Öz eleştirinizi yaptığınızda hangi eksik yönlerinizle karşılaşıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Öz eleştirinizi yaptığınızda hangi eksik yönlerinizle karşılaşıyorsunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,250 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Öz eleştirinizi yaptığınızda hangi eksik yönlerinizle karşılaşıyorsunuz?
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
F

Fazisun

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
insanları dinler gibi görünürüm oysa ki....::::::::::::::::::::::::(

A

adanali93

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
adana
sempatik değilim bazen biraz fazlı ciddi oluorm.cok fazla acıksözlüyüm bu yüzden insanların kalbini kırabiliorum bazen:S :)

S

sevimlikene

Kullanıcı
24 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
öncelikle selam ilk defa yazıyorum yeni uyeyim.bende insanları olduğu gibi kabullenmekte zorlanıyorum. benim çizgim neyse ona göre hareket ediyorum.basklarıda benim gibi düşünsün  ben gibi davransın istiyorum bu da olmayınca sosyal bir ortamda zorlanıyorum.bencillik demek daha mı doğru yoksa. birde bende de var sabırsızlık sabır kolay iş değil ya.biraz düşüneyim benden de çıkar daha. iyi günler herkese

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Asla hayır demeyi başaramıyorum,özellikle bu etrafımdaki sevdiğim kişiler ise...
Kin tutamam,intikam hiç alamam( Keşke bunu başarabilsem bazen kendini iyi hissetmeni saglıyor) ::)
Aşırı duygusal,cam gibi kırılgan,ve sulu sulu,sulu  gözlüyüm..( tabiri cazi ise oto b..... aglarım)  ::) sevmedigim bir yönümde ağlanacak yerde soguk kalırım  :-X ( Bu benim en zayıf  ve sevmedigim noktama ama ne yapayım,can çıkmayınca huyda çıkmazmış..Buda benle yaşayıp gidecek gibi görünüyor,eskiye oranla biraz daha iyi gibiyim ama en olmadık anlarda nerden çıkıyor o kadar yaş anlayamadım ama durduramadığım kesin,bitene kadar akar,akar,akar :)
Analitik düşünceye sahip değilim,felsefe hiç yapamam,siyasetten yeterince anlamam...( Ama gayret gösterdiğim kesin)
Bana kötülük eden birine iyilikle karşılık veririm,bazı durumlarda değişsede bu genelinde kötü kelimesi kelime haznemde sınırlı yok denecek kadar azdır..
Sürekli bir öğrenme isteği  içerisindeyim,bu konuda doymak bilmez etrafımdakilerinide öğrenme istegimle sıktıgım anlar olur :) Bu sıralar pc konusundan sıktıgım ve yeni birilerini bulmam gerektigi kesin :)
Boş veremem,bir işin en iyisini yapana kadar didikler, didikler,en iyisini yapana kadar asla vazgeçmem..
Ve karşımdakini kendi kalbim gibi düşünüp yanılıp üzüldügüm zamanlar oluyor...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Çok çabuk sinirleniyorum.gözüm hiç bişey görmüyor o an,nıormandiyayı savunan naziler gibi oluyorum.
Yakayım yıkayım istiyorum valla.

Neyseki bu aralar beni sinirlendiren şeyler pek az.

P

perşin

Kullanıcı
4 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
karamsarım,psikolojim bozuk :D doğal olarak ilişkilerime yansıyor bu durumda ... olumsuz düşünmek hayatta yaptığım en iyi şeydir ...vs.. vs..

Ç

çocuk

Kullanıcı
2 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
agresifim
sinirliyim(sinirlenince gözüm hiçbişey görmez)
sanırım birazçıkta gıcığım... en azından kendimi biliyorum canım  bu da bişey...  ;)

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Karşımdaki kırılmasın diye gerektiği yerde hayır diyemiyorum ve fazla iyimserim :-[

M

muraturkom

dağınığım / bazen erteleme işlerim sıklaşır / karar vermem uzun sürer ama başlarken hızlı başlar hata yaparım / arkadaşlık kurmakta güçlük çekmem ama samimi olmayı beceremem

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Harun' Alıntı:
Gereksiz detaylara takıyorum bazen kafayı,
Sonra çok duygusalım.
Dikkatsiz ve dağınığım.
Hayal dünyasında yaşıyor gerçeklerle yüzleşmek istemiyorum
insanları öngörülü yaklaşıyorum ama kötü anlamda değil iyi anlamda. Yani benim kafamda herkes iyidir. Tanıdıktan sonra kötü olduğuna karar veririm.
Sonraaaaaaaaa daha yazayımmı;
Yazayım :)
Kitap okumuyorum okumayı da düşünmüyorum.  :)
Kendimdem çok etrafımdakileri güldürmeyi ve mutlu etmeyi daha çok seviyorum.
Çok dürüstüm, evet zayıf bir yön, yalan söylemeyi pek başaramıyorum başarsam tam süper olacak  ;D ;D
Hayır demeyi beceremiyorum en fazla bakarız ya da belki diyorum.

daha gider bu aklıma estikçe eklerim  :)
Essin bakalım :)

Yazdığım şeyi okudum da zerre gelişme yok.
Sanırım bunlar bende ki zayıf yönler değil onu anladım. Bunların toplamı "benim". Yani karakterim bu. Bunları düzeltirsem başkasına benzeyeceğim belki de. En güzeli böyle kalayım.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Çok çabuk sinirleniyorum.  Yakıyorum yıkıyorum yok ediyorum.
Terminatorüm vesselam.
Gelecekten geldim.jon connerı bulsam jonını alıcam o derece yanı.
Halada kızgınım bah. Bir türlüde geçmek bilmiyor iyimi.
Neyse ben az daha sakinleşim barim.