sis_lekesi' Alıntı:
o insanlar için sadece üzülürüm... başka dertleri mi yokmuş...çocuklar babalarından vazgeçiyor yeri geldiğinde ya da anneler evlatlarından... açlıktan ölür ancak insanlar kimse aşktan ölmez... ben oturup gözyaşı dökeyim seviyorum diye kendimi paralayayım...adam gitsin gününü gün etsin...oooh ne güzel...yok öyle yağma... beni sevmeyen birini ben sevmem buyur sen sev...ya da ayşe ahmet sevsin... insanlar nelerle uğraşıyor ne sıkıntılarla mücadele ediyor ben tıkılıp odama aman ahmet beni terketti ben naparım onsuz diye kendimi tüketeyim...bu kadarı bencillik... eğer silkelenilecekse bence bu anlamda silkelenmek gerek...
Güzelim anlatamıyorum galiba.
Senin şu anda muhalefet ettiğin konu %90'ın mutlaka bir kere başına gelmiş bir durum.
Ben insan terkedilince herifin yada kadının arkasından ölsün bitsin demiyorum zaten.
Ama nasıl bir hastalığın iyileşme süreci var ise ayrılıkta da söküp atamıyorsun birden
kangren olmuş yeri...Ya düşünsene adamla evlisin yılların birlikte geçiyor birgün çıkıyo
ben sevmiyorum artık diyo dönüyor gidiyor...Bunu güle oynaya karşılayıp üzülmeden,ağlamadan
atlatabilen kaç kadın vardır :-\ Buna bencillik diyemezsin ki...Yaşanmışlık var...İnsan hem neden
karşılıksız sevemez ki...Sevmek yada sevmemek bizim seçimimizle olan birşey mi...Ali'ye noktayı
koydum onu sevecem.Ayşe'ye nokta koydum onu sevecem.
Seversin karşılığını göremezsin...O zaman elde etmekten vazgeçersin...Sevmekten öyle kolay geçemezsin.
Volkan Konak ne demiş ;
Mesele Tahir ile Zühre olabilmekte yani yürekte
Eğer Zühre Tahir'i sevmese idi Tahir ne kaybederdi Tahir'liğinden...
dimi ya...Ben istemem
şahsen beni sevmeyen birini sevmek...Ama bunu yaşıyor insanlar malesef
"Gönül ferman dinlemiyor,Bu ayrılık çok acı"demiş aynı zamanda Rahmetli Barış Manço