hanedeyim' Alıntı:peki saç ektirme hakkında ne düşünüyorsunuz hiç saç ektiren varmı
Valla sanırım yanlış uygulamadan kaynaklı bir durum gelişti. Saçlar dik dik çıkıyor. Hem hal hazırda öyle sanıldığı gibi bir saç ta ortada yok.hanedeyim' Alıntı:neler olmuş bizimle paylaşabilirmisin kötü bişeyler olduysa bende aklımdan çıkartıyım malum bu işi yapan hastanelerden bilgi almaya çalışınca yaldızlı laflarla hemen aklınızı çeliyorlar
Aynen.hanedeyim' Alıntı:iyice bir araştırma gerekiyor anlaşılan
Ebru' Alıntı:Entele otu saç uzatıyormuş diye duydum.Aktarlarda satılıyor.Ama zehirli bir bitki olduğu için cesaret edemedim.kesinlikle gözlere değmemesi gerekiyormuş.Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim
Bi seçim yapmalısın bence hiçte yakınmaya hakkın yok ya okul ya da dışarısını düşüncen...Ki okula gitmen gerekiyorsa bu durmda kescen saçlarını...Bir okulda olması gerektiği gibi...choco-prens' Alıntı:birde yardımcı olmak isterseniz okulda herzaman saçlarıma karışıyo hocalar kesiceksin diye sizce ne yapabilirim saçlarımı kestirmek istemiyorum ajansları aradım dedim kaydolurum ama okula söylersiniz saçlarını kesmesin diye kabul etmediler psikologlara söyledim internet üzerinden onlarda kabul etmediyardımcı olabilen varmı acaba
choco-prens' Alıntı:birde yardımcı olmak isterseniz okulda herzaman saçlarıma karışıyo hocalar kesiceksin diye sizce ne yapabilirim saçlarımı kestirmek istemiyorum ajansları aradım dedim kaydolurum ama okula söylersiniz saçlarını kesmesin diye kabul etmediler psikologlara söyledim internet üzerinden onlarda kabul etmediyardımcı olabilen varmı acaba
uMuR' Alıntı:Kendimi doktor gibi hissettim biranda.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.