SİSTEM GERİ YÜKLEME

• Konbuyu başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde hayalhane tarafından oluşturulan SİSTEM GERİ YÜKLEME başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,264 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı SİSTEM GERİ YÜKLEME
Konbuyu başlatan hayalhane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sinos
E

Emre Y

Su Perisi' Alıntı:
Nazarif ve Hayalhane :)

Beni yanlış anlamışsınız,ben takılıyorum size ifadelerimden anlaşımıyor mu takıldığım..Elbet soracaksınız,burdaki arkadaşlar çok yardım sever ayrıca,kimler geldi kimlee geçti:) ilk kaçıranlar,bıktıranlardan başı ben çekerim:) o yüzden size tatlı tatlı takılmam...Şimdi sizi görünce kendimi görüyorum :) Ama ben çok azimliydim,kısa sürede bıll amcaya rakip çıkacak kadar da geliştirdim sıra sizde  :) Öğretmenizin Emre..
Sizin sorunlarınız bitince bende bir iki tane soracağım,öncelik enerjisi varken size yardım etsin:)

Ayrıca,hanedeyim,senin bilgisayardan çok iyi anladığını bilmiyordum,neden hiç karşıma çıkmadın oncarla sorunumu yazarken neden elini uzatmadın sessiz kaldın sitedeki diger görevliler benim sorunlarım için koştururken  :mad:
ben kimseye rakip falan değilim.Rakiplik onu bunu paylaşarakta olmaz.!ben paylaşma gereksimi duydum ve paylaştım ! Burda Öğrenci Öğretmen oyunuda oynamıyoruz.Kimse her işin iyisini bilmez.Şimdi 2 saattlik yaptığım çalışması siliyorum! ve bir dahada bilgisayar konusuna yaklaşmıyorum...

( EĞER SİZ BÖYLE DÜŞÜNÜYORSANIZ ... )

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
su perisi bende seni böyle görünce şaşırdım. çünkü sende çok soru soruyordun bu kız nasıl oldu da bize böyle diyo diye. özür dilerim. alındım walla. neyse hallettik ya önemli olan o

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
emrecik yanlış anlama sakın silme  su perisi böyle işte takılıyor. sakın vazgeçme bizden ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
[iRakiplikle na alakası var..Ben bile kısıtlı bilgimle kaç arkadaşıma yardımcı oldum elimdne geldigince,gelmedigi yerde benden üstekilerine devredip çekildim aradan..Siz böyle düşünüyorsanız rakip felan,bir daha ben size soru sormam...

Konunuzu silerseniz çok üzülürüm :([/i]

E

Emre Y

Su Perisi' Alıntı:
[iRakiplikle na alakası var..Ben bile kısıtlı bilgimle kaç arkadaşıma yardımcı oldum elimdne geldigince,gelmedigi yerde benden üstekilerine devredip çekildim aradan..Siz böyle düşünüyorsanız rakip felan,bir daha ben size soru sormam...

Konunuzu silerseniz çok üzülürüm :([/i]
ama yanlış konuşuyorsunuz?ve gerçekten üzücü konuşuyorsunuz.Rakip Öğretmen falan.Forum denince aklıma gelen tekşey.Paylaşmak. Öyle değil mi? ben mi yanlış biliyorum?Çok kırıcısınız.ve ne yazık ki silemiyorum zaten konumu Özgür abi yetkileri tam vermemiş  :) sinirim bozuldu gerçekten ya  :-\

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kendi adıma özür dilerim,mesajını silemediginede sevindim :) Mesaj sayın yükseldiginde silebilirsin o zmana kadar dursun:)

Paylaşımlarını bekliyoruz,paylaşmak güzeldir takip ediliyorsa paylaştıkların  ;)

Konuya son mesajımdır,konu dağılıp uyarı almadan kaçayım:)

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
sakin olalım silme sakın küseriz bak. ne güzel kaynaşıp gidiyoruz işte ;)

H

hanedeyim

Emre Y' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
perim varmısın tekrar uğraşmaya benimle, ben kimlere neler yaptırdım kaldıkı sen hiç uğraşmama bile gerek kalmaz  :) ;)
hanedeyim gel benimle uğraş  :D senin için birşey ekledim buraya sen hiç yorum bile yapmamışsın  :'(

Emre ders 1 - Forma özel hazırlanan Windows UPDATE tek,tek adım,adım ÖZEL!
tabiki eğer yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman elimden geleni yaparım
konuya gelince ben sorun yaşamadığım için o konuda yardımcı olabileceğim bir durumda olmadığı için yorum yazamadım

H

hanedeyim

Su Perisi' Alıntı:

Ayrıca,hanedeyim,senin bilgisayardan çok iyi anladığını bilmiyordum,neden hiç karşıma çıkmadın oncarla sorunumu yazarken neden elini uzatmadın sessiz kaldın sitedeki diger görevliler benim sorunlarım için koştururken  :mad:
perim  ben senin sorun yaşadığını bilmiyodum bilsem hiç yardımcı olmazmıyım (elimi uzatmamam sessiz kalmam olanaksız kaçkere söyledim bilgisayarcı olduğumu)
ama belki bu yaşadığın sorunlar benim askerde olduğum zamanlar olabilirmi

H

hanedeyim

hanedeyim' Alıntı:
perim sistem geri yüklemeye güvenmeyin çoğu zaman hiç bir işe yaramıyor
arkadaşlar eğer ben bir sistem yükliyim bidaha hiç sorun çakmasın diyosanız bu mümkün değil tabiki ama
bir şartla mümkün kılabiliriz.

bilgisayarınıza format attınız (attırdınız) kullanmak istediğiniz tüm programlar yüklendi acronic true image programıyla bilgisayarın o anki halini kayd ediyoruz yani imaj alıyoruz yani  o anki resmini çekiyoruz bozulmayamı başladı beş dakika sonra ilk günkü halinde ve asla farklı bir sorun yok nasıl

tabiki sadece böyle yazınca olmuyo ben çok kısa bir süre içinde resimli anlatım yaparım okey
sözüm gereği :)

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,16742.0.html

H

hayalhane

Thunder' Alıntı:
Sistem geri yükleme çok sağlıklı bir çözüm olmuyor çoğunlukta, Su Perisi'ne de çok el uzatmayın kol kaptırırsınız :p
aynen ben soru sordum msn ile ilgili
demediğini bırakmadı
sana elini veren kolun alamıyo dedi

bide sistem geri yükleme bazen yada çoğunlukla olmuyo  ???

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Thunder' Alıntı:
Sistem geri yükleme çok sağlıklı bir çözüm olmuyor çoğunlukta, Su Perisi'ne de çok el uzatmayın kol kaptırırsınız :p
Arkamdan konuşma gelde msn den konuş Teknik yetkilim  :p
Bu konular zor ve meşakatli ve ben bu konularıda bilgi edinmeye hevesliyim  ::) :p
Hevesimi kıracak kişi ve kurumlar benden uzak durun,kimse beni bu pc hakkındaki yolumdan alıkoyamaz..
Sistem geri yükleme hakkında sağlıksız olduğunu bende beyan etmiştim tecrubelerim ve sora sora bağdatı  bulma yolundaki işlerimde bu yönde iyi..Geri yükleme noktası oluşturmuyorsa pc hemen format atmalı başka yolu yok  ;D

Teknik yetkilim,bir ara elini versene, söz bu sefer çabuk bırakacağım  ;D

hayalhane' Alıntı:
Thunder' Alıntı:
aynen ben soru sordum msn ile ilgili
demediğini bırakmadı
sana elini veren kolun alamıyo dedi

bide sistem geri yükleme bazen yada çoğunlukla olmuyo  ???
Mobil derşim,azizim,çileden çıkarma beni,msn konusunda o gün bütün bilgilerimi erinmeden önüne dökdüm ama olmadığı gibi,anlaşmaktada zorlandık,programı kaldır derken,proğramı kuran sendin,o noktadan sonra beni tükettin,seni daha güvenilir ellere teslim ettim,başka ne yapabilirdim..
Bilgim dahilimde olan ve elimden gelen şeyleri emin ol sıkılmadan paylaşır yardımcı olurum.. ;)
Ayrıca o sözü söylediğimide hatırlamıyorum,seni Emrenin güvenli ellerine bırakıp başka konuya geçiş yapıyorum  ;)

E

Emre Y

teşekkür ederim Su Perisi. millet benimlemi yarışıyor ben mi farkında değilim ?  :-\

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Herkes bilgisini sunuyor yarış değil bu...Bilginizi esirgemeyin bizim gibi az bilgili öğrenme yolunda hevesli üyelerden,takipinizdeyiz.. ;)

E

Emre Y

Su Perisi' Alıntı:
Herkes bilgisini sunuyor yarış değil bu...Bilginizi esirgemeyin bizim gibi az bilgili öğrenme yolunda hevesli üyelerden,takipinizdeyiz.. ;)
ne bileyim milletin bana tavrı değişti.Özelden falan ...  ::) :-\

H

hayalhane

Mobil derşim,azizim,çileden çıkarma beni,msn konusunda o gün bütün bilgilerimi erinmeden önüne dökdüm ama olmadığı gibi,anlaşmaktada zorlandık,programı kaldır derken,proğramı kuran sendin,o noktadan sonra beni tükettin,seni daha güvenilir ellere teslim ettim,başka ne yapabilirdim..
Bilgim dahilimde olan ve elimden gelen şeyleri emin ol sıkılmadan paylaşır yardımcı olurum.. Wink
Ayrıca o sözü söylediğimide hatırlamıyorum,seni Emrenin güvenli ellerine bırakıp başka konuya geçiş yapıyorum  Wink[/i]
azizim sen o sözü bana kalbimde demiştin ilk geldiğimde iyi hatırla  ;D ;D

ilk seni buldum seni bırakmam
kutuluş yok ;)
o günde dediğinizi yaptım
prog. ekledim olmasdı sildim
bidaha yükledim sen biyandan safari biyandan
kafamı allak bulake ettiniz
ne var ne yok koydunuz teşekkürlerde
pc den zerre anlamayan birine
ne dediğiniz sanki laz birine gelen bi japon konşması
gibi geldi bana ;D ;D ;D ;D

SU PERİSİ  azizim bendne kurtulaman sana soracam herşeyi  ;D ;D ;D