SİSTEM GERİ YÜKLEME

• Konbuyu başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde hayalhane tarafından oluşturulan SİSTEM GERİ YÜKLEME başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,262 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı SİSTEM GERİ YÜKLEME
Konbuyu başlatan hayalhane
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sinos
H

hanedeyim

perim sistem geri yüklemeye güvenmeyin çoğu zaman hiç bir işe yaramıyor
arkadaşlar eğer ben bir sistem yükliyim bidaha hiç sorun çakmasın diyosanız bu mümkün değil tabiki ama
bir şartla mümkün kılabiliriz.

bilgisayarınıza format attınız (attırdınız) kullanmak istediğiniz tüm programlar yüklendi acronic true image programıyla bilgisayarın o anki halini kayd ediyoruz yani imaj alıyoruz yani  o anki resmini çekiyoruz bozulmayamı başladı beş dakika sonra ilk günkü halinde ve asla farklı bir sorun yok nasıl

tabiki sadece böyle yazınca olmuyo ben çok kısa bir süre içinde resimli anlatım yaparım okey

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
nazarelif' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Elbet paylaştıkça güzeldir...Ama bilmediğin şey ikiside pcden anlamıyor ve işin çokkkkk zor oalcak şimdiden söyleyim..Yeni gönüllü sensin,buraya bir elini uzatan bir daha uzatmaya korkuyorda  ;D

yardım edenleri kaçırıyorsun böyle :'( :'(
Zamanında bizde yardım ettik kaçırdınız bizide ne yapalım söylemeyimde içimde mi kalsın:D

Şaka şaka :) Emre size yardım edecek ama sizde biraz araştırmacı olunuz..O kadar net açıklanıyor halen zorlanıyoruz sorunu açıklamakta :)

H

hayalhane

Su Perisi' Alıntı:
nazarelif' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:
Elbet paylaştıkça güzeldir...Ama bilmediğin şey ikiside pcden anlamıyor ve işin çokkkkk zor oalcak şimdiden söyleyim..Yeni gönüllü sensin,buraya bir elini uzatan bir daha uzatmaya korkuyorda  ;D

yardım edenleri kaçırıyorsun böyle :'( :'(
Zamanında bizde yardım ettik kaçırdınız bizide ne yapalım söylemeyimde içimde mi kalsın:D

Şaka şaka :) Emre size yardım edecek ama sizde biraz araştırmacı olunuz..O kadar net açıklanıyor halen zorlanıyoruz sorunu açıklamakta :)
sazizim sen ne diyon
ben armut piş ağzıma piş mi diyom
bak bakalım nazar ablama
ben nekadar çabaladım
ne kadar araştırım:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim' Alıntı:
perim sistem geri yüklemeye güvenmeyin çoğu zaman hiç bir işe yaramıyor
arkadaşlar eğer ben bir sistem yükliyim bidaha hiç sorun çakmasın diyosanız bu mümkün değil tabiki ama
bir şartla mümkün kılabiliriz.

bilgisayarınıza format attınız (attırdınız) kullanmak istediğiniz tüm programlar yüklendi acronic true image programıyla bilgisayarın o anki halini kayd ediyoruz yani imaj alıyoruz yani  o anki resmini çekiyoruz bozulmayamı başladı beş dakika sonra ilk günkü halinde ve asla farklı bir sorun yok nasıl

tabiki sadece böyle yazınca olmuyo ben çok kısa bir süre içinde resimli anlatım yaparım okey
Demek istedigini anladım bende bir ara çok kurmak istedim benzer bir programı (Ghost ) ama kurması kolay olmadıgı gibi sitelerden araştırmaylada kurulmuyor :) Hem hard disk programın kopyasını aldıgı için yer kalmıyor sıkıştırıyor benim hard disk te zorlanıyor haliyle:) o yüzden çok istemiş olsam da,bir zamnlar çok başım ağrısada kurmak kopyasını almak için yapamadım,kuramadım:(  

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hanedeyim,azizim gel etme..
En son yardım edişimi hatırlıyorum da,3 kişiyle birden yardım etmeye çalışırken,biz programı sil derken sen internetten tekrar indirip kurdugun an ben çekildim aradan  ;D

Ama ne yalan söyleyim,sende potansiyel var,bu gidişle  bıll amcaya rakip olursun :)

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
ben sadece burdan sormuyorum diğer sitelerde de okuyorum. bişiler bulmaya çalışıyorum. ama burdaki arkadaşlara güveniyorum o yüzden sorunlarımın çözümünü işin uzmanına sormakda fayda var diye düşünüyorum. ayrıca su perisi bu sözlerine çok üzüldüm. rahatsız olduysan cevaplamak zorunda değilsin. bunu dile getirmende çok kırıcı

E

Emre Y

Su Perisi , nazarelif

arkadaşlar sakin.aranızdaki konu nedir hala anlamış değilim.Ciddiye dönecek aranızdaki problem.Biri yoksa biri vardır neyi sıkıntı yapıyorsunuz ki? Gerek yok böyle tartışmalara.

Ayrıca bir not düşmek istiyorum.
Ben yaptığım işin arkasındayım her zaman.

H

hanedeyim

perim varmısın tekrar uğraşmaya benimle, ben kimlere neler yaptırdım kaldıkı sen hiç uğraşmama bile gerek kalmaz  :) ;)

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
Emre Y' Alıntı:
Su Perisi , nazarelif

arkadaşlar sakin.aranızdaki konu nedir hala anlamış değilim.Ciddiye dönecek aranızdaki problem.Biri yoksa biri vardır neyi sıkıntı yapıyorsunuz ki? Gerek yok böyle tartışmalara.

Ayrıca bir not düşmek istiyorum.
Ben yaptığım işin arkasındayım her zaman.
teşekkür ederim.  polemik yaratanlar böyle yapıyor demekki :)

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
hanedeyim de iyi bir bilgisayarcıdır sen daha tanımıyorsun onu. onunda çok yardımlarını gördüm ben :)

E

Emre Y

nazarelif' Alıntı:
hanedeyim de iyi bir bilgisayarcıdır sen daha tanımıyorsun onu. onunda çok yardımlarını gördüm ben :)
Elif Elif Elif Elif  :D nasılsın ?  :eek: konuyu kaynatayım bari  ;D

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
serbest kürsüye yazç bu arada bildiklerini anlatmak için birilerinin sorunu olmasını bekleme.
konuları açıp anlatsan süper olur. çok memnun oluruz

E

Emre Y

nazarelif' Alıntı:
serbest kürsüye yazç bu arada bildiklerini anlatmak için birilerinin sorunu olmasını bekleme.
konuları açıp anlatsan süper olur. çok memnun oluruz
anlamadım  :( hangi konuları açayım ?  ::)

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
bildiklerini paylaş sen bilirsin. benim sorunum olursa sorarım.
öğrenelimde  belki bi gün lazım olur ,öyle düşünmek gerek

E

Emre Y

nazarelif' Alıntı:
bildiklerini paylaş sen bilirsin. benim sorunum olursa sorarım.
öğrenelimde  belki bi gün lazım olur ,öyle düşünmek gerek
anladım.Ben bildiklerimin hepsini paylaşamam ki  :-\

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
artık orasını bilmem. içinden gelenleri paylaş

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Nazarif ve Hayalhane :)

Beni yanlış anlamışsınız,ben takılıyorum size ifadelerimden anlaşımıyor mu takıldığım..Elbet soracaksınız,burdaki arkadaşlar çok yardım sever ayrıca,kimler geldi kimlee geçti:) ilk kaçıranlar,bıktıranlardan başı ben çekerim:) o yüzden size tatlı tatlı takılmam...Şimdi sizi görünce kendimi görüyorum :) Ama ben çok azimliydim,kısa sürede bıll amcaya rakip çıkacak kadar da geliştirdim sıra sizde  :) Öğretmenizin Emre..
Sizin sorunlarınız bitince bende bir iki tane soracağım,öncelik enerjisi varken size yardım etsin:)

Ayrıca,hanedeyim,senin bilgisayardan çok iyi anladığını bilmiyordum,neden hiç karşıma çıkmadın oncarla sorunumu yazarken neden elini uzatmadın sessiz kaldın sitedeki diger görevliler benim sorunlarım için koştururken  :mad: