sıcak bir dostluk

• Konbuyu başlatan mankavi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde mankavi tarafından oluşturulan sıcak bir dostluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,661 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı sıcak bir dostluk
Konbuyu başlatan mankavi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan beyazdilekce
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Lier22' Alıntı:
bende katılacam muhakkak. görüşürüz...
Hımm güzel:)
Umarım kullanıcı adın şakadır:) Lier sözcüğünün "yalancı" dan başka bir anlamı var mı acaba benim aklıma gelmeyen? "Uzanmış" olabilir mi?:)

M

mankavi

Az önce söz ettiğim, diğer Sitemiz buluşmasından bir anı:)
Bir kaç arkadaşımı, resimlerinden ve webcam'dan tanıyordum ama, çoğunluğun resimlerini görmemiştim.
Kapıda karşıladığımda, "sakın kim olduğunuzu bana söylemeyin, birer cümleden sonra ben sizlerin kim olduğunu bulayım."
Ve hiç yanılmadım:)
Herkesin kim olduğunu doğru tahmin ettim. Sanırım sıcaklık dediğimiz şey bu, ve önem vermek, cidiiye almak:)
way be demek hiç yanılmadınız...  insanları çok iyi anlamanıza sevindim..

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
cok güsel bir fikir tabi, ben de isterim gelmeyi... :)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
harika bir fikir bir aksilik olmazssa bende varım.... Çünkü böyle güzel bir sitede başlayan samimşiyetin daha da artacağını düşünüyorum bu organizasyonla... Az çok birbirimizi tanıdık burda haksız mıyım ;)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
way be demek hiç yanılmadınız...  insanları çok iyi anlamanıza sevindim..
Yanılmadım evet, çok neşeli ve güzel bir gündü:)

Arkadaşlar kısa zamanda bir iki tarih vereceğim, ki herkes için en uygun tarihi saptayalım hep beraber. İlginize teşekkürler. :-*

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadaşlar, kış artık bitiyor. Daha önce büyük çoğunluk "katılmaktan keyif alacağını" belirtmişti.
Yavaş yavaş programımızı yapalım derim.
Lütfen bu sayfaya, Nisan ayı boyunca uygun olabileceğiniz bir tarih yazabilir misiniz?
Çalışan arkadaşlarımızın çoğunlukta olduğunu unutmadan, Pazar günü seçilirse iyi olacaktır görüşündeyim.
Buluşma şehrimiz; İstanbul.
Yer, katılıma göre ayarlanacaktır.
Hepinize teşekkürler.
Sevgilerimle.

B

bıldırcın

Bende orada olmayı çok isterdim ama malesef off ya şimdiden kıskandım valla :( :( :(

U

UğurOnur

Kullanıcı
1 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Ne güzel ama sanki benim evimin önünde olacakmış buluşma gibi geldi
birden ben daha fikir vermeden yer istanbul günlerden pazar  :D
daha ne isterim ki  :)
Bende geliyorum...Adaya gidelim arkadaşlar bence :)
tarih olarak fikrimi sorarsanız nisan'ın son haftası derim ben neden havalar daha
sıcak olacak o zaman da ondan  :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Nisan dememin nedeni bu zaten. Ben birbirimizle anlaşacağımıza ve bu toplantıların sürekli olacağına gerçekten inanıyorum. Ve daha sonra önümüzde uzun sıcak günler var:)
Ailesiyle katılmak isteyen olursa daha da memnun oluruz elbette.

A

ayben

Evet... Adalar harika olur Uğur, güzel bir fikir.
Aramızda olmayacak arkadaşlar üzülmesinler, belli olmaz bakarlar bir gün oraya da geliriz :)

C

cnslmst

benim için tarih önemli değil önemli olan sizlerle tanışmak siz yeri ve zamanı belirleyin iki elim kandada olsa gelirim...  ;) ;) ;)

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Yaşla ilgili probleminiz nedir acaba? İstanbul'a gidemiyor oluşunuz mu?

R

roze

Feveran Estomp' Alıntı:
Yaşla ilgili probleminiz nedir acaba? İstanbul'a gidemiyor oluşunuz mu?
Evet İstanbul'a gidememek. İstanbul'da yaşıyor olsam tabiki de yaş problem olmazdı. ;)