Siz olsanız atlarmıydınız?

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Siz olsanız atlarmıydınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,003 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Siz olsanız atlarmıydınız?
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben sizin o eşsiz yorumlarınızı okumaktan konuyu unutttum  :ahah

Ben olsa m atlamazdım( zaten güzelim dermişim :p) şaka bir yana,agzıma gözüme burnuma çamur dolsun diyemi atlayacam...Daha aklımı peynir ekmekle yemedim.. :D Ama bir avuç alıp vucuduma sürerdim:) normalde çamur banyolarının faydası saymakla bitmez.. ben  ayda bir kaliteli çamur bulamadığımdan:) kil le bu işi yapıyorum..çamur banyosundan dahada etkili.. ;)

Ö

ölüdeniz

Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
ölüdeniz' Alıntı:
Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D
YOK BEN ALMAYIM:) EYLENCENİN BÖYLESİNİ.. :D

Ö

ölüdeniz

su perisi' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
YOK BEN ALMAYIM:) EYLENCENİN BÖYLESİNİ.. :D
Bir defadan bişey olmaz yaf hiç hatırmız yok mu bak burda sabah akşam iki çırtık hanek ediyoruz ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zaten dayanmak için kendimi zor tutuyordum... :D Çekilin kenara üzeriniz kirlenmesin  :p yuppiiiiiiiiiiii  :D

I

ibrahimcaca

Kullanıcı
8 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
denizli
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Evettttttttttttttttttt. korkma atla süper bir şeymiş. ama atlkarken agzını ve burnunu kapa  ;D

S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım  ::) sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım  :) ;)

Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
Vardır bir hikmeti ki, atlıyor insanlar işte... :D :D
Resimdeki şişman hatunlar gibi atlayıp, son karedeki fıstıklar gibi çıkacaksam neden atlamayayım ki? ;)
süper cevap olmuş...  ;D

S

SUNFLOWERS

İlk VE son konuşacağım.
Beni kimse bu fikrimden yanıltamaz !!!
Kesinlikle hayırrrrrrrrrr..!!!!! :ciglik :ciglik :ciglik

Ö

ölüdeniz

smaile' Alıntı:
atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım  ::) sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım  :) ;)
Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim  ;D ;D

S

SUNFLOWERS

ölüdeniz' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
smaile' Alıntı:
Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim  ;D ;D
:ahah :ahah :ahah
Allahtan ilk ve son mesajım dedin yoksa söylerken ayağının birini kaldırıp bizi kandırdınmı ;D ;D
Yanlış anlamışsın!!!
Ben atlama konusunda demiştim Nihat!!! :D :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
atlayın atlayın,korkmayın  :D ölüdeniz sagolsun beni teşvik etti,çok eylendik,gülmekten karnımıza agrılar girdi..  :D sitedeki tüm arkadaşlarıda bekliyoruz,en iyi atlama yarışması yapacagız.... :D :D