SEN ŞİMDİ GİDECEN YA CEHENNEM'İN DİBİNE GİT!(Erdal Demirkıran)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turna233
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gözümüzden akan yaşsayısı çoğaldıkça arkasında ağlayabileceğimiz insan sayısı azaldı ağlamamız gidene değil onu bize bağlayan değerleri yitirmemize... >:( :(

"Sen Şimdi Gidecen ya Cehennem'in Dibine Git Ben Bağrıma Taş Basarım "
Ne kadar ilginç bir söz.
Yazar ve kitap hakkında fazla bir bilgi yok.
Kitabın adı dikkatimi çekti ve araştırdım.
  Allah Aşkı, evliliklerin nasıl sağlamlaştırılabileceği ...
aldatma, insandaki potansiyel aşk enerjisi gibi bir çok değişik konular ...yine kitabın köşesine yerleştirilmiş olan "Bağır Taşı" isimli bir kutunun içinde özellikle aşk mağdurlarını ilgilendiren bir hediye falan ..
ilginç .
Neyse okumadan yorum yapmak  uygun düşmez ama
Allah aşkının olduğu yerede "cehennemin dibine git '!"gibi haddini aşan sözler sanki uymamış .

bu kitap başucu kitaplarımdan biridir.canım sıkılınca rastgele bir sayfasını açıp okurum::)

bana da bir ablam önermişti bu kitabı geçen aldım
elimdeki kitap bitsin başlayacağım inşallah

öneriniz sağ olun turna kardeş

erdal emirkıran'ın 2 kitabını okudum..açıkcası sadece aptallar sekiz saat uyur'u daha çok beğenmiştim..yinede eğlenceli bir kitap ::)

Kitabı bende okudum ama ne yazık ki beklediğim gibi bir kitap değildi..Kısaca bana kazandırdığı bişey olmadı.. :-[

erdal demirkıran'ın çok farklı bir bakış açısı var şu anda ben dünyanın en akıllı insanıyım kitabını okuyorum çok değişik

hanedeyim' Alıntı:
erdal demirkıran'ın çok farklı bir bakış açısı var şu anda ben dünyanın en akıllı insanıyım kitabını okuyorum çok değişik

Faydası olur.. Okuyun tabii.. zaten istatistik yapılmış bu kitabı okuyanların IQ seviyesinde artışlar olmuş.  :)

önemli bır konu gercekten mecnun değil ferhat olup askını faydada kullanmak
Erdal demirkıran bır kac kıtabnı okudum ınsallah bunu da 
okuyabılmek dileğiyle listeme ekledim
sağol pylaştıgın ıcın

Geri