Ö
ölüdeniz
Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D
:ahah :ahah :ahahölüdeniz' Alıntı:Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D
kimse duymasın ama katılıyorum...ölüdeniz' Alıntı:Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D
Yav şimdi bakmıyorum diyen yalan söyler.bunun için dinimizi yıkmaya değermi ;D ;D ;D doğruya doğru abey ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı::ahah :ahah :ahahölüdeniz' Alıntı:Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D
Bön bön bakanlardan biri senmiydin?
tnctrkcellsmaile' Alıntı:Çook güzel bir yazı teşekkürler tnctrcell
biz daha küçükken bazı şeyler empoze edilmeye başlanıyo aslında zamanla önyargı haline gelen bu şeyleri bazen tv,bazen internet,bazen çevreden alıyoruz önyargı olduğunun farkına bile varmadan sonra iler de tanımadığımız,bilmediğimiz insanlar,olaylar hakkında aslında o yaftayı hiç haketmediği halde yapıştırıp öyle değerlendiriyoruz...Gülşah' Alıntı:Bu güzel yazı için teşekkürler Mustafa.
Ama maalesefki ön yargılarımızdan kurtulmak biraz zaman istiyor ama imkansız değil.Sadece istemek gerekeyor,istemek için de farkındalığımızı arttırmamız gerekiyor.
Hepimizin farkındalığının artması dileği ile
Gülşah' Alıntı:Kesinlikle haklısın Mustafa.Önyargıyı önce ailemizde görüyoruz, tıpkı yalan söylemeyi ilk ailemizden öğrendiğimiz gibi.
Ama ne var ki bunlar değişmeyen kişilik özellikleri değil ve kişi davranışından sorumlu olmaya başladığında yani farkındalığı arttığında bu yönlerini düzeltebilir/ düzeltebiliriz..
çok açık sözlü gördüm seni ;Dölüdeniz' Alıntı:Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D
Konu okunmadan yapılmış bir yorum sanırım.ölüdeniz' Alıntı:Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D