Ö
ölüdeniz
İşiniz gücünüz yok plajda milletin açığını kuvalıyorsunuz ayp kardeşim ayıp ne oldu resim superisi yoksa plajda lastik yerinemi kullandınsu perisi' Alıntı:geçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim)
İşiniz gücünüz yok plajda milletin açığını kuvalıyorsunuz ayp kardeşim ayıp ne oldu resim superisi yoksa plajda lastik yerinemi kullandınsu perisi' Alıntı:geçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim)
Su perisi nerde kaldı senin o derin resim bilgin soruyorum sana..Geçenlerde çok iddalı bir demecin vardı çünkü bu konuda.. ;Dgeçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim)
Evet, Su perisi bekliyoruz resminisenarist081' Alıntı:Su perisi nerde kaldı senin o derin resim bilgin soruyorum sana..Geçenlerde çok iddalı bir demecin vardı çünkü bu konuda.. ;Dgeçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim)
bekleyin beni anacum hemen konuya el atıyorum..senarist081' Alıntı:Su perisi nerde kaldı senin o derin resim bilgin soruyorum sana..Geçenlerde çok iddalı bir demecin vardı çünkü bu konuda.. ;Dgeçen gün bende bir resim eklemiştim plajla ilgili bulursam ekleyeyim)