SABAH ZAMANINDA KALKMAK İÇİN...!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan payro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

payro

Kullanıcı
Web
www.ismailpeker.ozelsayfam.com
Beyinini ikna et. Sabah erken kalkıcam diyorsan kalkarsın. Yarın bi güzel uyuycam diyosan alarmlar vs. etkinlikler seni uyandıramaz. Çünkü seni beynin yönetiyor...Biyolojik saatini kurmalısın.Eğer beynine saat 6da kalkcam emrini gerçekten verirsen tam 6 da ayaktasın.. Dene ve gör...insanın düşünce gücüyle yapamıyacağı hiç bişey yok!!!Yada;akşamdan annene iyice tembihlersin,kalkarsın...Eski bir yoldur ama daima işe yarar. :D
Saygılarımla;

dediginizde haklsız sayın payro ama öyle sanıyorumki asıl mesele o şartlandırmayı sürekli kılabilmekte öyle degilmi.siz ne dersiniz arkadaslar.SAYGILAR

ben sartlan sartlana artık boyle olmusum hergun sabah 6.00 da klakmak için sartlanmısım tatile girdim hayla 6.00da kalkıyorum beynım cok etkilenmiş sanırım :)

Önceleri yani çocukken 14-15 yaşında iken sabah 7 de kalkacağım dediğimde sabah yedi olduğunda gözümü açıyodum ve üzerimde bazen bir yuku hamlığı oluyordu ama genelde kendimi şartlandırdığım saatte çok rahat bir vucud ve kafa yapısı ile kalkıyordum

_Azmini,iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar. 
  Şimdi eğer,yarınlarımızı düşünüyor ve dipdiri geleceğe varmayı düşlüyorsak,
  yoların yürünerk alınabileceğini ve zirvelere;
  azim,irade ve planlarla ulaşılabileceğini asla hatırdan çıkarmamalıyız.

(Sizi çok seviyorum) ::)

Aslında haklısız her şey verdiğimiz kararla şekilleniyor ben dün gece erken kalmak için kendimi şartlandırdım ve saat 5:15 de ayaktaydım. İnanın erken kalkan insan daha dinç başlıyor güne. Yarın sabah da erken kalkmaya niyetliyim. Teşekkürler ;)

ben biyolojik saatimi çok iyi kurmuşum anlaşılan 2-3 yıldır her sabah erkenden kalkıyorum..tatil günleri dahil  :-\

Geri