Paylaştığınız Görselleri Yorumlayın Hayal Gücünüzü Zorlayın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
su_kristalleri.gif

Sizce bunlar nedir ?
Su kristalleri Japon bilim adamının araştırması. Suya söylenen sözler karşısında su kristallerinin şekilleri.
İyiliği su bile anlıyor ama insanlar anlayamıyor...

conformal1.png

Kiminin sesi vardır konuşsa da duyan olmaz,
Kimi ahrazdır sesini duyamayız ancak duymasakta görebiliriz. Bir fotoğraf onun haykırışlarını yansıtabilir...

Sahip olduğumuz yetenekleri kullanmayı bilmiyorsak, var olmalarının hiçbir avantajı olmaz.

4034.jpg

Japonya'dan bir görünüm doğa ile iç içe zaten o görünen evleri nedense çok seviyorum inşallah kendimede öyle bir ev yaptırabilirim. İnsanlardan uzak herşeyi bahçemde yetiştirdiğim o tip bir evim. Şu güzelliğe bakın!

Ağaç evler ve Eko-evler yakında en çok talep edilen evler olacak. Gün geçtikçe insanlar kaybettiklerini bu şekilde bulma yoluna girecekler ama ne fayda artık hiçbişe eskisi gibi olmayacak. Kimse kapmadan bende Türkiye'de güzel bir yer alayım  :D

Şukir ki karadeniz hep ağaçlık :) yinede parsel parsel eylemişler dünyayı... :)

e151dcd591.jpg

Fotoğraf aslında 1945 yılında Hiroşima'ya atılan atom bombası sonrası... O çocukların günahı neydi ? Ya da kendi ülkesini korumak isteyen binlerce Japon'un abd özgürlükler ülkesimi caniler ülkesimi anlamadım gitti!!!Sinirlerim gerildi yine!

1_586.jpg

Başarı olmak istiyorsan önce emeklemesini öğrenmelisin. Direk yürümek istersen bir yerlerin kırılır. Kolay yoldan para kazanmak isteyenlere....:) Bir gün gümlersiniz.

tahtb_2.jpg

Her şerşeyin başı sağlık .Bizim ne tahtta ne saltanatta gözümüz yoktur hane(:
Gökçe haşmetlü Crt'yi sinrlendirmeden getir şu elmaslarla süslü altın kaplama koltuğumu(:

Olmaz  olmaz demeyin olmaz olmaz olmaz...

Dünyanın geleceğinden bir kare. Şanslı olanlardanız, hala maskesiz gezebiliyoruz....

Gün gelecek maskelerin arkasında güldüğünüzü boşverin ağladığınızı bile gören olmayacak :-\

Horror-and-scary-photography.jpg
[/img]

[eklenti yönetici tarafından silindi]

hanna-liden-photography.jpg

SIRADANLIK...

Kişiliğini kaybetmiş bir kadın sadece bedeni varlık olarak kalmış

Bataklıkta çaresiz ve dönüşü olmayan bir derdin içinde ölümü bekliyor oda zaten yaklaşmış...

165011_475139728341_286928578341_5933865_5130527_n.jpg

Dostluklar sahte ilişkiler vıcık vıcık.!Çocuksu masum bir gülümseyişi  çok özlüyorum.

15910.jpg

Sadece gözlerimi açtım. Amacım sadece etrafı görebilmekti gittiğim yolu ezberlemekti takip etmek istemedim kimseyi...
Herkes aynıydı birbirinin kopyası beni suçladılar farklı olduğum için.
Oysa ben istemedim farklı olmak. Ben sadece KENDİM olmak istedim 
    :aglama

crt' Alıntı:
165011_475139728341_286928578341_5933865_5130527_n.jpg

Dostluklar sahte ilişkiler vıcık vıcık.!Çocuksu masum bir gülümseyişi  çok özlüyorum.
cantuuu' Alıntı:
15910.jpg

Sadece gözlerimi açtım. Amacım sadece etrafı görebilmekti gittiğim yolu ezberlemekti takip etmek istemedim kimseyi...
Herkes aynıydı birbirinin kopyası beni suçladılar farklı olduğum için.
Oysa ben istemedim farklı olmak. Ben sadece KENDİM olmak istedim 
    :aglama

Söylenecek söz bulamadım gerçekten çok güzeldi her ikiside  :) :-\

0148jr.jpg

Bir ara görmüştüm O an da
Yaralanmaya devam: Çocuğun adı Nesrin… Filistinli… El Halil’deki Fawar Mülteci Kampı’nda İsrail Ordusu’nun yaptığı bir operasyon sırasında evinin damındaymış. İsrail askerlerinin açtığı ateş sırasında plastik mermilerden biri yüzüne isabet etmiş. O sırada İsrail Ordusu sıhhiyesi çocuğa ilk müdaheleyi yapıyor. Mermi bir kere gidip vurmuş. Ama ‘o’ an, Nesrin’in hala yaralanmaya devam ettiğini göstermiş. (Associated Press / Nasser Shiyoukhi)
--------------

Kimilerinin gerçek yüzü ? belki hepiniz hak veriyor belki hiç kimseniz hak vermiyor. Orada ağzı yüzü kan içinde bakan çocuğun günahı ne ? Sevgi dolu bir dünya yapmak istiyorsak ilk başta çocuklarımızı sevgi ile doldurmalıyız. Olmaz böyle saçmalık.Kimileri de diyorki haklı onlar. Suç onlarınmı.Hakikatten suç kimin ?(bunu söylemiştim.)

adszdy8el0.png

Resme yorum yapmayacağım .
Sadece "Çocuklar Ölmesin Savaşa Hayır" diyorum sonuna kadar!

0801281449031_ale8696c.jpg

Mışıl mışıl uyu bebek, emin ellerdesin.
Yalansız, dolansız, sıcaklığının gerçekliğini hissetiğin kollardasın.
Hayatın boyunca kimse çıkarsız böyle sarılmayacak sana,
Sımsıkı sarıl ve bu anın kıymetni bil....

Doğduğunuz ilk andan itibaren yanınızda olan ve siz uyurken bile sizi korumaya çalışan gizli bir güçtür ANNE...

safe_image.php

Zamanında Bir Kere Aldatan Kişiyi Affedersen, Seni Yine Kullanır; Çünkü İhanet Bir Ruh Hali Değil, Karekterin Dökülüş Biçimidir!

Bir şeylere ulaşabilmek, bir yerlere varabilmek emek ister, hiç kimsenin zerre emeği boşa gitmez, emeksiz de yemek olmaz.

drops.jpg

Geri