ROBİN SHARMA "Sen Ölünce Kim Ağlayacak?"

Neşe Demirhan

Kullanıcı
Günlük hayatımızda karşılaştığımız bir çok olayı yazarın kendi hayatında yaşadıkları ile birleştirip güzel yorumlar getirerek yazdığı  yazılar.Bence herkes okumalı.Herkese bol kitaplı mutlu günler.

bi kavga çıkartmak istemem ama robin sharma bence iyi bir yazar değil belki iyi bir kişisel gelişim uzmanı olabilir ama yazar maalesef...

Robin Sharma bencede harika bir yazar...kelimeleri özenle seçilmiş...ayrıca kişisel gelişim uzmanı diyorum ben ona...

ferrarisini satan bilge serisini okudum ben...bu kitap yeni heralde takip edemiyorum bu aralar...

ama diğer kitapları gibi akıcı ve zevkle okunacağına eminim bende... :)

Gülşah' Alıntı:
erhan1067' Alıntı:
bi kavga çıkartmak istemem ama robin sharma bence iyi bir yazar değil belki iyi bir kişisel gelişim uzmanı olabilir ama yazar maalesef...

Düşüncelerini belirtmen kavga olarak anlaşılmaz çünkü bu senin düşüncen ve sonsuz saygı duyarım/duyarız. :)

teşekkürler sayın moderatör

Kişisel gelişim hakkında farklı görüşleri olsada,begenerek okudugum bir yazardır..Teşekkürler  :)

bende en çok koza kelebeği bilmez kitabını severim tavsiye ederim

bende liderlik bilgeliği adlı kitabını oldukça zevk alarak okumuştum.yönetici olmayı isteyen biri için mutlaka okuması gereken bi kitap..gayet güzel ipuçları veriyo  :)

Robin Sharma kişisel gelişim alanında kitaplarını en severek okuduğum yazarların en başında geliyor ve sürekli takip ediyorum. Şu ana kadar tüm kitaplarını bir solukta okuduğum yazardır aynı zamanda.

Ay ben ölünce herkes gülsün yav.
Ağlanıcak ne var.

Bu arada erhan arkadaşıma kısmen katılıyorum.
Bu konu hakkında bir sözüm vardıda burada paylaşıp,sosyal bir çatışma ortamı hazırlamaya niyetim yok.

Kendisi sanırım yazar ünvanı almak adına yazmıyor... Bu bir paylaşım şeklidir... bir gazetede köşe yazısıda yazabilir.... Psikolog-Psikiyatrlarda kitap yazıyor ama yazar olduklarını iddia etmiyorlar... Aktarım şekli güzel bana göre... ve ben hep derim insanlar belli şartlanma ile okuyorlar kitapları benim kitap okuma olayına bakış açım farklı... benim hayatımı bir kitap asla etkileyemez... farklı düşüncelerin farklı renklerin  farklı ifade biçimleri olduğunu anlatır bana sadece...

Bence bu kitap diğer kitaplarına göre biraz daha basit kalmış.Derleme niteliğinde düşüncelerini toplamış.

Sen ölünce benim ağlamayacağım şimdilik kesin çünkü seni şimdilik tanımıyorum.... ;D ;D ;D
Ah bu vitamin kitaplar,siz adamı güldürürsünüz.

longcoming' Alıntı:
Sen ölünce benim ağlamayacağım şimdilik kesin çünkü seni şimdilik tanımıyorum.... ;D ;D ;D
Ah bu vitamin kitaplar,siz adamı güldürürsünüz.
çok komiksin ya biraz ciddi olsan !

Geri