sinir anının ilk 3 dakikasında neler yaparsınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kzdnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kzdnz

Kullanıcı
sinir anında konu üzerine mi gidersiniz yoksa o an kapatır mısınız
çözüm yolu üretmeye çalışmak, bir daha tekrarlanmasın diye uğraşmak mı yoksa kapatalım zamanla hallolur mu??????

ya aynı fikirdeyim, ama konuyu o anda kapat, sakinken zaten ondan bahsetmezsin bile diye öneriler falan filan..
bende o anda halletmezsem içimde büyür o:(

Sinir anımda Eğer karşımdaki kişi dengimse (arkadaş) yakasından tutarım yada bağırırm.
Yada benden büyük (anne-baba-abi vs..) ise alışkanlık ya kendimi döverim yada duvara yumruk atarım yada kapıya kafa atarım ;D ;D ;D Bikere sinirimden sokağa fırladım mahallede koşarak turlamıştım bağırarak.
Sinir hastasıymda mağzur görün ;D ;D

;D ;D ;D E napim abi kıznca ne yaptığımı bilmem ki.. ;D ;D
Ya bide sinir öyle şey ki insan ne yaptığnı bilmiyo
Birisine sinirlenince çok sert ve ağır konuşurum.Ama sinirim geçincede
Vicdan azabından sancı çekerim  :(

Aslında Peygamberimizin tavsiyeleri var sinir konusunda;

Sinirlenince oturun

Siniriniz geçmiyor ise uzanın

Hala siniriniz geçmiyorsa uyuyun diye buyurmuştur.

Not:Kızgınlık anında ellerini ıslatarak ensemize su vurmamızıda önermiştir peygamberimiz.

Ayrıca,sinirlendiğimiz insanın(tabiki istisnaları var :)) kalbini kırmamak için bulunduğumuz ortamı terk etmemiz en iyisi... :)

Abi bunu ilk senden duydum ;D Ama ben şöyle biliyorum

Sinirlenince ;

Oturuyorsak ayağa kalkınız

Ayaktaysanız yürüyünüz

yürümekte iseniz abdest alınız buyumuştur Hazreti Peygamber-i Zişan Efendimiz

Bak arapların çok seviğim frenleme taktiği var
Hararetlenince tartışma kaga kıvamına geldiğinde
Taraflardan birisi Sallu Ala Nebi !! diyo
Ötekide salavat getirmek zorunda kalıyo ;D ;D

bizde ise 1'den 10'a kadar sayma diye bi taktik var.
vs. vs. vs. işte
En güzeli sinirlenince bi la havle çekmek ;D ;D

Sinirlerimi aldırdım :P
demek isterdim ama zaman zaman sinirlendiğim zamanlar oluyor,kendimi kontrol edebilmem kelimelerimi seçmem çok zor oluyor.Sinirliyken çok konuşmamaya çalışırım,net kapak olacak bir cevapla konuyu kapatırım.İşyerinde genelde hep öyle oluyorda ;D

Bende lise dönemlerimde; babayiğitizya,erkeklik yapacaz ya duvara yumruk atardım.Az elimi ezmedim.Ama zaman geçtikçe saçmaladığımın farkına vardım duvarlardan stres çıkarmayı bıraktım,rahatım :)

Sinirlenince,evde isem odama çekilir düşünürüm,dışarda isem sakin bir yere gider çay,kahve içer düşünürüm :)

beyazdilekce' Alıntı:
Bende lise dönemlerimde; babayiğitizya,erkeklik yapacaz ya duvara yumruk atardım.Az elimi ezmedim.Ama zaman geçtikçe saçmaladığımın farkına vardım duvarlardan stres çıkarmayı bıraktım,rahatım :)

Sinirlenince,evde isem odama çekilir düşünürüm,dışarda isem sakin bir yere gider çay,kahve içer düşünürüm :)

Abi ben onu en son babama sinirlendim odama girerken duvara baktım san ki duvar bana terslik etti ya offff dedim gerilip bitane duvara yumruk attım.O zaman da boks moks falan yapıyodum :P Artsilik hesaabı :P inan ev zıngırdadı.Çaktırmıyodum ama içeri girdim uyyyyy diye elimi sallaıyom ;D ;D 1 ay sonra doktora gittim yumuşak dokuyu ezmişin dedi ;D ;D Halende sıkıkısını çekerim ;D ;D

dideM' Alıntı:

Tahmin edebiliyorum ;D ;D

Değişiyor aslında;
Bazen susarım,
Bazen bağırırım,
Bazen oturup ağlarım,
Ama genelde susar düşünür sinirim geçince de konuşurum

Geri