mybest__' Alıntı:arkadaşlar daha bügün babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim akciğer kanserinin %90 sigaradan oluyor ne olur arkadaşlar aranızda sigara icen varsa bir han önce kurtulsun şu illetden bu hasatalığa kabullenmek o kadar zor oluyor kii arkadaşlar ..!
:'( :'( :'(
teşekkür ederim ayben sağolAyben' Alıntı:mybest__' Alıntı:arkadaşlar daha bügün babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim akciğer kanserinin %90 sigaradan oluyor ne olur arkadaşlar aranızda sigara icen varsa bir han önce kurtulsun şu illetden bu hasatalığa kabullenmek o kadar zor oluyor kii arkadaşlar ..!
geçmiş olsun arkadaşım unutma ki derdi veren Allah dermanını da verir evet bende nefret ettim her zaman bu illetten sevdiklerimi kurtarmaya çalışıyorum ama olmuyor kimse beni dinlemiyor bile bile nasıl kıyarlar kendilerine anlamış değilim ve bunu anlayamayacağımdan da eminim![]()
allah razı olsun dualarınızla beraber§edef' Alıntı:ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
mybest__' Alıntı:arkadaşlar daha bügün babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendim akciğer kanserinin %90 sigaradan oluyor ne olur arkadaşlar aranızda sigara icen varsa bir han önce kurtulsun şu illetden bu hasatalığa kabullenmek o kadar zor oluyor kii arkadaşlar ..!
Safari' Alıntı:ßende bi kanser adayıyım o zaman.. bırakmaya çalıştıkca daha çok içiyorum
kızmayalım arkadaşlar birbirimize bu yeni yılda birlikte mutlu olalımAyben' Alıntı:Safari' Alıntı:ßende bi kanser adayıyım o zaman.. bırakmaya çalıştıkca daha çok içiyorum
yeni mi anladın![]()
mybest__' Alıntı:kızmayalım arkadaşlar birbirimize bu yeni yılda birlikte mutlu olalımAyben' Alıntı:Safari' Alıntı:ßende bi kanser adayıyım o zaman.. bırakmaya çalıştıkca daha çok içiyorum
yeni mi anladın![]()

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.