Polis ve yeni nesil gençlerin dialogları...

• Konbuyu başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde senarist081 tarafından oluşturulan Polis ve yeni nesil gençlerin dialogları... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,941 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Polis ve yeni nesil gençlerin dialogları...
Konbuyu başlatan senarist081
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Feveran Estomp
C

Conqueror

bence bu anlatacağım daha süper bi kaçış hikayesi: Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve şu an ismini bilmediğim TRT'de iftar duasını okuyan amcamız bir gece arabayla polis kontrolüne takılıyorlar. Önde Osman Yağmurdereli ve Kadirizm oturuyor. Camlar filmli olduğundan arkada oturan da görünmüyor. Ön koltuktakiler kör kütük. Polis de bu ikiliyle tanışmış olma fırsatını kaçırmamak, hem de bu ikiliyi alkollü yakaladığını düşündüğü içn konuyu uzattıkça uzatıyor. Tabi sıkıldıkları halde kaçamıyorlar da. En sonunda arabanın arka koltuğundan davudi bir ses yükseliyor: "Allah'ım Senin için oruç tuttum Sana inandım Sana güvendim." bunu duyan polis titreyerek: "aman abi hadi size hayırlı geceler. Allah yolunuzu açık etsin" diyor. Ve cevap almadan koşar adım uzaklaşıyor.

C

Conqueror

bu arada bu yazdığım bir fıkra veya rivayet değildir arkadaşlar. direk birinci ağızdan nakil. :D

B

bıldırcın

Conqueror' Alıntı:
bence bu anlatacağım daha süper bi kaçış hikayesi: Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve şu an ismini bilmediğim TRT'de iftar duasını okuyan amcamız bir gece arabayla polis kontrolüne takılıyorlar. Önde Osman Yağmurdereli ve Kadirizm oturuyor. Camlar filmli olduğundan arkada oturan da görünmüyor. Ön koltuktakiler kör kütük. Polis de bu ikiliyle tanışmış olma fırsatını kaçırmamak, hem de bu ikiliyi alkollü yakaladığını düşündüğü içn konuyu uzattıkça uzatıyor. Tabi sıkıldıkları halde kaçamıyorlar da. En sonunda arabanın arka koltuğundan davudi bir ses yükseliyor: "Allah'ım Senin için oruç tuttum Sana inandım Sana güvendim." bunu duyan polis titreyerek: "aman abi hadi size hayırlı geceler. Allah yolunuzu açık etsin" diyor. Ve cevap almadan koşar adım uzaklaşıyor.
;D ;D
Hatırladım,çok sevdiğim bir abim anlatmıştı.
Saol Abicim hatırlattığın için
Çok güldüm ya :D

L

lilaslmn

hayatı basite alan tipler olduğu için seviniyorum aslında..

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Conqueror' Alıntı:
bu arada bu yazdığım bir fıkra veya rivayet değildir arkadaşlar. direk birinci ağızdan nakil. :D
Birinci ağız hangisi burada?:)
Kadir mi, Yağmurdereli mi, arkadaki Hoca'mı, polisin kendisi mi? ;)

B

bıldırcın

Zynep' Alıntı:
Conqueror' Alıntı:
Birinci ağız hangisi burada?:)
Kadir mi, Yağmurdereli mi, arkadaki Hoca'mı, polisin kendisi mi? ;)
Üçü de değil aslında Kadirizm in ağzından dinleyen bir oyuncu arkadaşımız anlatmıştı ::)

A

aykut03

Kullanıcı
19 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
www.ayyildiz.org
Çok komik dimi bunlar vay be gençlik deriz  ismine ama gençliğimiz gider elden ve peşindende ağlanaçak halimize güleriz böğle:(

M

MEDİHA1

Kullanıcı
10 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
senarist081' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Levent Kırca'nın skeçleri geldi aklıma:)
Alkollü vatandaş/polis muhabbetleri. :)
Teşekkürler senarist.
Feveran Estomp' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
Levent Kırca'nın skeçleri geldi aklıma:)
Alkollü vatandaş/polis muhabbetleri. :)
Teşekkürler senarist.
"Şu balona üflermisiniz..
Niye üfliycem senin balonuna ben yaa.. Al arabada üflenmişi var.."  ;D
;D ;D Eğer sakıncası olmazsa şayet,mizah bölümüne Olacak Okadar tv'den sarhoş videolarını ekliyebilirim.. ;)
BEN DE HATIRLADIM HER YLBAŞI TÜM AİLE OTURUP YER FISTIĞI YERKEN SEYREDERDİK...  NE GÜNLERDİ... EĞER İZİN VERİLİYORSA YÜKLEMENİ ÇOK İSTERİM...

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
En çok da vermedikleri şeyi istiyorlar ona kızıyorum ben.  ;D