Paylaştığınız Görselleri Yorumlayın Hayal Gücünüzü Zorlayın

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Oyun Odası kategorisinde crt tarafından oluşturulan Paylaştığınız Görselleri Yorumlayın Hayal Gücünüzü Zorlayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 81,538 kez görüntülenmiş, 209 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Oyun Odası
Konu Başlığı Paylaştığınız Görselleri Yorumlayın Hayal Gücünüzü Zorlayın
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon

Kullandığınız telefonların sar değerlerine hiç baktınız mı ?
Ya da sigaramı daha çok zararlı yoksa cep telefonumu ?
Asıl bağımlılık sigara değil cep telefonu...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Gülüşler inadına bir tebessümdür isyan mavzerinde
Ne bir kurşun vardır boşlukta
Ne bir ölüm vardır son nefeste.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Önemli olan sahip olduklarının ;
Değeri, rengi, büyüklüğü ve nadir olanı değildi. Önemli olan benim elimde benim gözümden gördüklerimi aktarabilmekti. Fotoğrafı fotoğraf yapan makinası değildi. Benim gözlerim ve o makinayı tutan ellerimdi​

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon

büyümeyen çocuk hayal gücün o kadar geniş ki sakın büyüme büyüdükçe küçülmesin hayallerin

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Ben sevmek için dokunurum sana, sen dokunmak için sevenlerden olmadıkça.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon

Atılan atom bombasından sonra oluşan bazı görüntüler. Hiroşima Nagazaki kentlerinde kiler
Bir ara şöyle bir söylenti vardı Japonlar çocuklarını yetiştirmek için onları nagazaki ve hiroşimayı göstermişler gerçi hoş şuan abd'nin önemli 7 noktasına rotalanmış füzeleri var bangır bangır diyor adam bir şey olursa patlatacak. Japon bunlar yaptımı en iyisini yapar...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Bir çocuk; annenin sıcaklığını hissetmese, şefkatini görmese aile içinde büyükleriyle oturup kalkmasa gelecek için topluma ve millete hizmet için nasıl bir evlat yetiştirlmiş olur ? Bu şekilde bir çok hissiyatı kaybeder bugünün çocukları yarının büyükleri :-[​

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu yorum yapmadan geçemeyeceğim :)
insan evladını yetiştirirken gerçekten çok dikkatli olmalı anne baba olmak sadece doğurmakla yada yapmakla olmuyor. O çocuk büyürken küçüklük psikolojisi onun bütün hayatını etkileyecek huzursuz bir evde çocuk yetiştirmek gibi olsun çocuğu ilgiliz ya da çokk aşırı ilgili olmak gibi şeylerne bileyim yapma en iyisi beceremeyecksen ...Çocuğun anne babasısın diye sahibi değilsin hele ki o çocuk sizin istediklerinizi yaşamak zorunda hiç değil kendi yaşantılarınızı çocuğunıza empoze etmeyin anim Allah resimde ki gibi huzur evine bile bırakmaz sizi :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
cantuuu yorum yapmadan geçemeyeceğim :)
insan evladını yetiştirirken gerçekten çok dikkatli olmalı anne baba olmak sadece doğurmakla yada yapmakla olmuyor. O çocuk büyürken küçüklük psikolojisi onun bütün hayatını etkileyecek huzursuz bir evde çocuk yetiştirmek gibi olsun çocuğu ilgiliz ya da çokk aşırı ilgili olmak gibi şeylerne bileyim yapma en iyisi beceremeyecksen ...Çocuğun anne babasısın diye sahibi değilsin hele ki o çocuk sizin istediklerinizi yaşamak zorunda hiç değil kendi yaşantılarınızı çocuğunıza empoze etmeyin anim Allah resimde ki gibi huzur evine bile bırakmaz sizi :)
Allah herşeyin hayırlısı versin diyorum :) Ne kadar iyi anne baba olsanda kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin. Ama buradan tüm anne adaylarına sesleniyorum önce kariyer değil , önce evlat olmalı....

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Doğarcaksın
Büyüyeceksin
Okuman gerekenleri zoraki okuyacaksın
Çalışacaksın
Aşık olacaksın
Evleneceksin
Anne- Baba olacaksın
VE sonra ölümü bekleyeceksin

Tüm bunları yine yap ama kendin olarak yap. Bak sen daha doğmadan geleceğinden endişe duymaya başladın. Demek ki düşünebilen bir bebeksin. Doğduğun zaman onlar gibi olma kendin gibi olma yolunda ilerle ki senin çocuğun gelecek ile güzel hayaller kurabilsin, mutluluktan atılan kahkahalar eşliğinde 9 ayı huzurlu geçirsin​

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Şu an resme bakınca güzel köyümü anımsadım.(Ama bizim denizimiz yok) :)
  Böyle bir yerde yaşamak isterdim .Öyle yalnız ,öyle tek başıma ve doğayla başbaşa.

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
cantuuu ne güzel resim o :)
crt sanki bizim yayların resmi gibi çıkmış :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Çocuk ağlayarak sormuş  "Anne benim niye piskevütüm yok" diye .
Anne yüreği dayanır mı hiiçç çocuğuna koşup hemen  bir piskevüt almış yesinde büyüsün diye:)
Korma güzel çocuk ekmek bulamasan bile aç kalmaz en azından  pasta yiyebilirsin:)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Lütfen çocuklara kötü örnek olmayalım. Silah ve kesici aletler hediye almayın. Bunu gücün simgesi olarak algılayabilirler. Lütfen çocukları bunlara özendirmeyelim... Seçtiği oyuncak çocuğun KARAKTERİDİR.[/color]

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon

Çok değişime gitti babil balığı olarak geçiyor adı. Balıkların hafızasının aslında dalga geçilecek kadar basit olmadığı bilimsel olarak kanıtlandı.
"küçük ve sarı renkli olup,sülüğü andırır ve büyük olasılıkla evrendeki en garip şeydir.taşıyıcısından değil,onun çevresinden aldığı  beyin dalgası enerjisiyle beslenir.besinini sağlamak için  bu beyin dalgası enerjisinden bütün bilinçaltı zihinsel frekanslarını emer.sonra taşıyıcısının zihnine ,bilinçaltı düşünce frekansıyla,beynin onları üreten konuşma merkezlerinden alınan sinir sinyallerinin bir karışımından oluşan telepatik bir matriks atar.
Bütün bunların pratik sonucu şudur.kulağınıza bir babil balığı soktuğunuzda herhangi bir dilde söylenen herşeyi anında anlarsınız.aslında duydugunuz konuşma şablonları ,babil balığı tarafından beyninize aktarılan beyin dalgası matriksini çözümler."
Her insanın kulağına küpe diye babil balığımı taksak :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Ortak güzelikleri yaşamanında belli sorumlulukları vardır ... Kadın -erkek farketmez eşitiz arkadaş.!

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Dümdüz yürüdüğün vakit zamanla değişen tek şey boyun ve yaşın olacak ve hep gölgede kalacaksın...
Güneşi görmek istiyorsan iç sesine kulak ver o kadar kolay ki onu görmek bir adım yan tarafa gidersen güneşin sıcaklığını anında hissedeceksin. Ama bunun istemek gerekir.
Peki ya sen  yeterince istiyormusun güneşi görmeyi ve gölgeyi terketmeyi.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Resmi yorumsuz bende bırakıyorum...
Mitinge neden katılmadığıma gelince gözümden tedavi görüyorum bibergazı,cop vs. gibi sert darbelere maruz kalmayı göze alamazdım:) (İtirafname)