Sevgili Kerim(çarşı)'e...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crt

Kullanıcı

Fenerbahçeliden  Beşiktaşlıya selam olsun ...

Sevgili Kerim:)
iki yıl yılı geçen süre içerisinde http://www.kendinigelistir.com 'da Özü sözü bir , kendi güzel,huyu güzel pek çok genç tanıdım ...
İşte bunlardan bir taneside SENDİN canım ...
Senle olan sohbetlerimizde zaman zaman karamsarlığa kapıldığını hissettiğimde ...
'Başaracaksın pes etmek yok demiş' sana çok güvenmiştim...Yanıltmadın beni teşekkürler canım...
Polis olmayı istediğini söylemiştinya bana ...Ta ki o zaman  ilk müjdeyi ben vereceğim demiştim ve işte veriyorum...
İşte Kerimimiz polis oluyor:))))))
Biz senin her zaman mesleğini en iyi biçimde yapacağını biliyor ve seninle gurur duyuyoruz...
Başarıların daim olsun  ...

Bu başarılı habere çok sevindim :) Kerim arkadaşımızı tebrik ediyorum,her şey gönlünce olsun.
Bu -henüz- atılan ilk adım,inşallah daha nice nice başarılara koşarsınız...

Teşekkür ederim :) Çok sağolun.. Crt ablam saolsun çok destek verdi.. Kendim için herkes için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam..

Sevgili Kerim(Çarşı)
Yolun açık olsun canım ...
Biliyorum tam bir Beşiktaş hayranısın ama senden bi'ricam var Fenerbahçe taraftarlarını da (benim için)kollamanı istiyorum(:

Ablacım bunun için polis olmama gerek yok ki.. Hep diyorum burda da diyeyim.. Ben gerçekten hasta Beşiktaşlıyım ama, ben yeri geldi kendimizi de eleştirdim.. Takım başka insanlar başka.. Doğru yapılmış her şeye açığım ben.. Ayırt etmem yani.. Sadece sempati meselesi :) Fenerbahçeli bi çok arkadaşım var sevdiğim futbolcular da vardır yani.. Yeter ki işini iyi yapsın :)

Sevgili(Çarşı)Kerim:)
Biliyorsun senle ilk sohbetimiz futbol üzerine başlamıştı..(nasıl oldu ise dikkatimden kaçmış)
Sana sormuştum 'Çarşı?' nedir diye ..Sonra baya bi' araştırmıştım ..Şimdilerde  konu ile ilgili tüm haberleri  okur oldum ..(Sayende)
Forum kuralarına göre futbol tartışmaları yasak.Çünkü fanatik düşünceler kavgaya dönüşe biliyor...
Oysa bizim Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı iki taraftar olarak vermek istediğimiz mesaj; bunu fanatizme dönüştürmeden tartışılabileceğiydi ve başardık...
Tüm futbolseverlere iyi örnek olabilmek dileğiyle ...

Kesinlikle öle abla.. Hatta ben bi konu paylaşcaktım ama pek ilgilenemiyeceğimi düşündüğümden bıraktım :) Başka zamana artık.. Spor sevgi kardeşlik ve barıştır :)

bjkerim' Alıntı:
Spor sevgi kardeşlik ve barıştır :)

Sevgili Çarşı:)
Bu güzel söz için  bir Fenerbahçeli olarak özellikle teşekkür ediyor...
Mesleki yaşamından çok başarılı olacağını düşünüyorum...İşte yeni bir hayat seni bekliyor...
Herşey gönlünce olsun... Hep umuda hep güzele.

Birbirine böylesine değer veren arkadaşların olduğunu görmek çok sevindirici :) Ayrıca Kerim seni tebrik ediyorum :)

bende çok tebrik ediyorum Kerim arkadasımızı ve tabi sizi de.. Ona destek oldugunuz için ;)

Geri