C
CaspeR
Kullanıcı
- 27 Ara 2006
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Bende,varım inşallah.
greta' Alıntı:ortak bi yer olsun
böle türkiyenin tam ortası
bnce samsunda buluşalım
tam ortayı söledim bende hee ;D
Evet Zepçim fikirlerini bekliyoruzZynep' Alıntı:Bu organizsayon bana kaldı galiba, bu konularda deneyimli birisi olarak
Zynep' Alıntı:Site'mizde genellikle çalışan arkadaşlarımızın bulunduğunu varsayarak günün Pazar olarak saptanması daha uygun sanırım?
Kış mevsiminin olumsuz koşulları, günlerin kısalığı katılım oranını düşürecek dezavantajlar olduğuna göre, sanırım Bahar ayları daha uygun olacaktır.
İstanbul ve civar illerinde yaşayan üye sayımız galiba biraz daha ağırlıklı, böyle bir toplantıda, göz önünde tutulacak en önemli konuda bu bana kalırsa.
Bahar aylarını öneriyorum, yer olarak İstanbul, gün olarak Pazar diyorum?
Özgür Bey bu konulara karışmazlar))Ayben' Alıntı:Zynep' Alıntı:Site'mizde genellikle çalışan arkadaşlarımızın bulunduğunu varsayarak günün Pazar olarak saptanması daha uygun sanırım?
Kış mevsiminin olumsuz koşulları, günlerin kısalığı katılım oranını düşürecek dezavantajlar olduğuna göre, sanırım Bahar ayları daha uygun olacaktır.
İstanbul ve civar illerinde yaşayan üye sayımız galiba biraz daha ağırlıklı, böyle bir toplantıda, göz önünde tutulacak en önemli konuda bu bana kalırsa.
Bahar aylarını öneriyorum, yer olarak İstanbul, gün olarak Pazar diyorum?
Kesinlikle bence böyle düşünüyorum ama son söz Özgür'ün
Biz başardık Senarist, diğer Sitemiz üyeleri ile, bir değil pek çok kez biraraya geldik. Çok ta keyifliydisenarist081' Alıntı:Ben daha yeni olmama rağmen her birinizi samimi ve içten buluyorum..Bu biraz zaman alıcaktır mutlaka,gördüğüm kadarıyla site İstanbul ağırlıklı..Doğal haliyle buluşma yeri için bence en uygun yer İstanbul..Eğer buna karar verilirse şayet,İstanbulda B.ada ve K.ada'da bir araya gelmeyi ümit ediyorum.Teklif benden uymak veya uymamak sizden..
Teşekkür ederiz, ama İstanbul diyelim, ve çok kısa bir zaman sonra tarih verelim, seçenekli, herkes randevularını, işlerini kararlaştıracağımız uygun tarihe göre ayarlasınsenarist081' Alıntı:O zaman ben gerçekten de doğru adrese gelmişim..Umut ediyorum ki bir araya geliriz inşallah..Bahar uygun,hatta kısmet olursa sizleri Düzcenin müthiş doğasında da ağırlamak isterim her şey nasip işte..
Zaten tarihi 2 ay önce belirlemek gerekir ki, ancak ayarlanabilir.dideM' Alıntı:Kısa zaman derken, bahar fikrine katılıyorum ve de pazara tabii ki
Yine 2 ay kadar zaman olur önümüzde sanırım. İstanbul'da olması bana da mantıklı geldi, çoğumuz bu taraftan çünkü..
Az önce söz ettiğim, diğer Sitemiz buluşmasından bir anıdideM' Alıntı:Umarım dediğin gibi olur gerçekten. Gerçi o içtenliği şimdiden yakaladım, umarım devam eder.
Evet çok haklısın! Değer vermek, gerçekten dinlemek.. Bunları hissettiriyor herkes.Zynep' Alıntı:Sanırım sıcaklık dediğimiz şey bu, ve önem vermek, cidiiye almak