katılıyorum...Zynep' Alıntı:Konuyu açarken keşke biraz örneklerle zenginleştirseydiniz, sadece anket olarak mı düşündünüz?
Evet , çoğunluğun böyle düşündüğünden emin olmak istemiştim sadece .Konuyu açarken keşke biraz örneklerle zenginleştirseydiniz, sadece anket olarak mı düşündünüz?
HoşSanatta eğer sınırlama olursa, bu durum sansür mekanizmasının devreye girmesi demektir, ki bu da "düşünce özgürlüğü" nü kısıtlayan bir nedendir.
Sansürün ise, kime, neye, hangi fikre göre işlediği, dönemin iktidarıyla ilgili bir gelişme olduğuna göre, muhalefetin susturulması anlamındadır.
Hoş mu?
Hepimizin gözünden kaçmış, uyarı için teşekkürler.Korsan' Alıntı:Öncelikle,Bu konunun yeri burası değil.
İlgililerin dikkatine.
Tamamen aynı fikirdeyim. Noktasından virgülüne çok güzel anlatmışsın Zynep. Teşekkür ederim.Zynep' Alıntı:Sanatta eğer sınırlama olursa, bu durum sansür mekanizmasının devreye girmesi demektir, ki bu da "düşünce özgürlüğü" nü kısıtlayan bir nedendir.
Sansürün ise, kime, neye, hangi fikre göre işlediği, dönemin iktidarıyla ilgili bir gelişme olduğuna göre, muhalefetin susturulması anlamındadır.
Hoş mu?
Biri sebep biri sonuç!Acaba sınır ile sansür karıştırılıyor mu?
Bence karıştırılıyor ..Zynep' Alıntı:Rica ederim Didem ama benim bu konuda anlayamadığım bir nokta var.
Acaba sınır ile sansür karıştırılıyor mu?