haklısın kardeşim sağolUğurOnur' Alıntı:Allah c.c. şafi ismi ile şifa versin inşaallah.
Ne denilebilir ki Derman sadece onda...Keşke sağlığımızın kıymetini bilebilsek.
Kendi kendimizi yok ediyoruz.düşünsenize..
Akciğerler kendilerini yenileyemeyen organladır.
O yüzden çok iyi bakılmaları gerekir.Kanser hastalığı bir kez
sıçradı mı insan hayatı için çok tehlikeli boyutlara varabilir.
Bu arada Safarii...aldığın sigara paketinin üzerinde kalın puntolarla
SİGARA ÖLDÜRÜR...yazısını hiç okuyormusun...Bak bunu seni eleştirmek
için değil düşündürmek için söylüyorum.Sende hiç etki yaratmıyor mu...Bunu
tanıdığım içen herkese sordum...Ve alaycı tavırla gülümsediler.Sen ne düşünüyorsun.
Böyle bir sitede tam tartışılacak konu aslında...."sigara öldürür"...yazdığı halde kullanmak.
Beynimiz olumsuzluklardan o kadar etkilendiği halde o neden etki yaratmıyor dersiniz... :-\
Ayben' Alıntı:aynen...mybest__' Alıntı:arkadaşlar daha bügün babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim akciğer kanserinin %90 sigaradan oluyor ne olur arkadaşlar aranızda sigara icen varsa bir han önce kurtulsun şu illetden bu hasatalığa kabullenmek o kadar zor oluyor kii arkadaşlar ..!
:'( :'( :'(
geçmiş olsun arkadaşım unutma ki derdi veren Allah dermanını da verir evet bende nefret ettim her zaman bu illetten sevdiklerimi kurtarmaya çalışıyorum ama olmuyor kimse beni dinlemiyor bile bile nasıl kıyarlar kendilerine anlamış değilim ve bunu anlayamayacağımdan da eminim
helal olsun vallah süper olmuşşalparslan' Alıntı:sigarayla savaşmak tek amacımız
içmeyiz içirmeyiz
çünkü haklıyız
sağlıklı yaşam uğruna
büyük bir savaş veririz
duman avcılarıyız biz
duman duman
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİMDİ EZAN OKUNUYOR İNSALLAH SU ENZANIN HÜRMETİNE BABAN İYİLEŞİR AMİNmybest__' Alıntı:arkadaşlar daha bügün babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim akciğer kanserinin %90 sigaradan oluyor ne olur arkadaşlar aranızda sigara icen varsa bir han önce kurtulsun şu illetden bu hasatalığa kabullenmek o kadar zor oluyor kii arkadaşlar ..!
:'( :'( :'(