sinir anında konu üzerine gitmek beni çözüme götürmeyeceği için susmayı yeğlerim.kzdnz' Alıntı:sinir anında konu üzerine mi gidersiniz yoksa o an kapatır mısınız
çözüm yolu üretmeye çalışmak, bir daha tekrarlanmasın diye uğraşmak mı yoksa kapatalım zamanla hallolur mu??????
Harun' Alıntı:Genelde sinirlendiren tarafta yer aldığım için bağırmaları dinliyorum ;D
deli' Alıntı:Hele sigarasız kalmışsaamm .Abooov diyorum ..Zehir gibi olurum
Peygamber efendimizin (sav) tavsiyeleri diyorum ayrıca.
Üstüne üstüne giderim. Zira beni sinirlendirdiğine göre önem arz eden bir duruma dair olması kuvvetle muhtemeldir. Üzerine gider,çözümü üretir ve uygularım. Zaten uygulamadan sonra kapanacak olan ne varsa kendiliğinden kapanır :dkzdnz' Alıntı:sinir anında konu üzerine mi gidersiniz yoksa o an kapatır mısınız
çözüm yolu üretmeye çalışmak, bir daha tekrarlanmasın diye uğraşmak mı yoksa kapatalım zamanla hallolur mu??????
Harun' Alıntı:Genelde sinirlendiren tarafta yer aldığım için bağırmaları dinliyorum ;D
Ebru' Alıntı:Harun' Alıntı:Genelde sinirlendiren tarafta yer aldığım için bağırmaları dinliyorum ;D
Ne kadar sinir bozucusun ;D
Ebru' Alıntı:Harun' Alıntı:Genelde sinirlendiren tarafta yer aldığım için bağırmaları dinliyorum ;D
Ne kadar sinir bozucusun ;D
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.