Seviyorsanız Geç Kalmamanız Dileğiyle...

• Konbuyu başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde bıldırcın tarafından oluşturulan Seviyorsanız Geç Kalmamanız Dileğiyle... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,616 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Seviyorsanız Geç Kalmamanız Dileğiyle...
Konbuyu başlatan bıldırcın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan SUNFLOWERS
S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yukarıda anlatılanlar bana bir zamanlar acı verdi.Ben gerçeklere karsı çıkmıom..

A

ayben

hayal_12' Alıntı:
Katılıyorum.. Evet doğru olan geç kalmamak, kavuşmak ve o aşk ateşinde kavrulmak.. Ama o zaman ne bu foruma taşınırdı ne de bugün insanlar ders alırdı.. Ders şu: geç kalmamak!.. Ne garip değil mi; birilerinin geç kalmaması için birileri "bedel" ödüyor!..
Ne de olsa herşey birbiriyle bağlantılı değil mi?
Dediğin gibi birileri bir bedel ödüyor ama diğerleri ders çıkarma çabasında,[ yaşanması gerekenler var.
Ve herkes her zaman yaptıklarının bedelini öder ya da mükafatını alır....

H

hayal_12

Evet her şey birbiriyle bağlantılı.. Kopuk hiçbir şey yok! Hepimiz dev bir incirin birer halkasıyız.. Bütün insanların bağlı olduğu bir zincir düşününce ve bu zincirin bir halkasının da aslında "biz" olduğunu farkedince, hiç de değersiz olmadığımızı anlamak da mümkün! Değerliyiz vesselam..  ;)

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bedel ödemek.... Beni de kahreden bu

H

hayal_12

Kahrolma 'serhatt' bıra, kahrolma..Bedel ödeyen Mecnun'u, Mem'i, Leyla'yı, Şirin'i, Kerem'i Aslı'yı düşün.. Bugün hala dilimizde onlar varsa ve belki de onlar dilimizde olduğu içinde aşkı daha çok seviyor ve daha iyi anlayabiliyorsak, İYİ Kİ BEDEL ÖDEMİŞLER demek lazım.. Aşkın kendisi bedel ödemektir.. Kimseye değilse bile, KENDİNE karşı.. Saygılarımla...

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayal_12' Alıntı:
Aşkın kendisi bedel ödemektir..
sözün bittiği yer Haklısın ama elimde değil.Durduramam benim deli gönülü hele ki aşk konusunda

M

mybest__

Kullanıcı
16 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
cok güzeldi yaaa anacak  başından gecenler bile bilri bu durmdaki kişiyi inanın insan cok zorluklar cekiyorrr  

neyse emeğine sağlık eskileri anımsatdın bana teşekkür ederim

H

hayal_12

serhatt' Alıntı:
hayal_12' Alıntı:
Aşkın kendisi bedel ödemektir..
sözün bittiği yer Haklısın ama elimde değil.Durduramam benim deli gönülü hele ki aşk konusunda
Durur durur merak etme sen kardeşim.. Aşk bir yolculuktur.. Bir sevgi yumağıdır.. Sarıp sarmalar insanı.. bedeni titretir.. Ateşlerde kavurur ama asla ve asla çekilmez değildir.. Dozunda ve saygılı bir aşkta, ne gereksiz kıskançlıklar vardır ne de aptal unutulmalar!.. Dediğim gibi, dozunda ve saygı çerçevesinde!.. Saygı yoksa, sevgi erir gider...

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
ya arkadaşlar sevgi sevgiliye sunulan bir hediyedir kabul edilip edilmemesi önemli değil önemli olan gösterebilmektir neden söylemiyoruz ki sevdiğimizi? neyi bekliyoruz? neden hep bedel ödeniyo bunun için durmayın atan kalbinizi dinleyin söyleyin sevdiğinizi karşılık görmüyorsa yada yasaksa onu sevmek yada aşılmaz engeller varsa o zaman ödeyin bedeli sevdiğinize en büyük fedakarlığı o zaman yapın o zaman vazgeçin yanlışmıyım?

H

hayal_12

Doğrusun.. Söylemek lazım korkmamak lazım.. zaten sö ettiğimiz de bu değil!.. Birileri bedel ödedi birileri ders aldı, asıl vurucu nokta burası işte.. Sorun ne mi??
"Ben bedel ödeyip ders verici olmak istiyor muyum istemiyor muyum?"
Sorun bu işte.. Kimisi cesaret edemez belki de öğretici konumuna geçmeyi kimisi de cesaret eder.. Dedediğini gibi bedel ödeniyorsa bile bu, SÖYLEDİKTEN SONRADIR!.. Önce söylemek sonra vars abedel ödemeye hazır olunmalı.. Saygılarımla...

B

bıldırcın

cok güzeldi yaaa anacak  başından gecenler bile bilri bu durmdaki kişiyi inanın insan cok zorluklar cekiyorrr 

neyse emeğine sağlık eskileri anımsatdın bana teşekkür ederim
rica ederim ;)

EmSaL

EmSaL

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Heheyyo...

Aşkın ne kadar da çok tanımı varmış öğrenmiş olduk... :)

Acı veya tatlı yukarıda da dediğim gibi,dillere destansa o aşk ancak o zaman güzeldir...

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
:-[
insan niye bekler,,neyi bekler,,niye bekletir sevgisini içinde...niye beklemeye mahkum  sevgiler....  :-\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Bence burdan sevginin değerini değil cesaretin önemini anlamamız gerekir.. Yani en azından ben öyle anladım..

A

ayben

Her aşk kendi destandır zaten destansı olması için dillere düşmesine gerek yoktur aşkın.
İçinde de yaşarsın belki ama sana sonunda yalnızlık, hüzün, acı olarak döner. Cesaretini toplayıp şansını denersen eğer sevgi, mutluluk ve huzura dönüşür.
Tabi ayrılıkta kötü bir devre aşkın  içinde ama işte yaşanması gereken duygular varya onlardan biri bu olsa gerek '' aşk''.
Her bedenin tatması gereken bir duygu :-[

C

cnslmst

teşekkürler bıldırcın...

Ayben' Alıntı:
Her aşk kendi destandır zaten destansı olması için dillere düşmesine gerek yoktur aşkın.
İçinde de yaşarsın belki ama sana sonunda yalnızlık, hüzün, acı olarak döner. Cesaretini toplayıp şansını denersen eğer sevgi, mutluluk ve huzura dönüşür.
Tabi ayrılıkta kötü bir devre aşkın  içinde ama işte yaşanması gereken duygular varya onlardan biri bu olsa gerek '' aşk''.
Her bedenin tatması gereken bir duygu :-[
haklısın ayben aşk her bedenin tatması gereken bir duygu...

A

ayben

Ve zaten her beden kendi aşkını yaşar herkes tadar farklı farklı...
Herkes kendi aşkını yaşar değil mi?
Daha fazla yorum yapsam iyi olur galiba :-[

C

cnslmst

evet herkes kendi aşkını yaşar ve çoğu insan ayrılık başa gelmeden bu aşkın değerini anlayamaz... anladığında ise iş işten çoktan geçmiş olur...