Plajdaki Türkler Nasıl Belli Olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su perisi' Alıntı:
geçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim:))

İşiniz gücünüz yok plajda milletin açığını kuvalıyorsunuz ayp kardeşim ayıp :D ne oldu resim superisi yoksa plajda lastik yerinemi kullandın :o

Çok güldüm ama ne yalan söyleyeyim, soğuk Almanlarla kütüphanede güneşlenir gibi güneşlenmektense böylesine bir curcunayı tercih ederim... :D :D :D

Hatta ben deniz kıyısında çok yürürüm ve o kadar çok ailenin gazete üzerinde yedikleri o harika domates peynir köfte karpuz sofrasına misafir oldum ki... Hepsi sağolsunlar.
Gerçi onlar beni hep turist sanıp davet ettiler ama... ;) ;)
Bu da bizim harika sıcaklığımız sonuçta.:)

geçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim:))

Su perisi nerde kaldı senin o derin resim bilgin soruyorum sana..Geçenlerde çok iddalı bir demecin vardı çünkü bu konuda.. ;D

capture0451st.jpg

Birkaç saniye sonrasını düşünün.. ;DHavan batsın  :ahah

YARDIMSEVERLER İŞ BAŞINDA
Alanya'da öğleden sonra bastıran yağmur, sahildeki turistlerin deniz keyfini kaçırdı. Yağmur nedeniyle morallari bozulan ve kaçışan turistlerin yardımına hemen Türk gençleri koştu.
Sefa Karacan / DHA

00tq3.png

Buda almanyadaki türklerinin centilmenliği... :kahkaha

Arkadaki çocuklu hanıma yardım etse ya! :D :D :D
Hani bir durak konumuz vardı, kimi alırsınız diye? Bu centilmenin(!) yanıtını tahmin etmek hiç zor değil!  :)

süpersiniz.Bugün beni hiçbişey güldüremez diyordum bu sabah ama resimleri,yazılanları okuyunca kendime geldim.
Negüzel bir siteymiş burası yaaa...neden bukadar geç keşfettim .kendime >:(.Bu sitede ne okuyacağımı şaşırıyorum.hepsi birbirinden güzel ve öğretici...

Geri