sevme ihtiyacı..

• Konbuyu başlatan cihancivan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde cihancivan tarafından oluşturulan sevme ihtiyacı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,874 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı sevme ihtiyacı..
Konbuyu başlatan cihancivan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
P

Paradoks

Ben ilk aşkımla gercek aşkla kucaklastım ve ona olan kosulsuz sevgilimi sundum aramızda ne kadar ucurumlar olsada onunla mutluyumm.. ( herkeze iyi geceler... )

K

Kardelen

dahada mutlu olun inş allah ayırmasın ne güzel baki olsun sevginiz inş saol sanada ii geceler :)

T

tatlisurup

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
ha bi de aşk nasıl biter sorusunda ben de kendi fikrimi ortaya koymak istiyorum. Aşk eğer gerçekse, bitmez, ne olur, boyut değiştirebilir, sevgiye ya da alışkanlığa dönüşebilir. 2 insan ayrılsa dahi eğer hala siz o kişiyi hala aklınızdan çıkaramadıysanız eğer ben bu aşkın büyüklüğüne inanırım. Zaman herşeyin ilacıdır derler ama öyle büyük aşklar varki zaman bile çözüm getirmiyo.

P

Paradoks

Allah herkeze nasip etsin böyle aşklardan.. :) Ben bu duyguyu tattım diye düsünüyorum.. İnş.hersey ilk günki gibi devam eder zamanın ne getirecegini bilemiyoruzz.. :-\

T

tatlisurup

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Aşk kolay başarılabilecek bir olay değil. Biz hep bencilce yaklaşıyoruz. Oysa aşk aynı zamanda, özveridir, katlanmaktır, çile çekmektir. Aşk, şefkatla beslenen, sabırla ve azimle yürütülecek uzun bir maratondur. Bu koşuyu göze alamayan aşkı keşfedemez.

Her nimet bir külfet ister. Hiçbir şey bedelsiz değildir. Aşkın ve sevginin de bir bedeli var. Ödeyeceksiniz, katlanacaksız, gerekirse çekeceksiniz. Ama, hep bir gün yepyeni bir dünyayı keşfetme umuduyla koşacaksız. Ufukta mutluluğu göremeyen, o umut ve gayretle sabredemeyen aşkı yakalayamaz

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Sevgi ihtiyaçmı lüks mü  bilemem ama.
Aşk konusunda olmayan birşey ne ihtiyaçtır ne lüks.

Velevki var diyelim bir duygu nedne lüks olsun onuda anlamış değilim açıkcası.
Sanki residant otelde akşam yemeği imiş gibi yazılmışta.