealist bir şekilde cevap verir ama ben benim çevremde böyle kişileri nadir görürümGülşah' Alıntı:Ben çevremde başkasına soran bir aile ile karşılaşmadım ama yanlış olduğuna sonuna kadar katılıyorum.
Yalnız bir çocuğa kararın bırakılması ne kadar doğru onu bilemiyorum.Çünkü sorulacak olan soru ,çocuğun geleceği ile ilgili.
Bu yüzden de o durumlarda ya yardım alırdım öğretmenlerinden yada danışmana sorardım diye düşünüyorum.