Çok çok özür dilerim sürekli bir itiraz halinde olarak düşünmeyin ama her ilişkimizde aynı ben olamayız derken, söz ettiğiniz aşk ilişkisi mi? Yazıya bağlı soruyorum bu soruyu ?manas' Alıntı:Sevginin hiç değişmeyenleri de vardır kabul ama sevmenin tek kalıbı yoktur, herkes başkadır, her ilişkimizde aynı ben olmayız, bir başka kimya bir başka ruh bir başka tad alırız.
Est. Zynep, bence aşk da dahil her ilişkinin ayrı bir tadı vardır.Zynep' Alıntı:Çok çok özür dilerim sürekli bir itiraz halinde olarak düşünmeyin ama her ilişkimizde aynı ben olamayız derken, söz ettiğiniz aşk ilişkisi mi? Yazıya bağlı soruyorum bu soruyu ?manas' Alıntı:Sevginin hiç değişmeyenleri de vardır kabul ama sevmenin tek kalıbı yoktur, herkes başkadır, her ilişkimizde aynı ben olmayız, bir başka kimya bir başka ruh bir başka tad alırız.
Buna katılıyorum ama sadece ilişkinin tadı farklıdır, yani değişen sadece kişilerdir ama benlik değişmesini anlayamadım. Ya da şöyle diyeyim, kişilerle ilişkilerimizde farklı davranışlar sergileyebiliriz, örneğin müdürümüzle ilişkimizde daha ciddiyizdir ama arkadaşımızla daha esnek davranabiliriz, annemizle babamızla şakalaştığımızdan daha çok şakalaşabiliriz... Demek istediğiniz sanırım buydu "aynı ben olamayız" derken, yani benlik değişikliği değil, kişilere göre benliğimizin değişik yüzlerini göstermek?manas' Alıntı:Est. Zynep, bence aşk da dahil her ilişkinin ayrı bir tadı vardır.Zynep' Alıntı:Çok çok özür dilerim sürekli bir itiraz halinde olarak düşünmeyin ama her ilişkimizde aynı ben olamayız derken, söz ettiğiniz aşk ilişkisi mi? Yazıya bağlı soruyorum bu soruyu ?manas' Alıntı:Sevginin hiç değişmeyenleri de vardır kabul ama sevmenin tek kalıbı yoktur, herkes başkadır, her ilişkimizde aynı ben olmayız, bir başka kimya bir başka ruh bir başka tad alırız.
Demişsiniz ama benim yazdığımı biraz yüzeyden okudunuz galiba, bir kez daha yazayım;manas' Alıntı:Zynep sence arkadaş yada sevgili yada idareci ne bileyim tüm ilişkilerimizde aynı mıyızdır?
Hayatıma giren tüm özel ilişkilerimde aynı tadı almadım, tüm arkadaşlarımda aynı yerde hissetmedim kendimi, sen türlere göre farklılık arzedebileceğini söylüyorsun, ben türler içinde de her ilişki ayrı bir tada duyguya sahiptir diyorum, benlik değişmez kabul" ayrı bir ben olurum" demekle farklı bir şey kasdettim.
Soru bana sanırım? Yoksa genel mi?manas' Alıntı:Peki özel manada sevgili manasında hayatınıza giren insanlara karşı hep aynı noktada mı oldunuz, farklı kişilerde başka bir yönünüz ortaya çıkmadı mı? Yeni bir insan o güne kadar keşfemediğiniz bir yönünüzü ortya çıkarmadı mı?
Önemli bir cümle,ilişkilerde yapılan en büyük hata sanırım bu :teşekkürler paylaşım içinBir daha kimsenin hayatını ele geçirmeye kalkmadan sevmeyi
öğrenmenin