saçlarınız dökülüyor mu?

Evet saçlarım bir zamanlar dökülüyordu ama artık dökülmüyor.
Malum döküle döküle kalmadı :d

peki saç ektirme hakkında ne düşünüyorsunuz hiç saç ektiren varmı

dökülmekle ilgili bi sıkıntım yokta sterese girdiğim dönemlerde kepek yapıyor bünyem çok sinir bozucu  >:(

hanedeyim' Alıntı:
peki saç ektirme hakkında ne düşünüyorsunuz hiç saç ektiren varmı

Valla aslında düşünüyordumda. Bir arkadaşım ektirdi, sonuca ve sonuca kadar gelen aşamaya baktıktan sonra vazgeçtim.
Neyse.. Ben böyle iyiyim valla :d

neler olmuş bizimle paylaşabilirmisin kötü bişeyler olduysa bende aklımdan çıkartıyım malum bu işi yapan hastanelerden bilgi almaya çalışınca yaldızlı laflarla hemen aklınızı çeliyorlar

hanedeyim' Alıntı:
neler olmuş bizimle paylaşabilirmisin kötü bişeyler olduysa bende aklımdan çıkartıyım malum bu işi yapan hastanelerden bilgi almaya çalışınca yaldızlı laflarla hemen aklınızı çeliyorlar
Valla sanırım yanlış uygulamadan kaynaklı bir durum gelişti. Saçlar dik dik çıkıyor. Hem hal hazırda öyle sanıldığı gibi bir saç ta ortada yok.
Ve operasyonun ilk ayı tam bir frankeştayn gibiydi. Onca eziyetten sonra sonuç bence hiçte iç açıcı değildi.
İşin açığı ben vazgeçtim..

Show TV muhabiri Barış Çimen'i gördükten sonra ben kellikten muzdarip herkesin işin ehli uzmanlara yaptırılması gereken bir uygulama olarak gördüm saç ekimini...

Ekilen saç köklerinin alındığı bölge çok önemli.. saçın şekilsiz ve sert olmasının sebebi bu.. Bu işi iyi yapanlara bırakırsanız etrafımdaki bir sürü saç ekim operasyonu geçirip halinden memnun arkadaşlar gibi hayatınıza devam edersiniz.

bende yılan yağının ii geldiğini duymuştum.. ben saf zeytinyağı ile kür yapıyorum canlılık ve parlaklık kazandırıyor..

Ebru' Alıntı:
Entele otu saç uzatıyormuş diye duydum.Aktarlarda satılıyor.Ama zehirli bir bitki olduğu için cesaret edemedim.kesinlikle gözlere değmemesi gerekiyormuş.Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim

Kullandım bi faydası olmadı bilginize ;)

önerim daha çok bayan arkadaşlar için olacak
en iyi ve doğal çözüm kına bence
uyguladım ve gerçekten çok memnunum
tavsiye ederim
;)

arkadaşlar bende saçlalarımı uzatıyorum ve saçlar konusunda her türlü sprey şampuan bakım kremleri maşa vb herşey var saçlarınız dökülüyosa
ilk öncelikle bakım kremi bulunan şampuanlar kullanmayın
  ;)
saçlarınızı yıkadıktan sonra bakım kremi sürmeyin
  ;)
saçlarınızın uçlarını kuaförde veya kendiniz jiletle( her türlü jilet farketmez) kesin çokta az olsada farketmez hem saçları istenilen şekle koyar hemde korur dökülmeyi zorlaştırır
  ;)
maşa fön gibi şeylerden uzak durun onlarsız olmaz diyosanız mutlaka yatmadan önce yıkayın
;)
ben illede bakım kremi bulunan şampuanlar kullanıcam maşa yapıcam fön yapıcam diyosanız ( ki ben hergün yapıyorum ) saçlarınızı günde en az 2 kez yıkayın sıcak suda yıkamayın ılık olsun bu şekilde saçlarınız dökülmez  unutmadan boya yapmakta saç derisine zarar verip saçları dökebilir

birde yardımcı olmak isterseniz okulda herzaman saçlarıma karışıyo hocalar kesiceksin diye sizce ne yapabilirim saçlarımı kestirmek istemiyorum ajansları aradım dedim kaydolurum ama okula söylersiniz saçlarını kesmesin diye kabul etmediler psikologlara söyledim internet üzerinden onlarda kabul etmedi :D yardımcı olabilen varmı acaba

choco-prens' Alıntı:
birde yardımcı olmak isterseniz okulda herzaman saçlarıma karışıyo hocalar kesiceksin diye sizce ne yapabilirim saçlarımı kestirmek istemiyorum ajansları aradım dedim kaydolurum ama okula söylersiniz saçlarını kesmesin diye kabul etmediler psikologlara söyledim internet üzerinden onlarda kabul etmedi :D yardımcı olabilen varmı acaba
Bi seçim yapmalısın bence hiçte yakınmaya hakkın yok ya okul ya da dışarısını düşüncen...Ki okula gitmen gerekiyorsa bu durmda kescen saçlarını...Bir okulda olması gerektiği gibi...
;)

choco-prens' Alıntı:

Çoğu okul sorun yapıyor,baş edebilmen mümkün değil
Aslında önemli olan kafanın dışı değil ,içi ama gelde anlat ;)

arkadaşlar bana bi belge lazım saçları kestirince kulaklar öyle bir meydana çıkıyoki :D :D

Bir ara en çok korktuğum özellikle yaşımın 15 olması bu durumun ilginç olanı. bu yaz çok döküldü ve dökülmeye bağlı olarak streste biraz döktü. Yazın dökülmesi normal ama stres olunca baya bir döktü. Saçlarım seyreldi. Ama artık ''Şampuan kullanmıyorum'' çünkü; içerisindeki kimyasal maddeler saçları zayıflatıyor. Özellikle benim gibi ince telli saçlarınız varsa. Ben kimyasal olmayan hani köylerde yapılan saf zeytinyağdan yapılan sabundan kullanıyorum. Sabun öyle bir güzel ki hem saç dökülmesini durdurdu, Şuan hemen hemen dökülmeden önceki halini aldı ve özellikle saç şekillendirmeye meraklı iseniz bu sabun çok iyi geliyor. Çünkü saçları sertleştiriyor. Tabii kuruladıktan sonra hafif yumuşuyor fakat istediğin şekle girebiliyor. Ve protein en önemli şaçlar için. Süt,peynir,domates,meyve,tahıl ye saçların dökülmez.:)

Ayrıca saç spreyleri kesinlikle kullanmayın. Saçlarımın dökülmesi sprey kullandıktan sonra aşırı derecede başladı.

Kendimi doktor gibi hissettim biranda.

uMuR' Alıntı:
Kendimi doktor gibi hissettim biranda.

Sanki doktorlar çok mu bilgi veriyor !
Önerilerin için teşekkürler.
Saçınız için illada bi'şey kullancaksanız biryantin öneriyorum (saçı fazla yıpratmıyor)

Geri