pLayer1_mtn
Kullanıcı
Saç dökülüyorsa ve bunu kafaya fazla takıyosanız daha çok dökülüyor.Test edildi onaylandı.
pLayer1_mtn' Alıntı:Saç dökülüyorsa ve bunu kafaya fazla takıyosanız daha çok dökülüyor.Test edildi onaylandı.![]()
Ne o eğlenmişe bensizyor yoksa bana mı gülüyorsun : )hanedeyim' Alıntı:;D ;D ;D ;D
???crt' Alıntı:pLayer1_mtn' Alıntı:Saç dökülüyorsa ve bunu kafaya fazla takıyosanız daha çok dökülüyor.Test edildi onaylandı.![]()
Bu kadarını biz gerçekten düşünememiştik sağolasın: (
heya bende yaşlandım ondan saçım dökülüyorblt.cemile' Alıntı:Benimde çok dökülüyo ya çok inceldi hele son zamanlarda stresten ama zeytinyağı ve bi kaç damla limonla maske yapıyorum.bide doğal sabun çok iyi geliyor gürleştiriyo tavs,ye ederim
Yani ne diyim kardeşim şimdihayalhane' Alıntı:heya bende yaşlandım ondan saçım dökülüyorblt.cemile' Alıntı:Benimde çok dökülüyo ya çok inceldi hele son zamanlarda stresten ama zeytinyağı ve bi kaç damla limonla maske yapıyorum.bide doğal sabun çok iyi geliyor gürleştiriyo tavs,ye ederim
demi cemile kardeşim yaşlandı daa
çekemayruk artuk bunca dünya hayatu nu daa ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D di mihayalhane' Alıntı:heya çekeyruk daa
töçüleyi saçumuz ;D ;D ;D
heeeblt.cemile' Alıntı:;D ;D di mihayalhane' Alıntı:heya çekeyruk daa
;D Bi de bakım yapmak ;Dhayalhane' Alıntı:heeeblt.cemile' Alıntı:;D ;D di mihayalhane' Alıntı:heya çekeyruk daa
dimi ;D ;D ;D ;D ;D
en iyi az jole sürmek ;D ;D
aferin sanahayalhane' Alıntı:e tabi oda var bakımm önemli
ben misal haftada 1-2 kez sürerim joleyiçok zararlı
![]()
afferin baaablt.cemile' Alıntı:aferin sanahayalhane' Alıntı:e tabi oda var bakımm önemli
![]()
ben hiç sürmem![]()
hayalhane' Alıntı:afferin baaablt.cemile' Alıntı:aferin sanahayalhane' Alıntı:e tabi oda var bakımm önemli
![]()
ben hiç sürmem![]()
;D ;D ;D
cemile ABLA ;D ;D ;D ;D
saçların dökülememsi için elden bişey gelmez
yanlız dökülme yavaşlatılar o kadar![]()
e aferin diyince bende abla dedim ;D ;D ;DE zaten günde 70-100 saç telinin dökülmesi normalmiş.
Hem bana abla deme kardeşim yaw kendimi yaşlı hissediyorum Tongue Grin
;D :ahahhayalhane' Alıntı:e aferin diyince bende abla dedim ;D ;D ;DE zaten günde 70-100 saç telinin dökülmesi normalmiş.
Hem bana abla deme kardeşim yaw kendimi yaşlı hissediyorum Tongue Grin
neyse konu bu değil
70-100 saç teli normalse
e bende o kadar yok en fazla 40-45 tel dökülüyo
bazı arkadaşarım var genetik olsa gerek
babasının kafası havaalanı gibi ;D ;D ;D ;D
sanki uçak inecek ;D ;D ;D ;D
çocuklarında saçı gökülüyo
gariplarin yahu;D ;D

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.