S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Napayım çirkin olunca?ölüdeniz' Alıntı:Şimdi sen güzelleşmek için mi kendimi atarım diyon Halbuki o çılgınlığı yaşamak güzelleşmekten daha iyidir diye düşünüyom. :![]()
Neden! yoksa üzerinmi kirlenir ;D ;Dbloodelf' Alıntı:ilk ben atlasaydım olurdu ama o atlayanlardan sonra hayatta atlamazdım
cirkin kadin yoktur az votka vardirZynep' Alıntı:Napayım çirkin olunca?ölüdeniz' Alıntı:Şimdi sen güzelleşmek için mi kendimi atarım diyon Halbuki o çılgınlığı yaşamak güzelleşmekten daha iyidir diye düşünüyom. :![]()
![]()
![]()
![]()
nabalım insan ilk olmak istiyor öyle bir özelliğim varölüdeniz' Alıntı:Neden! yoksa üzerinmi kirlenir ;D ;D
Bu özelliğini bir an önce değiştir arkadaşım ileride sana zarar verebilirbloodelf' Alıntı:nabalım insan ilk olmak istiyor öyle bir özelliğim var
Ne duruyon o zaman hadi hepberaber atlayalım ;D ;D bak ben yüzme bilmem ona görebıldırcın' Alıntı:Harika ya ben kesinlikle atlardım![]()
![]()
hemen dikkate alıyorum ve değiştiriyorum teşekkürlerölüdeniz' Alıntı:Bu özelliğini bir an önce değiştir arkadaşım ileride sana zarar verebilir![]()
İyi fikirmişyaratici_idea' Alıntı:Atlamayıp da içine girip debelensek.
Çok eğlenceli görünüyor.![]()