Pin Pon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Harun

Kullanıcı
Web
leftinthedark.wordpress.com
Hehe işte kazık bir soru gerçekten.

8 metre boyutlarında ideal küp olan kapalı bir odanın içindesiniz. Oraya nasıl geldiğinizi sormayın ordasınız işte. (:

Odanın tam ortasında 50 cm uzunluğunda bir boru var ve oraya sabitlenmiş yani oynatamıyorsunuz.

Bu borunun içinde bir pinpon topu var ve yarıçapı borunun yarıçapından sadece 1 mm daha küçük.

Elinizde 10 cm uzunluğunda bir tel , bir kibrit, bir tane büyüteç, 12 cm cetvel ve bir raptiye var.

Bu topu borunun içinden nasıl çıkartırsınız ?

Valla bırakırım kalsın borunun içerisinde bu ne yav :d
Bari birde oksijen kaynagı olaydı elimin altında, hem ne işim var benim öyle odalarda yav.
Neyse..Ben bu soruyu bilsem,einstein halt etmiş derim valla :d

Korsan' Alıntı:
Valla bırakırım kalsın borunun içerisinde bu ne yav :d
Bari birde oksijen kaynagı olaydı elimin altında, hem ne işim var benim öyle odalarda yav.
Neyse..Ben bu soruyu bilsem,einstein halt etmiş derim valla :d
;D..

cevabı verdiğimde bana içinden neler diyeceğini tahmin edebiliyorum hhehehhe

Yoh yoh demem valla.Hele yazsınlar bahalım.Ben düşünsemde bulamam ne yalan sölim şimdi.
  ::)

lazım falan değil pinpon topu bana
kalsın orada,
dünya iş var şuanda
yoğunlaşamam ne boruya,ne topa
ama uğrarım konuya birara :P

amma da kazık soru he nerden buldun bunu yaa yoksam kendin mi uydurdun kıllık olsun diye  ???

Odanın tam ortasında 50 cm uzunluğunda bir boru var ve oraya sabitlenmiş yani oynatamıyorsunuz.
buralarda bir yanlıtmaca varmı ya oda 8 metre boru 50cm üstü açıkmı borunun merak ettim ya ipucu yokmu?????

nil.dilek' Alıntı:
buralarda bir yanlıtmaca varmı ya oda 8 metre boru 50cm üstü açıkmı borunun merak ettim ya ipucu yokmu?????

Borunun üstü açık camdan bir boru işte. 50 cm yüksekliğinde (:

su dökelim borunun içine top zaten hafif,havalansın :P olmaz mı?,ne uğraşcaz raptiye,cetvel :)

bu kadar malzeme ile uğraşacağıma tüküre tüküre su biriktiririm daha kolay :D

teli cetvelin bir ucuna bağlarım,sonra telinm ucunu kibritle yakar ısınmasını sağlarım,bu şekilde borunun içindeki topa ucunu batırır,yavaş yavaş yukarı çekerim...

buda olmazsa ayağımla boruyu eğmeye çalışırım,yaparım haa :D :D ;D ;D

ya bu malzemelerin hepsini mi kullanıcaz hiç tahmin etmiyorum,bunu ancak tek şey çıkarabilir,ama doğru cevap olmazsa ayıpla karşılanır,su yazınca aklıma neler geldi yaaaa töbe töbe :D

eheh tamam . ebru arkadaşımız bildi ama söyleyemedi.. ;D

tabii ki her insanın belli bir süre geçtikten sonra tuvalet ihtiyacı gelecektir. idrarını kullanarak çıkartabilir olacaktı sorunun doğru yanıtı hehehe. boşuna kağıt la  cetvelle uğraşmaya gerek yok (:

maxMESA' Alıntı:
eheh tamam . ebru arkadaşımız bildi ama söyleyemedi.. ;D

tabii ki her insanın belli bir süre geçtikten sonra tuvalet ihtiyacı gelecektir. idrarını kullanarak çıkartabilir olacaktı sorunun doğru yanıtı hehehe. boşuna kağıt la  cetvelle uğraşmaya gerek yok (:

Yanıtı bilinmesi nedeni ile konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri