Seviyorsanız Geç Kalmamanız Dileğiyle...

• Konbuyu başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde bıldırcın tarafından oluşturulan Seviyorsanız Geç Kalmamanız Dileğiyle... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,615 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Seviyorsanız Geç Kalmamanız Dileğiyle...
Konbuyu başlatan bıldırcın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SUNFLOWERS
C

caycay

Kullanıcı
14 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
güzel bir yazı..
hayatta fırsatlar bir defa karşımıza çıkar .. kaçırırsak bir daha bulamayız..

C

caycay

Kullanıcı
14 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ama burda yazıda şöyle bir nokta da var.. yani sevvgimizi aşkımızı ifade etmede zaten karşı taraf da gönüllüyse kendiliğinden  bu ifade etme , platoniklik bir şekilde sona erer..

ama kişi karşı tarafın davranışlarından hiç bir olumlu mesaj alamassa o cesareti toplayamayabilir yada çok üstüne gitmeyebilir.. demek istiyorum ki her gönül verdiğinizi de şıpsevdi misali açılmak yanlış olur yanlış mesj vermeyelim ölemi acaba :))

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
sevin...bedeller ödesenizde sevin...sevilmesenizde...korkmayın hayat böyle bişey işte kimi geç kalır kimi erken gider kimi hiç varamaz gideceği yere umarım herkes varır olmak isteği yere ve dünya tatlısı bir bekleyene kavusur

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bedel ödemeye karsı değilim..Lakin bir andan sonra su acımasız hayatın gösterdiği sonuçları da unutmamak lazım..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Feveran Estomp' Alıntı:
Bence burdan sevginin değerini değil cesaretin önemini anlamamız gerekir.. Yani en azından ben öyle anladım..
Bence de:)
Hiç bir zaman gurur meselesi yapmadığım konu sevgi:) Erkek/kadın... kısaca insanlara hiç çekinmeden söyleyebildiğim en güzel iki sözcük. Cinsiyet konusu sadece sevgi için yani, aşk filan değil elbette:)
Hatta bir yaz ben aşık oldum:) O kadar şaşkınca hareketlerle sevgimin anlaşılmasından ve komik durumlara düşmektense, ehhh yaz malum günlerde çabuk geçer ya; gittim söyledim! Valla hiç çekinmedim:) Benden yaşça büyüktü, saçımı okşadı ağabey gibi, gayet mantıklı bir şekilde bana açıklamalar yaptı. Yanından ayrılırken onu hala seviyordum ama yaz boyu akıl danışabileceğim bir kişi olarak.
Aşkım karşılık görmezse diye günlerce kendimi yiyip bitireceğime, iyi bir dost kazanmış oldum.
Elbette her durum aynı değil ama , ben çekinmemeli diyorum, çünkü sevmek dünyanın en güzel duygusu ve dile getirilebilmeli.

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
geç kalmamak dileğiyle geç kalan biri olarak  :'(  :'(  :'(

X

XbrainhunterX

Kullanıcı
9 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kainat
UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİZLERLEYİM MERHABALAR :)

Arkadaşlar bunu bi forum sitesinde gördüm, gerçekten etkilendim sizlede paylaşmak istedim... Yorumlar size kalmış...

Seviyorsan Açıklamalısın

10. Sınıf

İngilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için 'benim en iyi arkadaşım' diyordum... ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadığı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

11. Sınıf

Telefonum çaldı, arayan oydu ve ağlıyordu bana aşkın nasıl kalbini kırdığını anlattı, beni evine çağırdı, yalnız kalmak istemediğini söyledi, bende tabiki gittim, koltuğa, onun yanına oturdum, güzel gözlerine bakmaya başladım ve onun benim olmasını diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi başladı ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her şey için teşekkür etti ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Son Sınıf

Mezuniyet balosundan bir gün önce yanıma geldi ve "çıktığım çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çıktığım biri yoktu ve 7. sınıfta birbirimize söz vermiştik eğer çıktığımız biri olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadaş" olarak. Ve partiye birlikte gittik, o akşam çok güzeldi, her şey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapısının önüne kadar bıraktım, kapının önünde ona baktım o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek baktı. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum, bana "hayatımın en güzel zamanını geçirdiğini" söyledi ve yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Günler, haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çattı...

Sürekli onu izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim. Diplomasini almak için sahneye çıkarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Herkes evine gitmeden önce yanıma geldi ve ağlayarak bana sarıldı sonra başını omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadaşımsın, teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Aradan yıllar geçti...

Bir kilisedeyim ve o kızın nikahını izliyorum... evet artık evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatına girmesini izledim, başka bir adamla evli olarak. Onun benim olmasını istiyordum... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Yeni hayatına girmeden önce yanıma geldi ve "nikahıma geldin teşekkürler" deyip yanağımdan öptü. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

Yıllar çok çabuk geçti...

Şu an benim bir zamanlar en iyi arkadaşım olan kızın tabutuna bakıyorum, eşyaları toplanırken lise yıllarında yazdığı günlüğü ortaya çıktı... Hemen günlüğünü aldım ve günlükte okuduğum satırlar şöyleydi...

"Onun gözlerine bakarak onun benim olmasını diledim... Ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyordu bunu biliyordum. Onu sadece arkadaş olarak istemediğimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum... Keşke bana beni bir kez sevdiğini söyleseydi..."

X

XbrainhunterX

Kullanıcı
9 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kainat
EVET ARKDASLAR  YENI BİR PROJE İLE GELİYORUM.. SINAVLAR VE PROJE YÜZÜNDEN UZUN ZAMANDIR YOKTUM PROJEMI BÜTÜN TÜRKİYE'YE YAYMAK AMACIM... AZ KALDI  ONUDA BURDA ORDA HER YERDE PAYLASACAĞIM..  DOMAİN BİLE ALDIM :D

E

EBRU İSTANBUL

Kullanıcı
21 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
AMA BİRDE ŞUNU UNUTMAMAK GEREKİR; DEĞER VERDİKÇE DEĞERSİZ KALMAYIN :'(

E

EBRU İSTANBUL

Kullanıcı
21 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İSTANBUL
             BİLSEMKİ

Bilsemki gecenin sabaha çıkacağını
Kalbim sızlasada vaz geçmeyecek
Yaşamayı hep sevecek
Hasret dile gelmeyen eziyet
İnsan severse acı çekermi
Bilinmezliğine doğru gidermi
Soyle gidermi

EBRU İSTANBUL

S

SUNFLOWERS

Gamlı yüzümün hüznü sarmaladı günümü. Oysa şen şakraktı benim günlerim günahıma girilmeden. Sanki ömrümün sağlamasını yapıyorum bu gün, kare kare gözlerimin önünden geçiyor hayatım. Sen ve ben, biz ne idik. Seninle neyi yarım bıraktık neyi tamamlaya bildik. Mademki sende sevdaya koşul sığardı. Neden hiç fark edemeden, bilemeden senin sevdanın bana yabancılığını, böylesi derinleştik.

Beni iyi tanır gecenin bu saatleri. üstüme gelen duvarlar, içimi daraltan gürültücü sessizlik, gökte ay dede, yalnız bu saatlerde elime aldığım kalemim kağıdım iyi tanır beni.sen bilmezsin yüreğimin bu hallerini.bu koy vermişliğimin ardındaki sebeplerimin en belirginin sen olduğunu bilmezsin.bilemezsin bu gün sana öfkemi ,hiddetimi.ezber ettiğim tüm hasret türkülerinin içindesin diye,sırf bu yüzden artık türkü dinlemediğimi,bilmezsin emperyal oteline ,ben sana mecburuma, Pierre Loti ye, Fikret Kızılok a,Ayşegül e,denize,dalgaya,martıya en çok ta içimdeki küçük kıza küskünlüğümün tek nedeni olduğunu bilmezsin.

Bende bilmezmişim seni. Sanırdım ki sen beni yar sayardın. Bensiz eksik, benimleyken kendini tam sayardın. Bu gün adına sancıdan aklaşmış saçlarım yine senden öğren diki sen beni her daim eminde seni bekleyen kar sanmışsın.

Ürkerek yataktan fırladığım, ağlayarak uyandığım gecelerim sıklıkla. sensiz öksüz çocuklara döndüm biliyor musun? Adına yitirdiklerimi arıyorum. En çokta ömrümü ilmek ilmek ellerinde dokuyup sonrada el oluşunu hazmedemiyorum.

Bu sevdaya yaptığının hesabı sana sorulur bir gün biliyorum. San maki seninde ben gibi olduğunu görmeye ömrüm yetmez. Bana bıraktığın yorgun sabahlar seninde ömrüne doğsun istiyorum. Umuda dair tüm yollarıma mayın döşedin. Senin de hiç beklenmedik anda ömrün patlasın istiyorum

Söylesene kaç sevgili sevildiğine adını böylesi ezberletir. Kaç sevgili sesini sesine karıp tek çığlıkta sevda diye dillendirir o herkese sus dillerini. Hayalsiz bir can bıraktın bana. umutları törpülenmiş bir ömür.şimdiyse böyle yaşayamadığı için soluğu yavaş yavaş kesilen bir nefes.şimdi bunların hepsini bil.neden olduklarının ağırlığıyla yaşa.sende acı çek istiyorum…