SECRET KİTABI NEKADAR DOĞRU?

• Konbuyu başlatan Murky
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde Murky tarafından oluşturulan SECRET KİTABI NEKADAR DOĞRU? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 34,754 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı SECRET KİTABI NEKADAR DOĞRU?
Konbuyu başlatan Murky
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan siberhaydut
H

Hataybeyi

Kullanıcı
25 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
  İnsanı hayal dünyasına sevk eden, ancak bunu yaparken insan beynine bazı kurgulamaları yaptıran ve gördüğü ve/veya görmek istediği o hayal üzerine bazı açılımlara doğru götürmeyi hedefleyen bir kitap, şahsi fikrim çok başarılı olduğunu söyleyemem..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Aynı düşüncedeyim .
Kitap bana da fazla abartılı fantastik geldi..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ne düşündüğünü çok iyi biliyorum hak vermiyorda değilim ama buna rağmen inandığım şey -pollanacılık diye düşünülsede- hayata pozitif bakmadır ve bunun yararını hemen hemen her karemde görüyorum :) İyi düşün iyi olsun bu hayat şartlarında ve gelişen oalylarla birlikte ne kadar iyi düşünürsekse iyi olmadığı etki edemediğimiz kitabın olumsuz yönünü gözler önüne sürmekle birlikte yinede iyi düşünelim,hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun diyelim :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Biraz secret yapıp işlerin biraz sonra gelecek olan kızların üzerine yıkmalıyım müsadenizle secret yapmak için köşeme çekiliyorum  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  SuPerisi: )
  İnan hislerim çok pozitif çok şey değil : (
Sadece barış ,sevgi ve huzur istiyorum..
Ancak şair Nazım'ın da dediği gibi "Günler ağır. Günler ölüm haberleriyle geliyor.."
İşte bunun için ..Bazı gerçekleri görmezden gelemiyor..
Çok istiyor Polyanna olamıyorum..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yorumsuz  :-X :)

S

siberhaydut

Kullanıcı
8 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
1
kocaeli
yüzde yüz düşünce kitabını okuu ondan daha iidir secret belgeseli bile var internetetn arama yapıp izleyebilirsin ama sadece palavra