Rüyanı kaydet sonra seyret!

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde dideM tarafından oluşturulan Rüyanı kaydet sonra seyret! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,469 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı Rüyanı kaydet sonra seyret!
Konbuyu başlatan dideM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeDyC
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
Yanlış anlaşılmasın tamamen bir film setinde idik.
Filmde savaşma seviş filmi değildi.
Hemen aklınıza kötü şeyler gelio yav, biz gayet toplumsal bir anlamda bir rüyada buluşamazmıyız yani  ::)

Rüyalarıma ambargo koymayın yav.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;D ;D ;D ;D
Bi de bizi suçlu buluyor yav. Dünyanın en güzel kadınlarını aynı anda rüyanda görüyorsun sonra da bize fesat muamelesi yapıyorsun. Yuh yane:))

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
;D ;D ;D ;D
Bi de bizi suçlu buluyor yav. Dünyanın en güzel kadınlarını aynı anda rüyanda görüyorsun sonra da bize fesat muamelesi yapıyorsun. Yuh yane:))
Yok ya suçlamıyorum, bu japonların başka işi yokmu diyesim geldi.
İnsanlara rüyalarında b,ile rahatlık kalmıcak yav.

Hem biz Valla, toplumsal bir konuda insanları bilinçlendirioduk.
Aramızda hiç bir şey olmadı  ::) ilk defa kararsız kaldıgım bir rüya idi hehehh zaten bir dahada rüyama girmediler.
Girdilersede ben hatırlamıyorum.
::)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Korsan' Alıntı:
Ay ay ay ay :) Bir keresinde  muhteşem üçlüyü görmüştüm rüyamda.
Angelina july, jenifer lopez ve salma hayek  ::)

İyiki japonlar o aleti benim retinaya takmamışlar hehehhe
Hehhe iyiymiş ya. Bende dün rüyamda Adriana Lima yı gördüm. Kutu yarışması var ya ona gelmiş. Çok komikti ya. Koskoca Adriana dedim ne işi var burada. ;D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Nerden buluyon böyle konuları yav.
Beni manyak edebilitesi olan konular bunnar  :)
Şaka bir yana

Ellerine sağlık iyi konu valla

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Dün gece çok sıkıntılı, kızgın, kırgın gibi tüm olumsuz durumları bünyemde barındırarak uykuya daldım ve olası sonuç, bir dolu karman çormanlık.
Bir daha da göremek bile istemem, düşünmek bile canımı sıkıyor yane.
Şimdi bir de bunları kaydedip yeniden izlemenin ne mantığı var allaaşkına?
Ya da güzel bir şey gördüm ama olması ancak hayal, bunuda defalarca izlesem nolur yani? :)
Secret yazıldı, sırlar çözüldü, iyi bakalım, rüyalarda açığa çıksın, gizemli takılmak out durumuna gelsin ortam.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ya da güzel bir şey gördüm ama olması ancak hayal, bunuda defalarca izlesem nolur yani?
Böyle arkaya arkaya görüyorsan ve seni çok etkiliyorsa psikoloğa delil olarak sunarsın:) O da senin o aralar nasıl bir içsel psikolojide olduğunu söyleyiverir.:))

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Yok istemem....Özellikle kabuslu rüyalarımı tekrar yaşamak mı?Allah korusun.. :)

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Son bir kaç haftadır hep redettiğim erkekleri görüyorum rüyamda :D
Aslına bakılırsa böyle birşeyin olması gzl olur yani benim rüyalardan çok iyi aşk filmleri olur valla hemde trajikomik  ;D ;D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Mrs.Jadem' Alıntı:
Son bir kaç haftadır hep redettiğim erkekleri görüyorum rüyamda :D
Aslına bakılırsa böyle birşeyin olması gzl olur yani benim rüyalardan çok iyi aşk filmleri olur valla hemde trajikomik  ;D ;D
O da kötüymüş yav. Pişmanlık mı, keyif mi anlayamadım:D:D:

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Pişmanlık,keyf,ihtiras,şehvet,aşk entrika hepsi var heheh.

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla didemcim herşey var yani benim pişman olmam değil de nasıl desem onlar geliyor lütfen bir şans diyor bense giderken bi dönüp bakıyorum,sonra olmaz gibisinden birşey diyorum ama hep moralleri bozuk bense gülüyorum çin işkencesi gibi birşey yaptığım ama ne yapyım işte rüya! :D :D ;D ;D ;D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Mrs.Jadem' Alıntı:
Valla didemcim herşey var yani benim pişman olmam değil de nasıl desem onlar geliyor lütfen bir şans diyor bense giderken bi dönüp bakıyorum,sonra olmaz gibisinden birşey diyorum ama hep moralleri bozuk bense gülüyorum çin işkencesi gibi birşey yaptığım ama ne yapyım işte rüya! :D :D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D
Süper yav:))
Vardır mutlaka altında yatan bişey bu rüyalarının:))

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
güzel olurdu aslında,yeniden izleyebilme şansımız olsaydı. =)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Rüyalarımda çoğunlukla uçtuğumu sonrada yere çakıldığımı görüyorum kaydetme şansımız olsaydı uçarken aldığım keyifle düşerkenki yüzümdeki korkuyu görmek isterdim.
Bu arada rüyada uçmanında psikolojik bir nedeni vardı sanırım ama hatırlayamadım  :)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Rüyalarımda çoğunlukla uçtuğumu sonrada yere çakıldığımı görüyorum kaydetme şansımız olsaydı uçarken aldığım keyifle düşerkenki yüzümdeki korkuyu görmek isterdim.
hehe aynı heyecan yaşanır mı acaba izlerken.. Yaşansa süper olur:)

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Özlem' Alıntı:
Bu arada rüyada uçmanında psikolojik bir nedeni vardı sanırım ama hatırlayamadım  :)
Ben bugüne kadar bir kere uçtum rüyamda.Ama uçuş ne uçuş. Süperman gibiyim. Mahallede geziyorum. Böyle bir zevk olamaz. 10 yaşlarında falandım heralde.