E
Emre Y
ben kimseye rakip falan değilim.Rakiplik onu bunu paylaşarakta olmaz.!ben paylaşma gereksimi duydum ve paylaştım ! Burda Öğrenci Öğretmen oyunuda oynamıyoruz.Kimse her işin iyisini bilmez.Şimdi 2 saattlik yaptığım çalışması siliyorum! ve bir dahada bilgisayar konusuna yaklaşmıyorum...Su Perisi' Alıntı:Nazarif ve Hayalhane
Beni yanlış anlamışsınız,ben takılıyorum size ifadelerimden anlaşımıyor mu takıldığım..Elbet soracaksınız,burdaki arkadaşlar çok yardım sever ayrıca,kimler geldi kimlee geçti ilk kaçıranlar,bıktıranlardan başı ben çekerim o yüzden size tatlı tatlı takılmam...Şimdi sizi görünce kendimi görüyorum Ama ben çok azimliydim,kısa sürede bıll amcaya rakip çıkacak kadar da geliştirdim sıra sizde Öğretmenizin Emre..
Sizin sorunlarınız bitince bende bir iki tane soracağım,öncelik enerjisi varken size yardım etsin
Ayrıca,hanedeyim,senin bilgisayardan çok iyi anladığını bilmiyordum,neden hiç karşıma çıkmadın oncarla sorunumu yazarken neden elini uzatmadın sessiz kaldın sitedeki diger görevliler benim sorunlarım için koştururken
( EĞER SİZ BÖYLE DÜŞÜNÜYORSANIZ ... )