Resmedilmiş anlamlı sözler

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Resmedilmiş anlamlı sözler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 485,927 kez görüntülenmiş, 703 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Resmedilmiş anlamlı sözler
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ve ben hala çözemedim, bu kadar anlamlı sözün resimli ifadesine bizim sitemiz çatısı altında gerek var mı?
Şahsi fikrim, hayır!
Her Güne bir söz, ve Kim ne söylemiş başlıklarımız var ve bizim üyelerimiz resimli olmasada bunları severek okuyorlar.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Tabiki yok,senin paylaşımlarda sade eklemeleri sevdigini biliyorum,ama bende resmedilerek eklemeyi seviyorum,sende bunu çok iyi biliyorsun

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben bunu özellike bu site çatısı altında gerçekten çok gereksiz görüyorum. Fikrimi daha önce defalarca yazdım zaten. Sözlerin resmedilip, resimlerin cazibesinde kaybolması taraftarı değilim.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim şahsi fikirimde,sözlerin resimlerle birleşip birbirlerini tamamlarken hem göze hemde gönüle daha iyi hitap ettiğidir...

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Çok güzel .Teşekkürler peri emeğine sağlık devamını bekliyoruz :)

C

ContaQ

Kullanıcı
18 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
www.turkcemiz.net
Geriye dönüp baktığımda şu söz çok aklımda kaldı diyemiyorum... Çünkü hepsi çok güzel teşekkürler...

H

hanedeyim

pericim çok teşekkürler o güzel sözleri resimlerle anlamlandırdığın ve bizimle buluşturduğun için en azından şahsım adın çoooooooooook teşekkür ::) ::) ::)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim için büyük bir zevk Efe,ilginize ve sözlerin resimlerle birleşip bütünleşmesini begenmenize çok seviniyorum:)

Ben gidip bir iki slayt daha bozayım:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Biraz felsefe yapalım:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Öncelikle merhabalar.

Forum kuralları kural 6 ) Forum akisini engelleyici ve sisirici bicimde kasitli olarak tekrarlanan mesajlar, tahrik edici yazilar gönderemez.

Der, Burada kasıt yok tahrikte yok fakat 'şişirme' durumu var.Yani ard arda atmaktansa aynı mesaj içerisinde paylaşmanız hem daha avantajlı hemde kurallara uygun.
Lütfen bu duruma  özen gösterelim. Keza bu mesajdan sonra tekerrür eden mesajlar gerekli yaptırıma tabi tutulucaktır.
Teşekkür ederim.