Ben kalp ve damar cerrahi uzmanı olmak istiyorum ve bunun için bir cerrahla öğrencilere rehber olmak üzere okul gazetesinde yayınlanacak bir röpörtaj yapmak istiyorum, acaba bana yardım etmek isteyen bir cerrah var mı?
Sn. Vega. Ben doktor değilim. Ancak naçizane tavsiyem bulunduğunuz yerde devlet hastanesi ya da üniversite hastanesinden bir cerrah bulmanız. Size yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
Valla faydası olacaksa annem doktor ancak dahiliyeci... ve İzmirde... Şimdi aslında direkt ben kalp damar cerrahı olmak istiyorum demek yanlış olur.. branşlaşma zaten sonraki aşama... siz önce tıp eğitimi almayı hedefleyin bence ki oldukça zor bir süreç... okumakla bitmiyor Tus eğitimide tıp eğitiminin olmazsa olmazlarından... tıp eğitimi uzun soluklu bir süreç..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.