siz olsanız ne yaparsınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gozde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gece kulağınıza gelen ayak sesleriyle uyandınız. Sonra kapı aralandı ve içeri başına siyah çorap geç

• Üzerine atılırım

Oy: 7 14.9%
  • Gitmesi için seslenirim

Oy: 2 4.3%
  • Uyuyormuş gibi yaparım

Oy: 14 29.8%
  • Sessizce Polis İmdat`ı aramaya çalışırım

Oy: 10 21.3%
  • Çığlığı basarım

Oy: 14 29.8%

• Kullanılan toplam oy
    47
esranur' Alıntı:
.gözde.' Alıntı:
evine iki kez hırsız girmiş biri olarak bu konuda tecrubeli bile sayılırım hatta biz onları farkettik ve bütün mahalleyi ayağa kaldırdık diye bize garez güdüp üç kez daha aynı ay içinde girmeyi denediler  >:(  benim tavsiyem kahramanlık yapmaya çalışmamak can güvenliği açısından

cok geçmiş olsun gözde, düşünmesii bile cok korkunc gercekten..

ben o an sakin olacağımı hiç zannetmiyorum eğer bayılmazsam cığlık atarım.sessiz kalmak büyük bi başarı olur heralde...
teşekkür ederim esranurcum Allah düşmanıma bile vermesin  :(

bir yerde okumuştum hırsızlar girdikleri eve not bırakmışlar ahşap 1 çelik kapı 2 dk açılır diye :-\
allah korusun öyle birşeyle karşılaşsam susma hakkımı kullanmazdım onu iyi biliyorum

Sanırım uyku numarası yaparım
Tabi anlık bişey bu
Ama Allah kimseye nasip etmesin
Düşüncesi bile kötü :-\

Safari' Alıntı:
ßen olsam konuyu kilitlerim :)
:)
Burada konu "hırsız" olarak düşündüğümde diyorum ki, hırsızı kilitlerim. ;D
Hatta benim kuçu ile başbaşa bırakmak bir daha gelmemesi için iyi bir çözüm olurdu herhalde!  ;D
Şaka bir yana sessiz kalmayacağım kesin.

gitmesi için seslenirim >:(
akıllı olsun ayağını denk alsın
hoş beni anlayacığını hiç sanmıyorum çorabı kafasına geçirdiğine göre
onu bağrıma basarım içeriden çikolata alırım ve ona veririm sonrada 112 yi arar durumu anlatır
bir otistiğin burada olduğunu söylerim

Adamı önce sigortalatıp sonra topuğundan vururum.
Kanun bizlere serserilik, dolandırıcılık, hırsızlık gibi durumlarda kendimizi savunmak için ayaktan vurmaya izin  vermiş. Hakkımı sonuna kadar kullanırım inim inim yerlerde inletirim hırsızı...

Bir keresinde haberlerde şöyle bir olay göstermişlerdi:
Hırsızın teki bir evi soymak için evin garajından girmiş, fakat garaj kapısı bozukmuş ve geri çıkamamış. ev sahibi de tatildeymiş ve hırsız bir hafta garajda bayat köpek maması yiyerek ev sahibinin geri dönmesini beklemiş... garajdan kurtulunca da ev sahibine dava acmış... ;D

Pitoxil' Alıntı:
Hırsızın teki bir evi soymak için evin garajından girmiş, fakat garaj kapısı bozukmuş ve geri çıkamamış. ev sahibi de tatildeymiş ve hırsız bir hafta garajda bayat köpek maması yiyerek ev sahibinin geri dönmesini beklemiş... garajdan kurtulunca da ev sahibine dava acmış... ;D
Pişkinlikte son nokta..  :)

Pitoxil' Alıntı:

:-\ ;D şaşırdım doğrusu

evet benimde bildigim kadarıyla sadece yatak odasında hırsıza mudahele serbest mahremiyeti müdafa Eski kanunumuz sadece cana ve ırza yönelik saldırılarda meşru savunma hakkını tanımıştı. Yeni kanun ise mala yönelik saldırılarda da meşru savunma hakkını tanıyarak, meşru müdafaanın sınırlarını genişletmiştir (madde 25/1) ;)

Pitoxil' Alıntı:
Adamı önce sigortalatıp sonra topuğundan vururum.
Kanun bizlere serserilik, dolandırıcılık, hırsızlık gibi durumlarda kendimizi savunmak için ayaktan vurmaya izin  vermiş. Hakkımı sonuna kadar kullanırım inim inim yerlerde inletirim hırsızı...
yani sigortaya gerek yok pitoxil allah ne verdiysee! ;D

cooldeath
;D adam iyilik görsün, ibret olsun diye sigorta yaptırmayı düşünmüştüm  ;D  ;D

Geri