Siz olsanız atlarmıydınız?

Ben sizin o eşsiz yorumlarınızı okumaktan konuyu unutttum  :ahah

Ben olsa m atlamazdım( zaten güzelim dermişim :P) şaka bir yana,agzıma gözüme burnuma çamur dolsun diyemi atlayacam...Daha aklımı peynir ekmekle yemedim.. :D Ama bir avuç alıp vucuduma sürerdim:) normalde çamur banyolarının faydası saymakla bitmez.. ben  ayda bir kaliteli çamur bulamadığımdan:) kil le bu işi yapıyorum..çamur banyosundan dahada etkili.. ;)

Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D

su perisi' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D

YOK BEN ALMAYIM:) EYLENCENİN BÖYLESİNİ.. :D

Bir defadan bişey olmaz yaf hiç hatırmız yok mu bak burda sabah akşam iki çırtık hanek ediyoruz ;)

Zaten dayanmak için kendimi zor tutuyordum... :D Çekilin kenara üzeriniz kirlenmesin  :P yuppiiiiiiiiiiii  :D

Evettttttttttttttttttt. korkma atla süper bir şeymiş. ama atlkarken agzını ve burnunu kapa  ;D

atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım  ::) sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım  :) ;)

Zynep' Alıntı:
Vardır bir hikmeti ki, atlıyor insanlar işte... :D :D
Resimdeki şişman hatunlar gibi atlayıp, son karedeki fıstıklar gibi çıkacaksam neden atlamayayım ki? ;)

süper cevap olmuş...  ;D

İlk VE son konuşacağım.
Beni kimse bu fikrimden yanıltamaz !!!
Kesinlikle hayırrrrrrrrrr..!!!!! :ciglik :ciglik :ciglik

smaile' Alıntı:
atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım  ::) sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım  :) ;)

Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim  ;D ;D

ölüdeniz' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
smaile' Alıntı:

Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim  ;D ;D

:ahah :ahah :ahah

Allahtan ilk ve son mesajım dedin yoksa söylerken ayağının birini kaldırıp bizi kandırdınmı ;D ;D

Yanlış anlamışsın!!!
Ben atlama konusunda demiştim Nihat!!! :D :D

atlayın atlayın,korkmayın  :D ölüdeniz sagolsun beni teşvik etti,çok eylendik,gülmekten karnımıza agrılar girdi..  :D sitedeki tüm arkadaşlarıda bekliyoruz,en iyi atlama yarışması yapacagız.... :D :D

Geri