Psikopat Yöneticiler Skandallara Yol Açıyor

• Konbuyu başlatan Pitoxil
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde İş Dünyası Yazıları kategorisinde Pitoxil tarafından oluşturulan Psikopat Yöneticiler Skandallara Yol Açıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,951 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı İş Dünyası Yazıları
Konu Başlığı Psikopat Yöneticiler Skandallara Yol Açıyor
Konbuyu başlatan Pitoxil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spiritualsigns
D

darkdad

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dünya
Safari' Alıntı:
darkdad' Alıntı:
Safari' Alıntı:
Belki alakasız bulucaksınız konuyla.. Fakat.. "ßen iş arıyorum" diyene sadece gülümsüyorum.. Kendimi bildim bileli çalışıyorum.. İzinlerim dışında toplasanız belki 15-20 gün boşta kalmışımdır.. (Aynı zamanda okuyordum da.. )
deli gibi çalışmak istiyorum..2 aydır işsizim..bu nedir peki..?
Hangi şehirdesin. Bir mesleğin var mı?
İstanbul'da yada Samsun'da olman önemli değil elimden geleni yapmaya hazırım.
iyi niyetin için gerçekten çok teşekkür ederim safari..ben işsiz kalmam ondan eminim..
benim amacım sadece sana çok ince bir farkı belirtmekti..bazı noktalarda olumlu düşünmek yada kişisel motivasyon yeterli olmuyor..mesela sen gittim telefon açtım zorladım diyosun..inan bende aynılarını yaptım..ama gerek sektör içi sorunlar gerekse genel ekonomik sorunlar yüzünden olumlu bişey olmadı..ama şu anda beklediğim yerler var..bazen insanın elinde olmayan sebepler olabiliyor ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bas etme klavuzu ilgimi çekti  bu kadar olur yani nedim sizi yönetenin pikopat oldugunu bilip bu klavuzu okuyan varmıdır acaba hey gidi günler hey bşrde bi örnek varkı olur sey değil.Henry ford ve yaptıkları en iyisi fazla yazmayayım.

Psikopat bir yöneticiniz var ise bir üstüde yok ise o işi bırakın efendim

L

lavinyaa

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Daha once psıkopat bır yonetıcıye asıstanlık yaptım.İse en cok ıhtıyacım oldugu donemde katlanmak zorunda kalmıstım.Bır sure sonra farkında olmadan ruhsal olarak etkılenıyorsunuz.Yazıda bahsedıldıgı gıbı tamamen katılıyorum!

Kendinizi harcatmayin: Psikopat yoneticinizin hayatinizdaki zararlarini iyi degerlendirin. Zarar gercekten fazlaysa isinizi birakmaniz gerekebilir. Unutmayin; iyi yasamak en iyi intikamdir.

H

Hatice Çakar

Kullanıcı
7 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Safari ben anlıyorum sizi....
Her zaman savunduğum bir fikri savundunuz.İş çok malesef beğenen yok...

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Hatice Çakar' Alıntı:
Safari ben anlıyorum sizi....
Her zaman savunduğum bir fikri savundunuz.İş çok malesef beğenen yok...
beğenen yok değil arkadaşlar herkesin yapabileceği bi iş vardır bence..

S

spiritualsigns

Benim tanıdığım çok psikopat yönetici varmış demek ki... Yazık..