Sarışın Hatunlar Aptaldır!

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan Sarışın Hatunlar Aptaldır! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,568 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Sarışın Hatunlar Aptaldır!
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
Ö

ölüdeniz

Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D

S

SUNFLOWERS

ölüdeniz' Alıntı:
Abi bunu söyleyen halt etmiş aptalmı değilmi onu bilmem bildiğim tek şey sarışın bayanlar her zaman dikkat çekicidir ve biz erkeklerde böm böm bakarız ;D ;D
:ahah :ahah :ahah

Bön bön bakanlardan biri senmiydin?

Y

yusufi

Kullanıcı
24 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
ölüdeniz' Alıntı:
kimse duymasın ama katılıyorum... :D :D :D
tercih meselesi... ;)

Ö

ölüdeniz

SUNFLOWERS' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:
:ahah :ahah :ahah

Bön bön bakanlardan biri senmiydin?
Yav şimdi bakmıyorum diyen yalan söyler.bunun için dinimizi yıkmaya değermi ;D ;D ;D doğruya doğru abey ;D ;D

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Bu güzel yazı için teşekkürler Mustafa.

Ama maalesefki ön yargılarımızdan kurtulmak biraz zaman istiyor ama imkansız değil.Sadece istemek gerekeyor,istemek için de farkındalığımızı arttırmamız gerekiyor.

Hepimizin farkındalığının artması dileği ile :)

S

smaile

Kullanıcı
15 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Çook güzel bir yazı teşekkürler tnctrcell  ;)

T

tnctrkcell

Gülşah' Alıntı:
Bu güzel yazı için teşekkürler Mustafa.

Ama maalesefki ön yargılarımızdan kurtulmak biraz zaman istiyor ama imkansız değil.Sadece istemek gerekeyor,istemek için de farkındalığımızı arttırmamız gerekiyor.

Hepimizin farkındalığının artması dileği ile :)
biz daha küçükken bazı şeyler empoze edilmeye başlanıyo aslında zamanla önyargı haline gelen bu şeyleri bazen tv,bazen internet,bazen çevreden alıyoruz önyargı olduğunun farkına bile varmadan sonra iler de tanımadığımız,bilmediğimiz insanlar,olaylar hakkında aslında o yaftayı hiç haketmediği halde yapıştırıp öyle değerlendiriyoruz...
senin de dediğin gibi kırılabilir biraz zaman gerek ama
farkındalıklarımızn artması dileği ile... :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Kesinlikle haklısın Mustafa.Önyargıyı önce ailemizde görüyoruz, tıpkı yalan söylemeyi ilk ailemizden öğrendiğimiz gibi.

Ama ne var ki bunlar değişmeyen kişilik özellikleri değil ve kişi davranışından sorumlu olmaya başladığında yani farkındalığı arttığında bu yönlerini düzeltebilir/ düzeltebiliriz..

T

tnctrkcell

Gülşah' Alıntı:
Kesinlikle haklısın Mustafa.Önyargıyı önce ailemizde görüyoruz, tıpkı yalan söylemeyi ilk ailemizden öğrendiğimiz gibi.

Ama ne var ki bunlar değişmeyen kişilik özellikleri değil ve kişi davranışından sorumlu olmaya başladığında yani farkındalığı arttığında bu yönlerini düzeltebilir/ düzeltebiliriz..
;) :)

T

tnctrkcell

ölüdeniz' Alıntı:
çok açık sözlü gördüm seni  ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Kişisel gelişimde, ten rengi yada saç rengi vs vs vs gibi ayrımsal konulara ilk defa denk geliyorum.
Helede başlık böyle kesin yazılmışken.
Başlık yanlış.
Bu gibi insanlar genelde neden böyle başlıklar kullanırlar anlamadım gitti.
Sonuna neden ek koymazlar ? Çekici olmuyor heralde.

Neyse...Tanıdığım en zeki kadınlardan biri sarışındı.
Çok aptal esmer tanıdım, kumralları hiç sölemim hafif şizofren olanına bile denk geldim valla.

Konuyu geçtim yorumum başlığa vesselam.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ölüdeniz' Alıntı:
Konu okunmadan yapılmış bir yorum sanırım.
Aslında "ne kadar saçma bir önyargıyla hareket ettiğimize dikkat çekilmesi" için atılmış bir başlık.
Ve de iyi oturmuş.

K

kevser gür

Kullanıcı
31 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Çok güzel bir yazı tesekkür ederim paylaştığın için arkadaşım...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Önyargılı davranmadığım durumlar yok değil,hikayede ki kadar değil ama bu konuda kendimi yontmaya çalışıyorum.
Hikaye ders almaya örnek ama konu başlığı ile hiç örtüşmemiş