SEVMENİN STANDARTI YOKTUR!

• Konbuyu başlatan Tülay
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Tülay tarafından oluşturulan SEVMENİN STANDARTI YOKTUR! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,914 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı SEVMENİN STANDARTI YOKTUR!
Konbuyu başlatan Tülay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nazarelif
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok güzel bir yazıyı paylaşmış bizlerle iclal aydın yine..Tüm şiirlerini,yazılarını severek okuyorum..Çok güzel ve duygulu yazıyor..

B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ilk başta onun deli dolu oluşunu, bir bakışını, kendine özgü gülüşünü seviyorsun sonra ona müdahalelerde bulunup standart biçime dönüştürmek için uğraşıyorsun ona ne yapmaya çalıştığını anlayamayan haliyle bakışını, gülüşünü değiştiriyorsun peki sevdiğinin özelliklerini kimden - kime saklıyosun
herşeye rağmen ben deli dolu olmayı seviyorum kafama eseni yaşamayı seviyorum :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
SEVMENİN STANDARTI YOKTUR!
Ya öyle,ahlaksızcada sevebilirsin,riyakar bir şekilde,hatta,hatta.
Neyse...Bazı durumlarda standartları severim.
Özelliklede sevme sevilme durumlarında,insanı köpeğini sever gibi sevemezsiniz,yada bir gergedanı heheh, illaki bir standartı vardır sevmenin sevilmenin.

L

lavinyaa

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yazıda kendımı buldum farkettım kı sevdıgım ınsanın hayatını ele gecırmek uzere kurmusum tum planlarımı.. cevabını bulamadıgım havada kalmıs sorularımıza cevap bulduk sanırım tesekkurler paylasım ıcın

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bir kadının bunu yazmış olması enteresan ama öğrenmiş sonunda olması gerekeni.
Sevmenin tek hali yoktur olmamalıdır bence de.
Sevginin hiç değişmeyenleri de vardır kabul ama sevmenin tek kalıbı yoktur, herkes başkadır, her ilişkimizde aynı ben olmayız, bir başka kimya bir başka ruh bir başka tad alırız.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
Sevginin hiç değişmeyenleri de vardır kabul ama sevmenin tek kalıbı yoktur, herkes başkadır, her ilişkimizde aynı ben olmayız, bir başka kimya bir başka ruh bir başka tad alırız.
Çok çok özür dilerim sürekli bir itiraz halinde olarak düşünmeyin ama her ilişkimizde aynı ben olamayız derken, söz ettiğiniz aşk ilişkisi mi? Yazıya bağlı soruyorum bu soruyu ?

A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
(BAZEN) DONKİSOT MİSALİ YASAMAK!.. :(

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Zynep' Alıntı:
manas' Alıntı:
Çok çok özür dilerim sürekli bir itiraz halinde olarak düşünmeyin ama her ilişkimizde aynı ben olamayız derken, söz ettiğiniz aşk ilişkisi mi? Yazıya bağlı soruyorum bu soruyu ?
Est. Zynep, bence aşk da dahil her ilişkinin ayrı bir tadı vardır.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
manas' Alıntı:
Est. Zynep, bence aşk da dahil her ilişkinin ayrı bir tadı vardır.
Buna katılıyorum ama sadece ilişkinin tadı farklıdır, yani değişen sadece kişilerdir ama benlik değişmesini anlayamadım. Ya da şöyle diyeyim, kişilerle ilişkilerimizde farklı davranışlar sergileyebiliriz, örneğin müdürümüzle ilişkimizde daha ciddiyizdir ama arkadaşımızla daha esnek davranabiliriz, annemizle babamızla şakalaştığımızdan daha çok şakalaşabiliriz... Demek istediğiniz sanırım buydu "aynı ben olamayız" derken, yani benlik değişikliği değil, kişilere göre benliğimizin değişik yüzlerini göstermek?

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
Güzel bir yazı paylaşım için emeğinize sağlık

N

Neşe Demirhan

Kullanıcı
28 Tem 2007
En iyi cevaplar
0
0
KAYSERİ
Bencede güzel bir yazı herkes kendine göre birşeyler bulmuştur yazıda.Hayatımızı herzaman belli kalıplarda yaşayamayız doğanın ve insanın yaradılışı gereği hayat değişiklikler ve basamaklardan oluşur.Umarım herkesin hayatı istediği gibi biriyle istediği şekilde sürer.Zaten istensede bazı kimseleri ve bazı durumları değiştirmek mümkün olmaz o yüzden bırakın hayatı tadıyla yaşamaya çalışalım becerebildiğimiz kadarı ile.Herkese selam ve sevgiler.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Zynep sence arkadaş yada sevgili yada idareci ne bileyim tüm ilişkilerimizde aynı mıyızdır?
Hayatıma giren tüm özel ilişkilerimde aynı tadı almadım, tüm arkadaşlarımda aynı yerde hissetmedim kendimi, sen türlere göre farklılık arzedebileceğini söylüyorsun, ben türler içinde de her ilişki ayrı bir tada duyguya sahiptir diyorum, benlik değişmez kabul" ayrı bir ben olurum" demekle farklı bir şey kasdettim.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
Zynep sence arkadaş yada sevgili yada idareci ne bileyim tüm ilişkilerimizde aynı mıyızdır?
Hayatıma giren tüm özel ilişkilerimde aynı tadı almadım, tüm arkadaşlarımda aynı yerde hissetmedim kendimi, sen türlere göre farklılık arzedebileceğini söylüyorsun, ben türler içinde de her ilişki ayrı bir tada duyguya sahiptir diyorum, benlik değişmez kabul" ayrı bir ben olurum" demekle farklı bir şey kasdettim.
Demişsiniz ama benim yazdığımı biraz yüzeyden okudunuz galiba, bir kez daha yazayım;

Ya da şöyle diyeyim, kişilerle ilişkilerimizde farklı davranışlar sergileyebiliriz, örneğin müdürümüzle ilişkimizde daha ciddiyizdir ama arkadaşımızla daha esnek davranabiliriz, annemizle babamızla şakalaştığımızdan daha çok şakalaşabiliriz... Demek istediğiniz sanırım buydu "aynı ben olamayız" derken, yani benlik değişikliği değil, kişilere göre benliğimizin değişik yüzlerini göstermek?

Sonuçta yine aynı noktadayız aslında manas.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Peki özel manada sevgili manasında hayatınıza giren insanlara karşı hep aynı noktada mı oldunuz, farklı kişilerde başka bir yönünüz ortaya çıkmadı mı? Yeni bir insan o güne kadar keşfemediğiniz bir yönünüzü ortya çıkarmadı mı?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
Peki özel manada sevgili manasında hayatınıza giren insanlara karşı hep aynı noktada mı oldunuz, farklı kişilerde başka bir yönünüz ortaya çıkmadı mı? Yeni bir insan o güne kadar keşfemediğiniz bir yönünüzü ortya çıkarmadı mı?
Soru bana sanırım? Yoksa genel mi?
Sevgili olarak hayatıma giren çıkan fazla olmadı sevgili manas, önce buna açıklık getireyim. :)
Ve farklı davranmadım, dolayısıyla farklı bir yönüm ortaya çıkmadı birlikte olduğum iki kişiyle. Belki tesadüf, belki benim bilinçaltı tercihim her iki insanda karakter yapısı olarak birbirlerine çok benzediği için, çıkmamış olabilir elbette... :)
Biraz özel oldu, bu konularda özele girmeyi sevmiyorum aslında ve kimseninde girmesi taraftarı değilim ama yaşımın bana verdiği cesaretle bu açıklamayı dürüstçe yaptım. Teşekkürler.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bir daha kimsenin hayatını ele geçirmeye kalkmadan sevmeyi

öğrenmenin
Önemli bir cümle,ilişkilerde yapılan en büyük hata sanırım bu ::)teşekkürler paylaşım için

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
güzel bir yazı ama hayat işte insan duygularına hükmedemiyor bazen