Ö
ölüdeniz
catzilla' Alıntı:;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
catzilla' Alıntı:;D ;D ;D
aynenibrahim58' Alıntı:ne için atladıklarına bağlı
ölüdeniz' Alıntı:Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D
su perisi' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:Ya su perisi oraya güzelleşmek içinmi atlıyorlar bende çocuklar gibi eğlenmek için atlıyorlar sandım ;D ;D
YOK BEN ALMAYIMEYLENCENİN BÖYLESİNİ..
![]()
su perisi' Alıntı:Zaten dayanmak için kendimi zor tutuyordum...Çekilin kenara üzeriniz kirlenmesin
yuppiiiiiiiiiiii
![]()
Zynep' Alıntı:Vardır bir hikmeti ki, atlıyor insanlar işte...![]()
Resimdeki şişman hatunlar gibi atlayıp, son karedeki fıstıklar gibi çıkacaksam neden atlamayayım ki?![]()
smaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım :sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
![]()
![]()
ölüdeniz' Alıntı:smaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım :sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
![]()
![]()
Sen köşesinden gel ben seni içine atmasını bilirim ;D ;D
ölüdeniz' Alıntı:smaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım :sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
![]()
![]()
SUNFLOWERS' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:smaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım :sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
![]()
![]()
:ahah :ahah :ahah
ölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS' Alıntı:ölüdeniz' Alıntı:smaile' Alıntı:atlamam kenardan ayağımı sarkıtırım :sonrada hoşuma giderse bir köşesinde takılırım
![]()
![]()
:ahah :ahah :ahah
Allahtan ilk ve son mesajım dedin yoksa söylerken ayağının birini kaldırıp bizi kandırdınmı ;D ;D
yusufi' Alıntı:Zynep' Alıntı:Vardır bir hikmeti ki, atlıyor insanlar işte...![]()
Resimdeki şişman hatunlar gibi atlayıp, son karedeki fıstıklar gibi çıkacaksam neden atlamayayım ki?![]()
süper cevap olmuş... ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.