G
Gozde
Kullanıcı
Gece kulağınıza gelen ayak sesleriyle uyandınız. Sonra kapı aralandı ve içeri başına siyah çorap geçirmiş bir adam girdi. Ne yaparsınız?
anket dışındaki seçeneklerinizi ve yorumlarınızı da bekliyorum katılmayı unutmayın
Öncelikle sizlere geçmiş olsun. Allah tekrarından korusun..gözde.' Alıntı:evine iki kez hırsız girmiş biri olarak bu konuda tecrubeli bile sayılırım hatta biz onları farkettik ve bütün mahalleyi ayağa kaldırdık diye bize garez güdüp üç kez daha aynı ay içinde girmeyi denedilerbenim tavsiyem kahramanlık yapmaya çalışmamak can güvenliği açısından
Allah'tan birşey yapmamış insancıklaraselda' Alıntı:bir eve hırsız girmiş kadınla kocası uyuma numarası yapıyorlarmış neyse hırsız alacaklarını almış çıkarkende adamın kulağına eğilip uyuma numarası yaptığınızın farkındayım demiş ve gitmiş ben buna çok gülmüştüm ;D ;D ;D
bu arada size geçmiş olsun demeyi unuttum :.gözde.' Alıntı:Allah'tan birşey yapmamış insancıklaraselda' Alıntı:bir eve hırsız girmiş kadınla kocası uyuma numarası yapıyorlarmış neyse hırsız alacaklarını almış çıkarkende adamın kulağına eğilip uyuma numarası yaptığınızın farkındayım demiş ve gitmiş ben buna çok gülmüştüm ;D ;D ;D![]()
teşekkür ederim seldacım gerekli tedbirleri alıp dikkatli olsun herkes kapı pencere açık yatmayın sakın biz açık unuttuk ve acı bir macera yaşadıkselda' Alıntı:bu arada size geçmiş olsun demeyi unuttum :
çok geçmiş olsun arkadaşım umarım tekrar başına böyle birşey gelmez![]()
Çığlık atmak gayet anlık! ;DYEŞİLAY' Alıntı:ŞUNU YAPARIM BUNU YAPARIM DEMEK YANLIŞ BENCE TAMAMEN ANLIK BİR ŞEY O ANKİ DURUMA BAĞLI OLARAK TEPKİ VERİRİM BİLMİYORUM YANİ DAHA ÖNCE YAŞAMADIM ALLAHTA YAŞATMASIN...
AMA BEN KALPTEN GİDERİM HERHALDE! ;D
.gözde.' Alıntı:evine iki kez hırsız girmiş biri olarak bu konuda tecrubeli bile sayılırım hatta biz onları farkettik ve bütün mahalleyi ayağa kaldırdık diye bize garez güdüp üç kez daha aynı ay içinde girmeyi denedilerbenim tavsiyem kahramanlık yapmaya çalışmamak can güvenliği açısından