S
serhatt
Kullanıcı
- 2 Ara 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Yukarıda anlatılanlar bana bir zamanlar acı verdi.Ben gerçeklere karsı çıkmıom..
Ne de olsa herşey birbiriyle bağlantılı değil mi?hayal_12' Alıntı:Katılıyorum.. Evet doğru olan geç kalmamak, kavuşmak ve o aşk ateşinde kavrulmak.. Ama o zaman ne bu foruma taşınırdı ne de bugün insanlar ders alırdı.. Ders şu: geç kalmamak!.. Ne garip değil mi; birilerinin geç kalmaması için birileri "bedel" ödüyor!..
sözün bittiği yer Haklısın ama elimde değil.Durduramam benim deli gönülü hele ki aşk konusundahayal_12' Alıntı:Aşkın kendisi bedel ödemektir..
Durur durur merak etme sen kardeşim.. Aşk bir yolculuktur.. Bir sevgi yumağıdır.. Sarıp sarmalar insanı.. bedeni titretir.. Ateşlerde kavurur ama asla ve asla çekilmez değildir.. Dozunda ve saygılı bir aşkta, ne gereksiz kıskançlıklar vardır ne de aptal unutulmalar!.. Dediğim gibi, dozunda ve saygı çerçevesinde!.. Saygı yoksa, sevgi erir gider...serhatt' Alıntı:sözün bittiği yer Haklısın ama elimde değil.Durduramam benim deli gönülü hele ki aşk konusundahayal_12' Alıntı:Aşkın kendisi bedel ödemektir..
rica ederimcok güzeldi yaaa anacak başından gecenler bile bilri bu durmdaki kişiyi inanın insan cok zorluklar cekiyorrr
neyse emeğine sağlık eskileri anımsatdın bana teşekkür ederim
haklısın ayben aşk her bedenin tatması gereken bir duygu...Ayben' Alıntı:Her aşk kendi destandır zaten destansı olması için dillere düşmesine gerek yoktur aşkın.
İçinde de yaşarsın belki ama sana sonunda yalnızlık, hüzün, acı olarak döner. Cesaretini toplayıp şansını denersen eğer sevgi, mutluluk ve huzura dönüşür.
Tabi ayrılıkta kötü bir devre aşkın içinde ama işte yaşanması gereken duygular varya onlardan biri bu olsa gerek '' aşk''.
Her bedenin tatması gereken bir duygu :-[