Patlamış mısırın faydaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nil_92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nil_92

Kullanıcı
Araştırmanın sonucu şaşırtıcı...

Amerika’daki Scranton Üniversitesi’nde görev yapan bilim adamları, patlamış mısırın, içinde bulunan ‘polyphenol’ adlı madde sayesinde kanserle savaştığını açıkladı. Ölçülü tüketilen patlamış mısır, kalp hastalıklarına karşı da koruyucu.

ben patlamış mısırı zararlı sanıyordum...yağlı filan diye..iyiymiş o zaman gönül rahatlığıyla tüketebilirim  :D

Bugün yedim daha. Zaten de çok severim ama faydasını bilmiyordum iyi oldu öğrendim :)

nil_92' Alıntı:

Amerika’daki Scranton Üniversitesi’nde görev yapan bilim adamları, patlamış mısırın, içinde bulunan ‘polyphenol’ adlı madde sayesinde kanserle savaştığını açıkladı. Ölçülü tüketilen patlamış mısır, kalp hastalıklarına karşı da koruyucu.

Acaba ölçüsü nedir?
:D

Cσ∂єx' Alıntı:
nil_92' Alıntı:

Acaba ölçüsü nedir?
:D

ölçüyüde herkez kendine göre ayarlıycak demek:)

Kardeşim içinde doktor patlamış mısır yemesini tavsiye etmişti.Çünkü çok güzel kilo aldırıyomuş yerken bunuda dikkate alın :)

Haklısın ortak..Genleriyle oynansada frankeyştayn besinlerden abartmadan azar azar yemek gerek(:

gdomisir.jpg

Geri