sevmede onemlı hususlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ebru_61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebru_61

Kullanıcı
eger bırı sevıyorsan bunu ona soylemelısın sonra karsındakıne zaman vermelısın eger reddedılırsen hemen umudı kaymetme zaten soyle bı durum var karsındakı senı hıc farketmedıyse bu bıraz zor olur tabı.bu yuzden ne cok ısrar et ne de bıktır kendınden.sevgı zaten cok buyuk bı rısktır bunu goze alıyorsan sev.herseyde bı rısk yokmudur kı zaten...unutma guzel olan herseyde bı zorluk veyahut bı uzuntu vardır. ama herseye ragmen alınması gereken bır rısk ama bunu yaparken kesınlıkle karsındakıne adama kendı. once kendı ,sonra onu sevmelısın. ;) ;)

Ebru, birşeyler anlatmaya çalışmışsın ben tam olarak anlamadım.Daha açık olursan anlayacağımı düşünüyorum.

bende fatihe katılıyorum. zaten söylediklerin herkes için her durumda geçerli olmaz

sevmenin kuralları yoktur ki....ya hep seversin ya da sevmezsinnnn...kanımca böyleee... ;)

yogun ılgızden dolayı tesekkur ;)hıcbırsey kosulsuz olmaz herseyın bı kuralı vardır sızı baska bı sefer aydınlatırım umarım ılgız ıcın tesekkurler ;) ;)

sevdiğine gereğinden fazla değer verirsen ya sevdiğini kabedersin, yada kendini mahfedersin

keşke; bakma insanlar aslında herşeyin farkında ama işlerine nasl geliyrsa öyle davranıyorlardı (buna bende dahil  ;) ).

anlamak ısteyen anlar bu arada bılgılernı gızlemeyı unutmusum bazı arkadaslar bu fırsatı hemen degerlendırneye calısması cok ayıp oldugunu dusunuyorum

”kesinlikle sevdiğine adama kendini.önce kendini sonra onu sev.” en güzel kısmı buydu.hayatımızın merkezinde daima kendimiz olmalıyız.yoksa kendimizi adadığımız kişi çekip gittiğinde toparlanmamız güç olur!

ebru_61' Alıntı:
eger bırı sevıyorsan bunu ona soylemelısın sonra karsındakıne zaman vermelısın eger reddedılırsen hemen umudı kaymetme zaten soyle bı durum var karsındakı senı hıc farketmedıyse bu bıraz zor olur tabı.bu yuzden ne cok ısrar et ne de bıktır kendınden.sevgı zaten cok buyuk bı rısktır bunu goze alıyorsan sev.herseyde bı rısk yokmudur kı zaten...unutma guzel olan herseyde bı zorluk veyahut bı uzuntu vardır. ama herseye ragmen alınması gereken bır rısk ama bunu yaparken kesınlıkle karsındakıne adama kendı. once kendı ,sonra onu sevmelısın. ;) ;)

Hanımlara ithaf edilmiş bir yazıgibi sanki .
Fena değil gerçeklik paı var gibi.
Her şeyde risk vardır dogru ayrıca bu ve gibi konularda risk dahada büyüyorda.

Geri