Patlamış mısırın faydaları

• Konbuyu başlatan nil_92
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde nil_92 tarafından oluşturulan Patlamış mısırın faydaları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,442 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Patlamış mısırın faydaları
Konbuyu başlatan nil_92
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Araştırmanın sonucu şaşırtıcı...

Amerika’daki Scranton Üniversitesi’nde görev yapan bilim adamları, patlamış mısırın, içinde bulunan ‘polyphenol’ adlı madde sayesinde kanserle savaştığını açıkladı. Ölçülü tüketilen patlamış mısır, kalp hastalıklarına karşı da koruyucu.

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ben patlamış mısırı zararlı sanıyordum...yağlı filan diye..iyiymiş o zaman gönül rahatlığıyla tüketebilirim  :D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Evet çok yararlıymış.. Ben dibindeki yanmışlarını çok severim  ;D  ;D

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
bol bol yeyin o zamn aman fazlada abartmayın:)

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Bugün yedim daha. Zaten de çok severim ama faydasını bilmiyordum iyi oldu öğrendim :)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
nil_92' Alıntı:

Amerika’daki Scranton Üniversitesi’nde görev yapan bilim adamları, patlamış mısırın, içinde bulunan ‘polyphenol’ adlı madde sayesinde kanserle savaştığını açıkladı. Ölçülü tüketilen patlamış mısır, kalp hastalıklarına karşı da koruyucu.
Acaba ölçüsü nedir?
:D

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Cσ∂єx' Alıntı:
nil_92' Alıntı:

Acaba ölçüsü nedir?
:D
ölçüyüde herkez kendine göre ayarlıycak demek:)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kardeşim içinde doktor patlamış mısır yemesini tavsiye etmişti.Çünkü çok güzel kilo aldırıyomuş yerken bunuda dikkate alın :)

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
eniseoz' Alıntı:
Kardeşim içinde doktor patlamış mısır yemesini tavsiye etmişti.Çünkü çok güzel kilo aldırıyomuş yerken bunuda dikkate alın :)
O zaman ben he

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
abartmaya gerek yok ölçülü yedikten sonra:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Haklısın ortak..Genleriyle oynansada frankeyştayn besinlerden abartmadan azar azar yemek gerek:)