D
dideM
Kullanıcı
Doğru söylüyorsun!bıldırcın' Alıntı:Birde arabada "mercan dede" dinledikleri için alkol muayenesinden yırtan sarhoşlar var bu ülkede
Doğru söylüyorsun!bıldırcın' Alıntı:Birde arabada "mercan dede" dinledikleri için alkol muayenesinden yırtan sarhoşlar var bu ülkede
;D ;DConqueror' Alıntı:bence bu anlatacağım daha süper bi kaçış hikayesi: Osman Yağmurdereli, Kadir İnanır ve şu an ismini bilmediğim TRT'de iftar duasını okuyan amcamız bir gece arabayla polis kontrolüne takılıyorlar. Önde Osman Yağmurdereli ve Kadirizm oturuyor. Camlar filmli olduğundan arkada oturan da görünmüyor. Ön koltuktakiler kör kütük. Polis de bu ikiliyle tanışmış olma fırsatını kaçırmamak, hem de bu ikiliyi alkollü yakaladığını düşündüğü içn konuyu uzattıkça uzatıyor. Tabi sıkıldıkları halde kaçamıyorlar da. En sonunda arabanın arka koltuğundan davudi bir ses yükseliyor: "Allah'ım Senin için oruç tuttum Sana inandım Sana güvendim." bunu duyan polis titreyerek: "aman abi hadi size hayırlı geceler. Allah yolunuzu açık etsin" diyor. Ve cevap almadan koşar adım uzaklaşıyor.
Birinci ağız hangisi burada?Conqueror' Alıntı:bu arada bu yazdığım bir fıkra veya rivayet değildir arkadaşlar. direk birinci ağızdan nakil.
Üçü de değil aslında Kadirizm in ağzından dinleyen bir oyuncu arkadaşımız anlatmıştı :Zynep' Alıntı:Birinci ağız hangisi burada?Conqueror' Alıntı:bu arada bu yazdığım bir fıkra veya rivayet değildir arkadaşlar. direk birinci ağızdan nakil.
Kadir mi, Yağmurdereli mi, arkadaki Hoca'mı, polisin kendisi mi?
BEN DE HATIRLADIM HER YLBAŞI TÜM AİLE OTURUP YER FISTIĞI YERKEN SEYREDERDİK... NE GÜNLERDİ... EĞER İZİN VERİLİYORSA YÜKLEMENİ ÇOK İSTERİM...senarist081' Alıntı:Zynep' Alıntı:Levent Kırca'nın skeçleri geldi aklıma
Alkollü vatandaş/polis muhabbetleri.
Teşekkürler senarist.;D ;D Eğer sakıncası olmazsa şayet,mizah bölümüne Olacak Okadar tv'den sarhoş videolarını ekliyebilirim..Feveran Estomp' Alıntı:"Şu balona üflermisiniz..Zynep' Alıntı:Levent Kırca'nın skeçleri geldi aklıma
Alkollü vatandaş/polis muhabbetleri.
Teşekkürler senarist.
Niye üfliycem senin balonuna ben yaa.. Al arabada üflenmişi var.." ;D