G
GulsahToptas
Kullanıcı
1. Sessizlik, dinlemek demektir.
2. Sessizlik, kendini ve başkalarını dinleyebilmektir.
3. Kendimi dinlemeyi öğrendiğim zaman, başkalarını da dinleyebilirim.
4. Dinlemek, açık olmak demektir.
5. Kendimi sessizliğe açmaya başlıyorum. Tamamen içime dönüp dış etkilerden uzaklaştığımda kendi içimde bir alan yaratıyorum.
6. Sessizliğin bu durağanlığında kendi ebedi benliğimle bağlantı kuruyorum.
7. Sadece beni iyileştiren, kendimi daha iyi hissettiren düşüncelere sahip olmayı arzuluyorum.
8. Ancak içimde sessiz olduğumda huzur, sevgi ve güçle dolabiliyorum.
9. Ancak sessizlikte kendimi dinleyebilirim. Dinlersem kendimi anlarım.
10. Dinleme, unutulmuş bir sanattır.
11. Ruhun anadili, sessizliktir.
12. Sessizlik iyileştiricidir. Endişeler ve sancılar dinleyebildiğimizde iyileşebilir. Kızgınlık hastalığının ilacı, hoşgörüdür; düş kırıklığı sancısınınki umut, öç almanın ve kindarlığın ilacı ise affediciliktir.
13. Sessizliğin aynasında kendi aslolan benliğimizi görürüz.
14. Kendi kendimizi dinlememiz gereklidir.
15. Dinlemek yakınlık yaratır, yakınlık da arkadaşlığın gerçekleşmesini sağlar. Arkadaşlık olmadan hayat nedir ki?
16. Zihninizde sessizlik yaratmayı öğrenin ki ruhunuzda huzur gelişsin.
17. İçsel olarak sessiz kalmak için çok düşünmeyin. Kendinize güvenin. Başkalarına güvenin. Hayata güvenin. Göründüğünden daha kolaydır bu.
18. Sorunları sessizlikte izleyin, düşünün ve sonra karar verin.
19. Kötü hislerin ve geçmiş kederlerin yok olmasına sessizlikte izin verebilirsiniz.
20. Sessizlik kalbinizi sakinleştirir. O ruhun yaralarını iyileştiren bir merhem gibidir.
not:alıntıdır.
2. Sessizlik, kendini ve başkalarını dinleyebilmektir.
3. Kendimi dinlemeyi öğrendiğim zaman, başkalarını da dinleyebilirim.
4. Dinlemek, açık olmak demektir.
5. Kendimi sessizliğe açmaya başlıyorum. Tamamen içime dönüp dış etkilerden uzaklaştığımda kendi içimde bir alan yaratıyorum.
6. Sessizliğin bu durağanlığında kendi ebedi benliğimle bağlantı kuruyorum.
7. Sadece beni iyileştiren, kendimi daha iyi hissettiren düşüncelere sahip olmayı arzuluyorum.
8. Ancak içimde sessiz olduğumda huzur, sevgi ve güçle dolabiliyorum.
9. Ancak sessizlikte kendimi dinleyebilirim. Dinlersem kendimi anlarım.
10. Dinleme, unutulmuş bir sanattır.
11. Ruhun anadili, sessizliktir.
12. Sessizlik iyileştiricidir. Endişeler ve sancılar dinleyebildiğimizde iyileşebilir. Kızgınlık hastalığının ilacı, hoşgörüdür; düş kırıklığı sancısınınki umut, öç almanın ve kindarlığın ilacı ise affediciliktir.
13. Sessizliğin aynasında kendi aslolan benliğimizi görürüz.
14. Kendi kendimizi dinlememiz gereklidir.
15. Dinlemek yakınlık yaratır, yakınlık da arkadaşlığın gerçekleşmesini sağlar. Arkadaşlık olmadan hayat nedir ki?
16. Zihninizde sessizlik yaratmayı öğrenin ki ruhunuzda huzur gelişsin.
17. İçsel olarak sessiz kalmak için çok düşünmeyin. Kendinize güvenin. Başkalarına güvenin. Hayata güvenin. Göründüğünden daha kolaydır bu.
18. Sorunları sessizlikte izleyin, düşünün ve sonra karar verin.
19. Kötü hislerin ve geçmiş kederlerin yok olmasına sessizlikte izin verebilirsiniz.
20. Sessizlik kalbinizi sakinleştirir. O ruhun yaralarını iyileştiren bir merhem gibidir.
not:alıntıdır.