sıcak bir dostluk

• Konbuyu başlatan mankavi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde mankavi tarafından oluşturulan sıcak bir dostluk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,646 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı sıcak bir dostluk
Konbuyu başlatan mankavi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan beyazdilekce
C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Bende,varım inşallah.

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
greta' Alıntı:
ortak bi yer olsun
böle türkiyenin tam ortası
bnce samsunda buluşalım 
tam ortayı söledim bende hee ;D

Türkiye'nin tam ortası YOZGAT  :) :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu organizsayon bana kaldı galiba, bu konularda deneyimli birisi olarak:)

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
Zynep nederse o olur :) evet? zynep  :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok güzel bi fikir..Bi bayram tatili olabilir mesela son günleri..

C

cnslmst

bende varım arkadaşlar... zaman ve yer önemli değil her yere gelirim... ;) ;) ;)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Site'mizde genellikle çalışan arkadaşlarımızın bulunduğunu varsayarak günün Pazar olarak saptanması daha uygun sanırım?
Kış mevsiminin olumsuz koşulları, günlerin kısalığı  katılım oranını düşürecek dezavantajlar olduğuna göre, sanırım Bahar ayları daha uygun olacaktır.
İstanbul ve civar illerinde yaşayan üye sayımız galiba biraz daha ağırlıklı, böyle bir toplantıda, göz önünde tutulacak en önemli konuda bu bana kalırsa.
Bahar aylarını öneriyorum, yer olarak İstanbul, gün olarak Pazar diyorum?

A

ayben

Zynep' Alıntı:
Site'mizde genellikle çalışan arkadaşlarımızın bulunduğunu varsayarak günün Pazar olarak saptanması daha uygun sanırım?
Kış mevsiminin olumsuz koşulları, günlerin kısalığı  katılım oranını düşürecek dezavantajlar olduğuna göre, sanırım Bahar ayları daha uygun olacaktır.
İstanbul ve civar illerinde yaşayan üye sayımız galiba biraz daha ağırlıklı, böyle bir toplantıda, göz önünde tutulacak en önemli konuda bu bana kalırsa.

Kesinlikle bence böyle düşünüyorum ama son söz Özgür'ün :) ;)

S

senarist081

Ben daha yeni olmama rağmen her birinizi samimi ve içten buluyorum..Bu biraz zaman alıcaktır mutlaka,gördüğüm kadarıyla site İstanbul ağırlıklı..Doğal haliyle buluşma yeri için bence en uygun yer İstanbul..Eğer buna karar verilirse şayet,İstanbulda B.ada ve K.ada'da bir araya gelmeyi ümit ediyorum.Teklif benden uymak veya uymamak sizden..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ayben' Alıntı:
Zynep' Alıntı:

Kesinlikle bence böyle düşünüyorum ama son söz Özgür'ün :) ;)
Özgür Bey bu konulara karışmazlar:)))
"Çağırın ben oradayım" derler kendileri efendim:)) Haa bir de genellikle, bir yiyecek sipariş eder ama bu sadece manevi bir baskıdır, şakalaşır yani:) Hiç bir yiyecek olmasa bile bir çaya razı olur kendileri:)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
senarist081' Alıntı:
Ben daha yeni olmama rağmen her birinizi samimi ve içten buluyorum..Bu biraz zaman alıcaktır mutlaka,gördüğüm kadarıyla site İstanbul ağırlıklı..Doğal haliyle buluşma yeri için bence en uygun yer İstanbul..Eğer buna karar verilirse şayet,İstanbulda B.ada ve K.ada'da bir araya gelmeyi ümit ediyorum.Teklif benden uymak veya uymamak sizden..
Biz başardık Senarist, diğer Sitemiz üyeleri ile, bir değil pek çok kez biraraya geldik. Çok ta keyifliydi:)

S

senarist081

O zaman ben gerçekten de doğru adrese gelmişim..Umut ediyorum ki bir araya geliriz inşallah..Bahar uygun,hatta kısmet olursa sizleri Düzcenin müthiş doğasında da ağırlamak isterim her şey nasip işte..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
senarist081' Alıntı:
O zaman ben gerçekten de doğru adrese gelmişim..Umut ediyorum ki bir araya geliriz inşallah..Bahar uygun,hatta kısmet olursa sizleri Düzcenin müthiş doğasında da ağırlamak isterim her şey nasip işte..
Teşekkür ederiz, ama İstanbul diyelim, ve çok kısa bir zaman sonra tarih verelim, seçenekli, herkes randevularını, işlerini kararlaştıracağımız uygun tarihe göre ayarlasın:)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kısa zaman derken, bahar fikrine katılıyorum ve de pazara tabii ki :)
Yine 2 ay kadar zaman olur önümüzde sanırım. İstanbul'da olması bana da mantıklı geldi, çoğumuz bu taraftan çünkü..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
dideM' Alıntı:
Kısa zaman derken, bahar fikrine katılıyorum ve de pazara tabii ki :)
Yine 2 ay kadar zaman olur önümüzde sanırım. İstanbul'da olması bana da mantıklı geldi, çoğumuz bu taraftan çünkü..
Zaten tarihi 2 ay önce belirlemek gerekir ki, ancak ayarlanabilir.
Daha sonraları ise, daha çabuk ayarlanabiliyor:) Çünkü artık tanışık oluyorsunuz ve burada ki içtenliği yakalarsanız, "bir daha görüşelim yaaa, çok güzeldi!!!" diyorsunuz:)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:) Umarım dediğin gibi olur gerçekten. Gerçi o içtenliği şimdiden yakaladım, umarım devam eder.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
dideM' Alıntı:
:) Umarım dediğin gibi olur gerçekten. Gerçi o içtenliği şimdiden yakaladım, umarım devam eder.
Az önce söz ettiğim, diğer Sitemiz buluşmasından bir anı:)
Bir kaç arkadaşımı, resimlerinden ve webcam'dan tanıyordum ama, çoğunluğun resimlerini görmemiştim.
Kapıda karşıladığımda, "sakın kim olduğunuzu bana söylemeyin, birer cümleden sonra ben sizlerin kim olduğunu bulayım."
Ve hiç yanılmadım:)
Herkesin kim olduğunu doğru tahmin ettim. Sanırım sıcaklık dediğimiz şey bu, ve önem vermek, cidiiye almak:)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zynep' Alıntı:
Sanırım sıcaklık dediğimiz şey bu, ve önem vermek, cidiiye almak:)
Evet çok haklısın! Değer vermek, gerçekten dinlemek.. Bunları hissettiriyor herkes.
Herkese teşekkürler aklıma gelmişken  ;)