Resmedilmiş anlamlı sözler

Ve ben hala çözemedim, bu kadar anlamlı sözün resimli ifadesine bizim sitemiz çatısı altında gerek var mı?
Şahsi fikrim, hayır!
Her Güne bir söz, ve Kim ne söylemiş başlıklarımız var ve bizim üyelerimiz resimli olmasada bunları severek okuyorlar.

Tabiki yok,senin paylaşımlarda sade eklemeleri sevdigini biliyorum,ama bende resmedilerek eklemeyi seviyorum,sende bunu çok iyi biliyorsun

Ben bunu özellike bu site çatısı altında gerçekten çok gereksiz görüyorum. Fikrimi daha önce defalarca yazdım zaten. Sözlerin resmedilip, resimlerin cazibesinde kaybolması taraftarı değilim.

Benim şahsi fikirimde,sözlerin resimlerle birleşip birbirlerini tamamlarken hem göze hemde gönüle daha iyi hitap ettiğidir...

ddddwm9.jpg

pericim çok teşekkürler o güzel sözleri resimlerle anlamlandırdığın ve bizimle buluşturduğun için en azından şahsım adın çoooooooooook teşekkür ::) ::) ::)

Benim için büyük bir zevk Efe,ilginize ve sözlerin resimlerle birleşip bütünleşmesini begenmenize çok seviniyorum:)

Ben gidip bir iki slayt daha bozayım:)

Öncelikle merhabalar.

Forum kuralları kural 6 ) Forum akisini engelleyici ve sisirici bicimde kasitli olarak tekrarlanan mesajlar, tahrik edici yazilar gönderemez.

Der, Burada kasıt yok tahrikte yok fakat 'şişirme' durumu var.Yani ard arda atmaktansa aynı mesaj içerisinde paylaşmanız hem daha avantajlı hemde kurallara uygun.
Lütfen bu duruma  özen gösterelim. Keza bu mesajdan sonra tekerrür eden mesajlar gerekli yaptırıma tabi tutulucaktır.
Teşekkür ederim.

Geri