sinir anının ilk 3 dakikasında neler yaparsınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kzdnz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk üç dakikası parlarım, bağırır çağırırım olmadı bir güzel sinirden ağlarım ama sonra çabuk sönerim.

kzdnz' Alıntı:
sinir anında konu üzerine mi gidersiniz yoksa o an kapatır mısınız
çözüm yolu üretmeye çalışmak, bir daha tekrarlanmasın diye uğraşmak mı yoksa kapatalım zamanla hallolur mu??????
sinir anında konu üzerine gitmek beni çözüme götürmeyeceği için susmayı yeğlerim.
o anda verilen kararların çoğu yanlış yönde oluyor genellikle.

daha sonra sakin kafayla sorunu düşünüp bi çözüm yolu ararım.eğer tekrarlanılacak bi durum varsa tekrar edilmemesi üzerinde konuşurum.

Hele sigarasız kalmışsaamm .Abooov diyorum ..Zehir gibi olurum
Peygamber efendimizin (sav) tavsiyeleri diyorum ayrıca.

deli' Alıntı:
Hele sigarasız kalmışsaamm .Abooov diyorum ..Zehir gibi olurum
Peygamber efendimizin (sav) tavsiyeleri diyorum ayrıca.

Senin yöntemin  hem çok güzel hem ilginç..
Bende müzik dinler olmadı bağlama çalarım tabi bu çok daha garip dimi?: (

sinirlendiğim zaman ne yaptığımı genelde hatırlamam. Bazen okadar sinirlenirimki kontrolden çıkarım.Ne yaptığımı sinirli halim geçtikten sonra çevremden duyarım.Ağzıma geleni soylerim genelde.Sonradan birasda pişman olurum.Zaten sinir sonrası pişmanlık Allahın emri ;D
Ama karşımdaki de cok masum deil yani.beni o duruma getirdiyse soylediklerimede katlancak....​

kzdnz' Alıntı:
sinir anında konu üzerine mi gidersiniz yoksa o an kapatır mısınız
çözüm yolu üretmeye çalışmak, bir daha tekrarlanmasın diye uğraşmak mı yoksa kapatalım zamanla hallolur mu??????
Üstüne üstüne giderim. Zira beni sinirlendirdiğine göre önem arz eden bir duruma dair olması kuvvetle muhtemeldir. Üzerine gider,çözümü üretir ve uygularım. Zaten uygulamadan sonra kapanacak olan ne varsa kendiliğinden kapanır :d
Değişik bir taz ama napalım bende değişik biriyim zaten.

Ebru' Alıntı:
Harun' Alıntı:
Genelde sinirlendiren tarafta yer aldığım için bağırmaları dinliyorum  ;D

Ne kadar sinir bozucusun ;D

Yaa gerçekten düşünüyorumda,birisi beni sinirden kudutuyo bende esip gürlüyorum,oda karşımda kıskıs gülüyo :S aboo ne kötü durum ya kiriz geçirim yada saldırırım ;D ;D Elimden bişi gelmiysa kendim döverim ;D ;D ;D

Kesinlikle benim takdiğimi uygulayın müzik dinleyin.
Yada biliyosanız herhangi bir müzik aleti hele de bağlama çalın..Tüm siniriniz anında geçtiği gibi karşınızdaki ya sakinleşir yada dayanamayıp sizin bulunduğunuz mekanı da terkeder: (
Örneğin  ..
"Uzaktan yakından
Yuh çekme bana
Sana senin gibi gibi
Baktım ise Yuh
Efendi görünüp
Bütün insana
Hakkın kulların
Yıktım ise Yuh"

gibi: ((

Bencede güzelde bide şu var yakınlarda biyerde yastık varsa (bi odaya çeklip) yastıya yüzümü gönmer avazım çıktığı kadar bağırırm o da süper oluyo ;D ;D ;D

Ya Hayalhane : )
sen varya tüm sinirimi yokediyorsun .Gece gece yine güldürdün beni.
Bağırırken haber verde  bari bende bağlama ile fon vereyim .
En azından apartmana karşı fazla maçup olmayalım dimiya? : (

;D ;D ;D Yok ben ses çıkarmadan bağırırım.Yastığa gölürüm amaaa yastık olmadım mıı  :o :o Tren gibi bi ses çıkar ;D ;D

O üçdakikalık anda susmayı tercih ederim..
Cam-çerçeve demeyelim (çevreye karşı gülünç durumada düşmekten hoşlanmam ) ama tabak-bardak kırdığım ..
Yerine yenilerini alırmak için para sayarken pişman olduğum da  olmuştur: (

önceden kestirmek zor ama insan sinirlenince bazen kendini tanıyamaz oluyor sakin olmak en erdemlisi galiba sonradan üzülmemek için

Geri