RÖPÖRTAJ YAPABİLİR MİYİZ?

  • Konbuyu başlatan vega
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde vega tarafından oluşturulan RÖPÖRTAJ YAPABİLİR MİYİZ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,082 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı RÖPÖRTAJ YAPABİLİR MİYİZ?
Konbuyu başlatan vega
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vega
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Ben kalp ve damar cerrahi uzmanı olmak istiyorum ve bunun için bir cerrahla öğrencilere rehber olmak üzere okul gazetesinde yayınlanacak  bir röpörtaj yapmak istiyorum, acaba bana yardım etmek isteyen bir cerrah var mı?
 
D

DUYARKAT

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
    Sn. Vega. Ben doktor değilim. Ancak naçizane tavsiyem bulunduğunuz yerde devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinden bir cerrah bulmanız. Size yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum. 
 
S

spiritualsigns

Valla faydası olacaksa annem doktor ancak dahiliyeci... ve İzmirde...  :D Şimdi aslında direkt ben kalp damar cerrahı olmak istiyorum demek yanlış olur.. branşlaşma zaten sonraki aşama... siz önce tıp eğitimi almayı hedefleyin bence ki oldukça zor bir süreç... okumakla bitmiyor Tus eğitimide tıp eğitiminin olmazsa olmazlarından... tıp eğitimi uzun soluklu bir süreç..

kolay gelsin başarılar..
 
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate kesinlikle alacağım :) :)
 
Üst