Ö
ölüdeniz
;D ;D ;D ;Dcatzilla' Alıntı:;D ;D ;D
;D ;D ;D ;Dcatzilla' Alıntı:;D ;D ;D
aynenibrahim58' Alıntı:ne için atladıklarına bağlı
YOK BEN ALMAYIM EYLENCENİN BÖYLESİNİ..ölüdeniz' Alıntı:Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D
Bir defadan bişey olmaz yaf hiç hatırmız yok mu bak burda sabah akşam iki çırtık hanek ediyoruzsu perisi' Alıntı:YOK BEN ALMAYIM EYLENCENİN BÖYLESİNİ..ölüdeniz' Alıntı:Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D
O0su perisi' Alıntı:Zaten dayanmak için kendimi zor tutuyordum... Çekilin kenara üzeriniz kirlenmesin yuppiiiiiiiiiiii
süper cevap olmuş... ;DZynep' Alıntı:Vardır bir hikmeti ki, atlıyor insanlar işte...
Resimdeki şişman hatunlar gibi atlayıp, son karedeki fıstıklar gibi çıkacaksam neden atlamayayım ki?
Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim ;D ;Dsmaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım : sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
:ahah :ahah :ahahölüdeniz' Alıntı:Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim ;D ;Dsmaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım : sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
bende yardımcı olurum istersenölüdeniz' Alıntı:Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim ;D ;Dsmaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım : sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
Allahtan ilk ve son mesajım dedin yoksa söylerken ayağının birini kaldırıp bizi kandırdınmı ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı::ahah :ahah :ahahölüdeniz' Alıntı:Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim ;D ;Dsmaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım : sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
Yanlış anlamışsın!!!ölüdeniz' Alıntı:Allahtan ilk ve son mesajım dedin yoksa söylerken ayağının birini kaldırıp bizi kandırdınmı ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı::ahah :ahah :ahahölüdeniz' Alıntı:Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim ;D ;Dsmaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım : sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
yusufi' Alıntı:süper cevap olmuş... ;DZynep' Alıntı:Vardır bir hikmeti ki, atlıyor insanlar işte...
Resimdeki şişman hatunlar gibi atlayıp, son karedeki fıstıklar gibi çıkacaksam neden atlamayayım ki?