Polis ve yeni nesil gençlerin dialogları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence bu anlatacağım daha süper bi kaçış hikayesi: Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve şu an ismini bilmediğim TRT'de iftar duasını okuyan amcamız bir gece arabayla polis kontrolüne takılıyorlar. Önde Osman Yağmurdereli ve Kadirizm oturuyor. Camlar filmli olduğundan arkada oturan da görünmüyor. Ön koltuktakiler kör kütük. Polis de bu ikiliyle tanışmış olma fırsatını kaçırmamak, hem de bu ikiliyi alkollü yakaladığını düşündüğü içn konuyu uzattıkça uzatıyor. Tabi sıkıldıkları halde kaçamıyorlar da. En sonunda arabanın arka koltuğundan davudi bir ses yükseliyor: "Allah'ım Senin için oruç tuttum Sana inandım Sana güvendim." bunu duyan polis titreyerek: "aman abi hadi size hayırlı geceler. Allah yolunuzu açık etsin" diyor. Ve cevap almadan koşar adım uzaklaşıyor.

bu arada bu yazdığım bir fıkra veya rivayet değildir arkadaşlar. direk birinci ağızdan nakil. :D

Conqueror' Alıntı:
bence bu anlatacağım daha süper bi kaçış hikayesi: Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve şu an ismini bilmediğim TRT'de iftar duasını okuyan amcamız bir gece arabayla polis kontrolüne takılıyorlar. Önde Osman Yağmurdereli ve Kadirizm oturuyor. Camlar filmli olduğundan arkada oturan da görünmüyor. Ön koltuktakiler kör kütük. Polis de bu ikiliyle tanışmış olma fırsatını kaçırmamak, hem de bu ikiliyi alkollü yakaladığını düşündüğü içn konuyu uzattıkça uzatıyor. Tabi sıkıldıkları halde kaçamıyorlar da. En sonunda arabanın arka koltuğundan davudi bir ses yükseliyor: "Allah'ım Senin için oruç tuttum Sana inandım Sana güvendim." bunu duyan polis titreyerek: "aman abi hadi size hayırlı geceler. Allah yolunuzu açık etsin" diyor. Ve cevap almadan koşar adım uzaklaşıyor.
;D ;D
Hatırladım,çok sevdiğim bir abim anlatmıştı.
Saol Abicim hatırlattığın için
Çok güldüm ya :D

Conqueror' Alıntı:
bu arada bu yazdığım bir fıkra veya rivayet değildir arkadaşlar. direk birinci ağızdan nakil. :D

Birinci ağız hangisi burada?:)
Kadir mi, Yağmurdereli mi, arkadaki Hoca'mı, polisin kendisi mi? ;)

Zynep' Alıntı:
Conqueror' Alıntı:

Birinci ağız hangisi burada?:)
Kadir mi, Yağmurdereli mi, arkadaki Hoca'mı, polisin kendisi mi? ;)
Üçü de değil aslında Kadirizm in ağzından dinleyen bir oyuncu arkadaşımız anlatmıştı ::)

Çok komik dimi bunlar vay be gençlik deriz  ismine ama gençliğimiz gider elden ve peşindende ağlanaçak halimize güleriz böğle:(

senarist081' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Levent Kırca'nın skeçleri geldi aklıma:)
Alkollü vatandaş/polis muhabbetleri. :)
Teşekkürler senarist.
Feveran Estomp' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Levent Kırca'nın skeçleri geldi aklıma:)
Alkollü vatandaş/polis muhabbetleri. :)
Teşekkürler senarist.
"Şu balona üflermisiniz..
Niye üfliycem senin balonuna ben yaa.. Al arabada üflenmişi var.."  ;D

;D ;D Eğer sakıncası olmazsa şayet,mizah bölümüne Olacak Okadar tv'den sarhoş videolarını ekliyebilirim.. ;)

BEN DE HATIRLADIM HER YLBAŞI TÜM AİLE OTURUP YER FISTIĞI YERKEN SEYREDERDİK...  NE GÜNLERDİ... EĞER İZİN VERİLİYORSA YÜKLEMENİ ÇOK İSTERİM...

Geri